Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayır demem valla olursa çook mutlu olurum :)) hepimizin böyle tatlı melekleri olsa keşke inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalırız:)

istiyom başvurmakla kalmıyom heryerimi vuruyom ama olmuyo demek yanlış bişi yapıyoz biz

24 temmuz oluyorum ben canımcım...
Ben başında sen sonuna doğrusun aslan burcunun:13:

acaba gerçekten yanlış bir şey yapıyor olabilirmizz:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:neyi eksik yapıyoruz acep

hayır demem valla olursa çook mutlu olurum :)) hepimizin böyle tatlı melekleri olsa keşke inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalırız:)

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Eklentiler

• $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
seviyoruz diyoruz dostumuzsunuz diyoruz

anladık dostum sevgi problemimiz yok gayet sevişiyoz yani

acaba gerçekten yanlış bir şey yapıyor olabilirmizz:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:neyi eksik yapıyoruz acep

bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan

Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan

ne yapsak acaba ayak üstü başka öneriii

Bence eksiğimiz değil fazlamız var çok daha fazlasını yapıyoruz ayak üstü geçiştirsek olurdu çoktan

sevgi kelebeğiiiiiiiiii

bu saat olmuş yeni yemek yicez huzurlarınızdan yarım saatliğine ayrılırken nanaklarınızdan öperim sanatço dostlarım saygıdeğer saz arkadaşlarım

önerim olsa ahhh ah kendime faydam olurdu birbirinden infertil takılıyoz

Sevgi pıtırcığıyım ben taammııı kızaammmm

ben inanıyorum bir gün infertilite sıkılıp bizi terk edecek

cancağızlarım hayden gelin siz gelene kadar ben kk nın oyun kulübündeyim gelince bu mesajımı beğenin bildirimden anlar gelirim yanınızakapıya not bıraktım yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…