KIZ ŞUNU RESİMLİ ANLATSANYA TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜZ DEDİK .. ASLINDA SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM AMA (ölyle yaptığımı snaıyorda olabilirim ).60:
sohbete gelmiştim ama kimse kalmamışş
ben varım ki görükmüyomuyum ki
hee yeşil ışığın yanıyoda aşada gözükmüyodun bende başka topiklerde gezmelere gittiğini düşünmüştüm..
burdaymışsın naber gülüm
ben varım ki görükmüyomuyum ki
kalkcam aslında şimdi beyim gelir mutfağa geçicem az daha takılıp öyle geçeyim dedim..
sen nassın bakiimmm...
baharatçı detaylarını bekliyom...
hee eğer kırmızılarım gelerde bende tahlil yaptırarsam göndercem bey amcaya sonuçları..
tahlillerim taze olsun istedimde.
aman nasıl olam iştetocam bu akşam gecikecekmişde
bende dolanıyom işte vakit dolduruyom..
bana yükleme ile ilgili sor işimi gücümü bırakayım sana anlatmak için sen ortalıktan kaybol kınım kınım kınıyom
derin mevzulara gireriz gülüm ama yüzeysel olaraktan düşüncem şu ki;anladım canımcım...
o zaman seni takipteyiz..
eee ne diyon aziz başkan tekrar seçildi şahsen ben çok sevindim hayırlı olsun fener camiasına...
kınım kınım kınıyormusunkız hastayım sana yok kocam çay istedide ona çay yapmaya gitmişitim
Eki Görüntüle 849277 eklenti için bu sayfayı açıyorsun yükleme yapabildiğinden söylemiyom nerden açıldığını
Eki Görüntüle 849278 istediğin resmi bulup yüklemeyi yapıyorsun veeeee yandaki resimdeki detaya dikkat et şekerim yüklenecek resmin hemen dibinde ok var küçük kutucuğu göstertiyorum orda sana o benim mausemin oku
Işte okla gösterdiğim kutucuğu işaretle bakınız yandaki resim gibiEki Görüntüle 849279
resimi işaretledikten sonra yandaki resimde yine okla gösterilmiş içeriği ekle yi tıklıyorsun hayırlı olsunEki Görüntüle 849281
mühim olan yükleyeceğin resmin işaretli olması bi de içeriği ekle kısmına basman eğer son olarak bitir e tıklıyorsan o zamanda olmaz...sen içeriği ekleye bas...
derin mevzulara gireriz gülüm ama yüzeysel olaraktan düşüncem şu ki;
valla karşısına çıkan adayın olmasındansa aziz başkanın olması tabisi daha iyi oldu..
ama keşke karşısına iyi biri çıksaydı da oda artık bıraksaydı fenerbahçeyi yaa..
Bu arad önümüzdeki hafta eski merkezimden dosyamı alıp,
aklımda olan bikaç merkezle görüşmeyi düşünüyorum..
hangi arada yapcam bilmiom.
eşimin bi hafta istanbulda bi hafta istanbul dışında olması
veee işlerininde yoğun olması biraz sıkıntı verecek sanırım..
ama aynen böyle yapıyorummmm bende :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
eşin olmadan görüşme istemiyormusun peki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?