hıımmmm 200 civarı gelirse değerin ikiz dicez o zaman
gebelik haberini aldık ben tek mi çift mi diye düşünüyorum
doktorunda güzel tavsiye vermiş ilaç a yönlendirmemiş doğal yöntemleri uygula istemiş takdir ettim
açım dedim çünküm ağrılarımdan pc ye yapıştım kalkıp bişi yapıp yiyesim yok üşeniyorum ondan şeyettiydim
ankaradaydın galiba dimi şekerim, hani bursada olsan bi koşu getiriyim atıştırmalık bi şeyler
mrhb kızlar ben geldim cimcimenin kontrolü vardı annesiyle sağlık ocağına gittik ve geldik
rapor geçerli hastanelere bakmasan direk memorial i önerirdim sana...
ya da bahçeci de yaptır derdim...
rapor olunca düşünüyor insan nerde olsun diye...
eşinle birlikte karar verin canım zamanına ve merkeze sonra ufak bi aksilikte birbirinizi suçlamayın...
sonuçte sinirler geirlebiliyor bu süreçte destek olun birbirinize...
jülietta arkadaşımız hamile belki okumuşsundur...
Hoşgeldin cnm hayırdır cimcimenin bi sorunu yoktur inşallah
bebeğim azcık bakındım doktor hakkında emin olamadım pek sanki tecrübe bağlamında eksik gibi geldi bana profil bilgilerinde fazla bişeye rastlamadım gerçi belki eksik bilgi verilmiştir...ama araştırmalarım devam edecek...hastanede havalı duruyo aslında..burayı sana kim önerdi nerden buldun
hıımmmm 200 civarı gelirse değerin ikiz dicez o zaman
gebelik haberini aldık ben tek mi çift mi diye düşünüyorum
genel kontrolü canım yarında çocuk dr götüreceğiz annesiyle
Cancağızım bizim eve 5 daka yakın yanieşim diyor git yakın diye bende rmin olamadım işte taayip amca açmıştı burayı şıh varmış o yaptırmış diyolar başarıları varmış kararsızım ben araştırıp gitmk istiyorum baktığın için çok tşk edrim inş hayırlısı olur belki iyi birini çıkararı rabbim karşımıza hep pahalı diyolar giren çıkamz feln rabbim baksın halimize
hayırlısı olur inşallah canım. öğrenir öğrenmez haber vericem mutlaka size
kızlar sizi soruyor öpecekmiş [/color]
sevindim cnm bebişler hasta olmasın kıyamam ben onlara :)
kızlar gelin ama [/color][/color]
geldimde gitmem lazım daha duş alcam sabahtan beri bi türlü giremedim hep bişi çıktı...
Düdüklüde et var o pişene kadar burdayım sizınlayım
sen yoksun diye kalbim bu hale geldii[/color]
bu resimleri neden düzğün ekleyemiyorum ben:26::26::26::26::26::26::26::26:anam bana yol gösterinnteknoloji özürlüyüm ben
hem öyle diyon hem kahkaha ile gülüyon kandırıkçıııııııı
şimdik şöyle oluyor hani resmi eklediğin eklenti kutusu varya oraki içeriği ekle ye tıklamadan önce hangi resmin yükleneceğini gösteren yer varya minik olarak gösteriyor resmi heh işte oişte küçük resmin hemen sağ altında minnak bi kutucuk var onu işaretle resmi seç yani sonra içeriğe ekleye bas sen resmi işaretlemeden direk içeriği ekleyi tıklıyosun bebişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?