Tüp Bebek Günlüğümüz !

ankaradaydın galiba dimi şekerim, hani bursada olsan bi koşu getiriyim atıştırmalık bi şeyler

ankaradaydın galiba dimi şekerim, hani bursada olsan bi koşu getiriyim atıştırmalık bi şeyler

düşünceli arkidişim çok sağol...
et çıkarmıştım buzluktan gideyim kavurayım bari olmadı düdüklüye atayım en kolayı...
akşamada çorba var etli bişiler olsun yanında bari...

mrhb kızlar ben geldim cimcimenin kontrolü vardı annesiyle sağlık ocağına gittik ve geldik

Evt canımcım okumuştum cooooook sevindim eabbim evladıyla mutlu bir hayat nasip etsin jülicime aynen canm bizimki uzak diyor oralara bende isterim ama uzak diye olmz diyor rabbim nasip etmişse uzk yakın fark etmz canım o den git konuş diyo bana kendi ilginlenmiyor desem yeridir çabası pek yok iştenaprsın boğazıma baktırdım enfeksiyon dedi ses tellerime vurmuş ondan öyle olmuş bide burunmda yamukluk varmış ameliyt olursan iyi olur diyor yoksa ilerde kalpte ritim bozukluğu tansiyon uyku düznszliği frln olurmuş ilerdeki yaşlarda muhakak ol diyor ama ben iki hastaneye daha gidp sorcam öyle aslında bana kalsa denin doktora gelmk isterdim burda oldaydı oda iyi olurdu

Cancağızım bizim eve 5 daka yakın yanieşim diyor git yakın diye bende rmin olamadım işte taayip amca açmıştı burayı şıh varmış o yaptırmış diyolar başarıları varmış kararsızım ben araştırıp gitmk istiyorum baktığın için çok tşk edrim inş hayırlısı olur belki iyi birini çıkararı rabbim karşımıza hep pahalı diyolar giren çıkamz feln rabbim baksın halimize

kızlar sizi soruyor öpecekmiş [/color]

Eklentiler

• $bisouvache2lh3gx2maxy8.gif
    89,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
kızlar gelin ama [/color][/color]

Eklentiler

• $klpio8.gif
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

heee demek sayın hökümet açmış hastaneyi bak bilmiyodum...
o zaman sağlamdır diye düşünüyorum öylesine birileri ile çalışmazlar herhalde...

hayırlısı olur inşallah canım. öğrenir öğrenmez haber vericem mutlaka size

tamam tatlım güzel haberini heyecanla bekliyorum..

kızlar sizi soruyor öpecekmiş [/color]

ama o öpmesin beni yaaaa dudaktan öpüşmekten soğuyacam çok fena

geldimde gitmem lazım daha duş alcam sabahtan beri bi türlü giremedim hep bişi çıktı...
Düdüklüde et var o pişene kadar burdayım sizınlayım

sen yoksun diye kalbim bu hale geldii [/color]

Son düzenleme:
bu resimleri neden düzğün ekleyemiyorum ben:26::26::26::26::26::26::26::26:anam bana yol gösterinn teknoloji özürlüyüm ben

sen yoksun diye kalbim bu hale geldii [/color]

hem öyle diyon hem kahkaha ile gülüyon kandırıkçıııııııı

bu resimleri neden düzğün ekleyemiyorum ben:26::26::26::26::26::26::26::26:anam bana yol gösterinn teknoloji özürlüyüm ben

şimdik şöyle oluyor hani resmi eklediğin eklenti kutusu varya oraki içeriği ekle ye tıklamadan önce hangi resmin yükleneceğini gösteren yer varya minik olarak gösteriyor resmi heh işte o işte küçük resmin hemen sağ altında minnak bi kutucuk var onu işaretle resmi seç yani sonra içeriğe ekleye bas sen resmi işaretlemeden direk içeriği ekleyi tıklıyosun bebişim...

KIZ ŞUNU RESİMLİ ANLATSANYA TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜZ DEDİK .. ASLINDA SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM AMA (ölyle yaptığımı snaıyorda olabilirim ).60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…