Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya iki muhabet edelim diye çiçek bahçesine çevirdim burayı ama gelmiyorsunuz

Enerjine bayıldım :) biraz geç gördüm yemek yiyordum o saatte masayı toplamak yıkamak baya zaman alıyor yoksa kesin gelirdim cnm ...

Hahaha süpersiniz siz yaa yüzümde kocaman bi gülümse oluştu içim açıldı yaw :))

yeter cim o kadar özenmiş topiği çiçek bahçesine çevirmiş yalnız bırakmak olmazdı..ben de kurtlar vadisi eşliğinde sizınlayımmkeyfim pek yerinde Benkayranın miss kokulu prensesleriyle bütün gün aşk yaşadık ama geçirdiğim en kısa gündüü...çabucak geçti zaman

herkes nerelerde kızlaarr...geçmişi okumaya hiç enerjim yok:100::100:....özet geçiverin mümkünse canlarımm

kızlar teşekür ederimmmmm yatmadan bakim size dedim HADİ İYİ GECELER RÜYANIZDA HEP GÜZEL ŞEYLER GÖRÜN

günaydıınn canlar...
herkes için hayırlı bi gğn olsun inşallah..
hayırlı cumalar..

günaydın cancağızlarım bi kaç gün gezdim diye sanırsam hasta oluyorum:2::2::2:
eyyy grip gelirsen çekeceğin var elimden bi daha düşün

Son düzenleme:
sanada hayırlı cumalar canım..

günaydın tatlım hazır açılmış topiğe gelmekte pek keyifli havalandırılmış derlenmiş toplanmış miss gibi mis

Ahaah valla bi yatağımı bi de mutfağımı topladım. Tüm enerjimi topicime verdim. Derledim topladım havalandırdım sildim süpürdüm. Daha evdeki ütüler duruyo yani düşün ben bunları yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…