canım cok uzun sayılmam 1,72 benmde boyum..
ve gögüslerim baya büyük göbek var kollar bacaklar cırpı gibi hele bileklerim ellerim cocuk eli gibi ama gel gelelim göğüsler yüzünden sanki kocaman belim var bide göbek olunca bazen kıyafet bile bulamıyorum kendime
bu aralar biraz izin verdim kendime sonra nasipse ürolojiye giidicem ardındanda diyetiseyene başlıcam
atın ölümü arpadan olsun misaliidinlen canım kendini hazır hissettiğinde başla diyete ben mesela dün doktor öyle dediya sürekli canım bi şeyler yemek istiyo hiç şeker yemeyen ben hatta sabah kahvaltısında bile çayına şeker atmayan ben şeker yiyorum çayımı şekerli içiyorum
atın ölümü arpadan olsun misalii
bende 20 lik dişimden ameliyat oldum canım 2 gündür hiç bişey yemiyorum desem yeridir akşamları corba ve kekle duruyom acım aaaaacccc
seninde kilon benim gibimi fazlamı canım
ben şimdi bursadayım yarın annem hacdan geliyo Allahın izniyle on gün kadar sonra da evime gidecem o zaman diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başlayacam seninle beraberde birbirimize destek oluruz nede olmasın
canım doktor haklı olabilir ama insan karşısındakini psikolojisini düşünmeli bence benim dünden beri kafam allak bullak hiç bişeye konsantre olamıyorum kendimi suçluyorum bi yandan ölüm korkusu sardı bi yandan psikoljim bozuldu anlayacağın
kuzum senin tecrübelerin ne bu konuda bilmiyorum ama ben tecrübelerimi anlatsam roman yazsam bu dişlerle ilgili olur yanigeçmiş olsun canım 20 lik diş eziyetini benden daha iyi kimse bilmez bi hafta kadar yumuşak şeyler ye sonra geçiyo canım
hayırlısı olsun arkadaşım sevindim senin adına..merhaba arkadaşlar bu sayfayı yazmasam da hep takip etmeye çalışıyorum tüp bebekte 3. denememizi yaptık bugün 12.günümüzdü test sonucum 215 çıktı tecrübeli arkadaşlar değerim nasıl sizce ? Hala inanamıyorum ve pozitif sonuç almayı isteyen herkes için dua ediyorum.
hayırlısı olsun arkadaşım sevindim senin adına..
umarım keseyiı ve kalp atışlarınıda en kısa zamanda görürsünüz
merhaba arkadaşlar bu sayfayı yazmasam da hep takip etmeye çalışıyorum tüp bebekte 3. denememizi yaptık bugün 12.günümüzdü test sonucum 215 çıktı tecrübeli arkadaşlar değerim nasıl sizce ? Hala inanamıyorum ve pozitif sonuç almayı isteyen herkes için dua ediyorum.
kuzum senin tecrübelerin ne bu konuda bilmiyorum ama ben tecrübelerimi anlatsam roman yazsam bu dişlerle ilgili olur yani
herkesttoplam 28 diş olur ve her yarım damakta bitane olmak üzere daha sonra 4 diş cıkar ve toplam 32 olur dimi bu böyledir..
ama ben ilk 20 lik dişim agrıdıgında dr gittim ve filmde toplam 34 tane diş cıktı herkes nasıl sasırdı bütün hastane dr ları filmime baktım düşün
ama ufak bi mesele var sol alt damaktaki T şeklinde cıkıyo ve alttaki zorladıkca diğerinden dolayı cıkamadı ameliyatla alınması gerekiyor ama yüz felci riskim vardı ve hiç bidr ameliyata yanasmadı
en sonunda agrılara dayanamadım ve felç olma riskimi göze alıyorum deyip imza attım ve dişimi aldırdım dr 2 seneyediğeride alınması lazım dedi onuda aldırdım ve sol alttaki fazlalıklar bitti 1 aydırda sağ alttan cekiyodum cok şükür o da alındı salı günü ama 3 ampul jetokaine ragmen uyusmadı ve cok zor cekildi suan berbat haldeyim 2 gecedir uykum yok
şimdi ise sağ üstten korkuyorum çünkü diğer fazlalık orda ve V seklinde cıkıcaklar biri cıkmaya basladı içeriye doğru diğerinde ise daha tık yok ama mecburen alınması lazımve ben istemiyorum gittiği yere kadar cekicem
böyle işte yani canım benm diş maceralarım
tamam tatlım söylerim mutlaka Allahrazı olsun...
senin bebe için küçük başlar gitti desene seneye kurbana yok satcak küçük baş hepsi sizde çünkü
kuzum senin tecrübelerin ne bu konuda bilmiyorum ama ben tecrübelerimi anlatsam roman yazsam bu dişlerle ilgili olur yani
herkesttoplam 28 diş olur ve her yarım damakta bitane olmak üzere daha sonra 4 diş cıkar ve toplam 32 olur dimi bu böyledir..
ama ben ilk 20 lik dişim agrıdıgında dr gittim ve filmde toplam 34 tane diş cıktı herkes nasıl sasırdı bütün hastane dr ları filmime baktım düşün
ama ufak bi mesele var sol alt damaktaki T şeklinde cıkıyo ve alttaki zorladıkca diğerinden dolayı cıkamadı ameliyatla alınması gerekiyor ama yüz felci riskim vardı ve hiç bidr ameliyata yanasmadı
en sonunda agrılara dayanamadım ve felç olma riskimi göze alıyorum deyip imza attım ve dişimi aldırdım dr 2 seneyediğeride alınması lazım dedi onuda aldırdım ve sol alttaki fazlalıklar bitti 1 aydırda sağ alttan cekiyodum cok şükür o da alındı salı günü ama 3 ampul jetokaine ragmen uyusmadı ve cok zor cekildi suan berbat haldeyim 2 gecedir uykum yok
şimdi ise sağ üstten korkuyorum çünkü diğer fazlalık orda ve V seklinde cıkıcaklar biri cıkmaya basladı içeriye doğru diğerinde ise daha tık yok ama mecburen alınması lazımve ben istemiyorum gittiği yere kadar cekicem
böyle işte yani canım benm diş maceralarım
kızlar aranız da buhar makinesi kullanan var mı acaba benim ev doğal gazlı ve benim bronşitim var gece daha rahat uyumak için almak istiyorum kullanan varsa tavsiye bekliyorum...sabah uyandığım zaman boğazım kuru oluyor doğal gaz dan mı acaba daha önceleri evim sobalıydı bunu önlemek için buhar makinası almayı düşünüyorum
günaydın kızlaar
kızlar dün hatresin doktoru olan osman hocayla görüşmeye gittik eşimle beraber müsaitti hemen görüştük çok beklemedik ancak daha ben yaptığım testlerden bahsetmeye başlayınca doğru dürüst dinlemeden direk kilomu sordu ve kilo vermessen asla tedaviye başlamam dedi ben hala bi sorun olmadığını testlerin temiz çıktığını söylüyodumki hiç anlatma kilo ver öyle gel dedi ve daha önceki tüp bebek tedavilerinde şansımın % 70 olduğunu hatta daha fazla olduğunu söyleyince tüp bebekte % 70 şans asla yoktur ancak % 50 vardır dedi ama bizzat kendisi hatrese % 70 şans olduğunu söylemiş:44::44::44::44::44::44:
tamam kilo sorunum olabilir ama insan karşındakini dinlemeden lafı ağzına tıkıp kilo ver öyle gel dermi iyiki gidip konuştuk bugün aklımda kalmadı ama artık kilo verdikten sonra bile asla bu merkeze gitmem çocuğumuz olmuyo diye zaten psikolojimiz bozuk bide böyle davranıp iyice morali sıfır etmek doğrumudur acaba
SARAMMMM ÖNCELİKLE osman hocanın seni dinlemeden olaya yaklaşımını kınıyorum BU HİÇ HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL FAKAT SÖYLEİDKLERİNEDE KATILIYORUM TÜP BEBEKTE %70 DİYE BİR ŞEY YOKK HATTA % 50 DEN BİLE PEK EMİN DEĞİLİM (yılar önce bir dr bana en fazla %40 demişti )KİLOYA GELİNCE BAHÇECİYE GİDEN DOSTLAR VAR OARANIN DR HATLARINDA KİLO SORUNU OLSUN OLMASIN SPOR VE DİYET (Daha çok yiyecekleri yada yemeyeckelri yiyecekler)VERİLİYOR BELKİ BÖYLE BİR ŞEYDEN SÖZ ETMİŞ OLABİLİR BU ARADA BEN OSMAN HOCANIN 110 KİLO OLAN HAS BİLİYORUM
bende senin kilolarındayım belki biraz daha fazla
ve nededi bana biliyomusun sen şimdi gebe kalsan ölürsün niye dedim tansiyon vurup götürümüş Allah korusun yaaa benim teyzem 100 kilonun üzerinde üç tane doğurdu hiçde ölmedi yani niye öleyim insan hiç muayane etmeden hele hele anlattıklarımı bile dinlemeden böyle kesitirip atarmı ne demek kiloluyom diye hamile kalırsan ölürsün dünden beri psikolojim çok kötü yaaaaaa kafam allak bullak
Hayırlı olsun canım. 12. Gün için çok iyi bi değer. Allah artışını da göstersin.merhaba arkadaşlar bu sayfayı yazmasam da hep takip etmeye çalışıyorum tüp bebekte 3. denememizi yaptık bugün 12.günümüzdü test sonucum 215 çıktı tecrübeli arkadaşlar değerim nasıl sizce ? Hala inanamıyorum ve pozitif sonuç almayı isteyen herkes için dua ediyorum.
evet canım tecrübesine güveniyorm zaten ama iyi gelişmelere takılmıyorda insan kötü bişey duyunca hemen etkileniyo acaba bişey oldu mu diye
Haklısın cnm bende kötü bişey duyunca yada okuyunca çobuk etkileniyorum ...Ankarada mı oturuyorsun cnm
hayır cnm ankarada değilim ıspartadayım
yani canım lafı ağzıma tıkayıp hiç anlatma boşuna dinlememe gerek yok git bi diyetisyene kilo ver şu kadar kiloya inmezsende ben sana tüp bebek tedavisi uygulamam diyo sanki ben ona yalvarıyorum nolur bana tüp bebek yap başka doktor yok sanki
canım tamam diyet konusunda haklı olabilir benim kilom bayağı fazla ama bu gebeliğe engelmidir tek başına yani demek 110 kilo hastası var heeeee demek ben gözüne daha şişman geldim töbe töbesinirimden gülüyorum inanki dün gece hiç uyuyamadım yatakta döndüm durdum uyandıkça aklıma hep doktorun sözleri geldi kendimi suçladım benim yüzümden olmuyo çocuğumuz diye
çok motive etti canım etmezmi hemen yarın başlıyorum tedaviye
dediğin gibi belkide hayırlıdır böyle olması hatres çok memnundu o doktordan bende hep hakkında iyi şeyler duymuştum gidip görüşmek istedim ama eşim gitmek istemiyodu o daha kapsamlı bi hastaneye gitmek yanlısı ve haklıda aslında ben de artık memorialı araştırıyorum hayırlısı olsun inşallah
neyseki eşim çok destek oluyo bana dün bayağı bi kızdı bana kızdı derken benim üzülmeme kızdı Allah nasip etmişse olur evladımız etmemişse yapacak bişey yok biz birbirimize yeteriz bana senin sağlığın lazım ilaçlarla yeteri kadar yıprandın zaten diyor burdan gidince diyetisyene gidip diyete başlayacam eşimde bi müddet bebek konusunu düşünme boş ver keyfimize bakalım belki kendiliğinden gelir bebeğimiz bellimi olur bende ona katılıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben seni bekliyorum cnm :))
Çabuk gel cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?