Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende aynı şeyi dedim canım zaten pko lu değilsen kilo vermek gerekmez benim kilolu çok arkadaşım doğurdu yani..
ama pko da şart oluyor kilo vermek...

Bende pco yok. Ama kilom fazla. Bi yerde tutunmaya engel olur diye okumuştum. O kadar moralim bozulduki

Bende pco yok. Ama kilom fazla. Bi yerde tutunmaya engel olur diye okumuştum. O kadar moralim bozulduki

canım tabiki tıp söylüyorsa vardır bir bildikleri ama ben çevreme bakıyorum tam tersini görüyorum sadece gebelikte sorun yaşıyorlar gebe kalmada değil...gebe kalınca daha da fazla kilo aldıklarında zorlanıyorlar..mesela halamın gelini cidden kilolu idi halamın oğlunda da sperm sorunu vardı buna rağmen hemen gebe kaldı hatun doğurdu üzerine bi daha gebe kaldı 2 tane oğlu var şimdi en yakın örnek bu...daha bi sürü sayarım illaki etkisi vardır ama olan oluyor işte sebep kilo değildir diyorum ben...

hayal dünyan çok enteresann

bi gelelimde gülüm..inşalalh görüşürüz herkeslerlen.
ankaraya hiç bilmeyen biri olaraktan mesafeler hakkında hiç bir fikrim yok..
daha nereye gelcemizi bile bilmiyom..müsait olarsak görüşmek isterim çok..

gittiler şükür az önce uyanmışlar aradılar eşim insanı götürüp evlerine bıraktı öğlende görmeyecem yüzlerini
selametle gitsinleer haspalar...:117::117:
geçmiş olsun canım ..yaşlı kadınnpardon kız ne de olsaa artık kemikleri kasları daha çok ağrıyordur..napacan idare edecen iyi yapmışsınn

suanda yok ama insin direncim var dengesiz yani risk gurubundayim i yuzden tedbir amacli hapur hupir yemeden dikkat edicez kilo vericezz

anladım canım o zaman sana kolay gelsin diyim cidden zor iş yemeyi kesmek...
diyetisyenlemi vereceksin kiloyu o da çok önemli çünkü rastgele yapacağın diyet sakıncalı olabilir...

canım benim yaaa bir bilsek nelerin sebep olduğunu engel olduğunu ama bilemiyoruz Rabbimin imtihanı deyip şifa için geziyoruz kapı kapı....çok şükür eşlerimizle problemimiz yok maddi manevı zorlansak da tüp bebek yapabilecek gücümüz oluyor buna da şükredelimm..inşaallah mevlam vakti zamanı geldiğinde en kaliteli yumurtaya büyü deyip meleğinin müjdesini paylaşacaksın biizmle inşaallah

kaç gün kalcaksınız bellimi peki

selametle gitsinleer haspalar...:117::117:

geçmiş olsun canım ..yaşlı kadınnpardon kız ne de olsaa artık kemikleri kasları daha çok ağrıyordur..napacan idare edecen iyi yapmışsınn

aynen gitsinler ve bi müddet hiç görmeyim ne güzel olur

düştüğü zaman acımıştır ama şimdi işi naza bağlamış canım çocuk gibi ilgi istiyo da benden zor görür o ilgiyi haspam

sen en insan olanını almışın onların içinden kendine koca yapmışın bitmiş daha da arama

aynen canım eşim sanki bunların çocuğu değil bide o kadar anacı olmasa tadından yenmeyecek ama onuda yonta yonta yola getirecez napacan mecbuuuuuuuuuuur

deryacım sen neden artık kk ya gelmiyosun aşk olsun diğer kızlarla face den görüşüyonda bizi özlemiyonmu

Evet evet bunu bende biliyorum. İnsan birşey olmayınca hep sebep aramak ister ya hani. benim yaptığım da sanırım bu. Bide babam hep sen çok kilo aldın falan diyip duruuyo. Geçende söylendim biraz sen biliyo musun ben nerdeyse 1 senedir hormon alıyorum kortizonlar alıyorum. sıkıntısı cabası. En stresten uzak olmam gereken bi dönemde bi de bunun stresini verme bana dedim. (Bende kilo sorunu bi kompleks olarak üzerime yapştığı için tepkim yüksek oldu. Çünkü en zayıf dönemimde bile 40 beden falandım. Kendimi dünyanın en şişko insanı olarak görürdüm.)
İşte bu yüzden kiloya tekrar takmış durumdayım.

kaç gün kalcaksınız bellimi peki
gülüm pazar günü orda oluruz sanırım salı yada çarşamba döneriz..
çünkü diğer gelişimizde çarşambaya kadar kalmıştık ama o zaman ilk geliyorduk
yerleri filan bilmiyorduk. müşterileride tanımıyordu eşim..
tanıştılar yerlerini filan öğrendi..bu gelişimiz de salıya çarşambaya kadar sürer sanırım

deryacım sen neden artık kk ya gelmiyosun aşk olsun diğer kızlarla face den görüşüyonda bizi özlemiyonmu
sarcımm..
geldim ya işte kuzu yaaa..
adımları attık işte arkası gelir inşallah..

daha sık gel eskisi gibi sohbetler edek Beşiktaş Fenerbahçe üzerine yorumlar yapak herşey bebeler için değilki

anacı erkek acil yontulası tiplerdendir sen yontmazsan o senin ömrünü törpüler

kullanılan ilaçlar hormonlar kilo vermeyi zaten güçleştiriyor ama bunu takıntı haline getirme lütfen veremedikçe iyice huzursuz gergin bi tip olursun...sen nilinçli akıllı hatunsun nelerin sana kilo yaptığını tahmin ediyorsundur onları kesersen ya da yemeyi azaltırsan bence sorun hızlı bir şekilde olmasada zamanla ortadan kalkar...
ben hiç kilo problemi yaşamadım ama bebeğimde yok görüyorsun ciddi bir sorunumuzda yok ama olmadı şimdi sırf kendimi iyi hissedeyim kan dolaşımım hızlansın vs..diye platese başlayacam...
sende takıntı ya da mecburiyet olarak görmeden kilo vermeyi kendi sağlığın açısından yavaştan spora başla yemenede biraz dikkat edersen olur bu iş

heee pazar günü geliyon pazartesi ya da salı görüşmeliyiz o zaman ben bu konuyu bi esinle görüşeyim esin keçiörende oturuyo bacım...

açma o konuyu yaa açma yaaaa..
benim en hassas noktama basıyon sen ama yaa...
noolacak bi 8eşiktaşın hali yaaa

ağır tahrik var ama bu tahriklere gelmeyecem sizi başkanlık seçiminde yine azizciğime teslim ediyorum bizim yapamadığımızı o yaptı fenere bi de yeniden aday

tüpçülerin genelinin en büyük sıkıntısı kilo canım hele de uuzn süreli tedavilerden sonra bünyemiz de müsatse yapışıyor gitmiyor kilo ..ben de çok ender zayıf olup genelde 40-44 beden arasında tombiş gezen hatunum şimdi bi,raz verdim 42 ye düştüm ama boyda olmayıncaa hep sıkıntı hep sıkıntı...gene vermeye çabalıyorum doktorum da uyuz ailem gibi hep kilo ver der durur...
hoşgeldin Deryaa kuzumm..anlaşılan sana hep yollar görünüyor...gecesi bereketli geçen tek hatunsun ..o da kader arkadaşım geçse nolcak diyosun her ekşın bebe içinmi yapılii ayooll..biz o stresi attık artık zevk için sevişiyoruzzrahatına bak millet korkuyor ya gebe kalırsam diyee var mı bizm gibi rahatı ayooll

hazırlanayım azcık dışarı çıkayım gelince görüşürük canlar
iyi gezmeler gezici hatuuunn

ee var her güzelin bir kusuru...onun da başka güzel huyları vardır tadından yenmeyen
görümcene de uyuz oluyorumm ..benim ufak görümcekin yaşlanmış hali sanırsamm bir naz bir niyaz bir kapris bir kibir..eltim bir söndürdü bunun havasını eşim bile ohh çektii.bana ettiklerinden sonra az bile yaptı..

açma o konuyu yaa açma yaaaa..
benim en hassas noktama basıyon sen ama yaa...
noolacak bi 8eşiktaşın hali yaaa

tızııııııııııım biz pazara kadar değil mezara kadar Beşiktaşlıyız kartalız biz kartal kanarya değil

aynen canım yontuyorum du bakalım şekil alacak inşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…