- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
ohoooooooooooooooooo
nedir bu sıpaların babalarından cektiklerimiz yaaaa
sorma canım yaaaaaaa hep bu yüzden olmuyo bebelerimiz en verimli zamanlarımızı bizi sinir ederek geçiriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohoooooooooooooooooo
nedir bu sıpaların babalarından cektiklerimiz yaaaa
her sabah hiç üşenmeden erinmeden kalkıp kahvaltı hazırlayan ben bu sabah hazırlamadım poğaçaya talim ettik eşim insanıyla
ooooo gerilim sezdim şu an...
hem her daim hazırlanan kahvaltı hazırlanmamış hemde eşim insanı gibi cümleler tercih edilmiş mesajda...
nolduuuuu benim canım arkişimeee
aaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki
bi sayfa öncesinde yazdım canım bak
ohhh iyi yapmısınher sabah hiç üşenmeden erinmeden kalkıp kahvaltı hazırlayan ben bu sabah hazırlamadım poğaçaya talim ettik eşim insanıyla
ben çalışırken önceleri poğaça simit takılırdım baktım kilo alıyorum bi de çok sevmiyorum hamurişini ekmek arası yapıyordum kendime sağlıklı içeriği olan en güzeli ortam müsaitse yap ekmek arasını ye valla çayınla...
arada burunlarını sürtsek iyide biz yapamıyoruz sonrada onlar böyle yapınca üzülüyoruz kendi kendimize ediyozsorma canım yaaaaaaa hep bu yüzden olmuyo bebelerimiz en verimli zamanlarımızı bizi sinir ederek geçiriyolar
ohhh iyi yapmısın
canım genelde evde ekmek arası atıştırıyorum baş ağrım var dün akşam üzerinden beri geçmek bilmedi bu sabah mecbur kaldım
arada burunlarını sürtsek iyide biz yapamıyoruz sonrada onlar böyle yapınca üzülüyoruz kendi kendimize ediyoz
bu mesajı şimdi gördüm...
ve gerildim haliyle gelmelerine tamamda neden kalırlar anlamıyorum ne meraklı bu insanlar ya siz gidince kalmak zorundasınız ya da onlar gelince kalacaklar illa şaka gibi yaa...nasıl gerildiğini tahmin etmem hiç zor değil canım ne diyeceğimi bilemedim
ohhh iyi yapmısın
canım genelde evde ekmek arası atıştırıyorum baş ağrım var dün akşam üzerinden beri geçmek bilmedi bu sabah mecbur kaldım
arada burunlarını sürtsek iyide biz yapamıyoruz sonrada onlar böyle yapınca üzülüyoruz kendi kendimize ediyoz
aynen öyle canım bi dilim ekmek domates peynir seytin yetiyo bide olmazsa olmazım maydanozzheee iyi o zaman çünkü poğaça işi cidden zararlı uzun vaadede arkadaşım sağlıklı beslensin bi domates bi peynir azcıkta ekmek yeter ohh miss..
aynen öyle canım bi dilim ekmek domates peynir seytin yetiyo bide olmazsa olmazım maydanozz
aşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vsbizden başka işi gücü olmayan cenesi düşük yokta ondan canım
afiyet olsun size bebeeeğim...çok şükür annem kalktı
kan vermişimde bhcg 100 küsürlerde çıkmış kadar sevindim
annane olcak kadın yaklaşık 9 ay sonra ama hiiçççç oralı değil ayıp yani
senin bebeler cektim olmadna asla diyor..ayyy ne nazlılar ayol kendileri bilir valla alsın ceketlerini yatsınlar daha da gösteririm ama elletmem yani
pijama ile olsa o hoooooo 126554112223 bebemiz olurdu illaki ceket lazım
bencede yüzde bi milyor hamileyim ben bu ay
heee öyleydim valla ama o zaman soğan kürü yapıyordum gece gündüz kuran elimden düşmüyordu bu kez hiç bişey yapmıyorum sadece muhabbetini ediyoruz inşallah verir Rabbim bu ay en sağlıklısından
olmadı güldük eğlendik diyosunnaynen aynen pijamayla olsa ohoooooo
hatta adamı bi görcen gülmekten muhabbetten yorgunluk kalmadı ama bende senin gibi gösterdim ama elletmedim 6 bucukta işe kalkıcam deyip yattım
abooowwww enişte kendi sonunu hazırlamışş neden ısrar ederler hakkaten anlamam..benzeri bir sülaleye gelin olduğum için 2 günde döneceğim bayram ziyaretim 5 günde bitmedi...2. gün ısrarların hayırr deseydi...ekstralara maruz kalmayacaktık..ama napacan idare edecen sinir sinir nereye kadar kendimize zarra veriyoruz sonra başağrımız geçmiyor 2-3 günn..canımm sen güzel bir şekilde cezaalnadırmışsınn zaten takma kafanaa o göbüşte stres iyi durmuyorraaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki
misafirleri naaptınız..valla iyi yapmışsın.ben kızsam da evde misaifir varken yapamıyorumm öyle tripler...ders almam lazım senden bugün gidecekler mi barii :44::44:her sabah hiç üşenmeden erinmeden kalkıp kahvaltı hazırlayan ben bu sabah hazırlamadım poğaçaya talim ettik eşim insanıyla
aslında benimki pijama kullansada hep röpteşambırı ile dolanır bir elinde de ilaçlı gazozu vardır ekşına hayır demeyeyim diye ilaçlı gazozundan içirir dün gece baktım ne röpteşambırı ne ilaçlı gazozu vardı picamalı picamalı git öte dedi bana
çoookkk işvemiz cilvemiz mikemmeldir yani
demekki benmki nuri alço seninki t...coşkun
biri gazozla biri zorla
girdiğimiz konuya bak yaa masum bir bebek olayı nerelere gitti
ohhhhhhhhhh olsada yesektızım arasına bide yeşil köy biberi koy çok güzel oluyo yada közlenmiş biber oooh mis
haklısın yaa biz kadınların işi bitmezzaşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vs
olmadı güldük eğlendik diyosunn
ooooof canım oooooof üstelik evim çok karışık hafta sonu gideceğim için işlerimi halletmeye çalışıyorum dedim ama beni sinir edercesine kaldılar yaaaaa düşüncesizlik bu kadar olur
aynen öyle canım bi dilim ekmek domates peynir seytin yetiyo bide olmazsa olmazım maydanozz
aşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vs
afiyet olsun size bebeeeğim...
senin bebeler cektim olmadna asla diyor..
abooowwww enişte kendi sonunu hazırlamışş neden ısrar ederler hakkaten anlamam..benzeri bir sülaleye gelin olduğum için 2 günde döneceğim bayram ziyaretim 5 günde bitmedi...2. gün ısrarların hayırr deseydi...ekstralara maruz kalmayacaktık..ama napacan idare edecen sinir sinir nereye kadar kendimize zarra veriyoruz sonra başağrımız geçmiyor 2-3 günn..canımm sen güzel bir şekilde cezaalnadırmışsınn zaten takma kafanaa o göbüşte stres iyi durmuyorr
misafirleri naaptınız..valla iyi yapmışsın.ben kızsam da evde misaifir varken yapamıyorumm öyle tripler...ders almam lazım senden bugün gidecekler mi barii :44::44:
ohh my god türk filminden fırlamış gibisiniz ayool ..ne filmler çevriliyor siizn evde.....
aşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vs
afiyet olsun size bebeeeğim...
senin bebeler cektim olmadna asla diyor..
abooowwww enişte kendi sonunu hazırlamışş neden ısrar ederler hakkaten anlamam..benzeri bir sülaleye gelin olduğum için 2 günde döneceğim bayram ziyaretim 5 günde bitmedi...2. gün ısrarların hayırr deseydi...ekstralara maruz kalmayacaktık..ama napacan idare edecen sinir sinir nereye kadar kendimize zarra veriyoruz sonra başağrımız geçmiyor 2-3 günn..canımm sen güzel bir şekilde cezaalnadırmışsınn zaten takma kafanaa o göbüşte stres iyi durmuyorr
misafirleri naaptınız..valla iyi yapmışsın.ben kızsam da evde misaifir varken yapamıyorumm öyle tripler...ders almam lazım senden bugün gidecekler mi barii :44::44:
ohh my god türk filminden fırlamış gibisiniz ayool ..ne filmler çevriliyor siizn evde.....
gittiler şükür az önce uyanmışlar aradılar eşim insanı götürüp evlerine bıraktı öğlende görmeyecem yüzlerini
neresinden tutarsan tut elinde kalan bir durum bu düşüncesizlik anlayışsızlık almış yürümüş zaten özellikle yapıldığını düşünüyorum günlerdir yoktun birazda onlara hizmet et şekerim işin ne yanii
ohh miss gibi valla yarasın kuzum..
yok be semuş ne röpteşambırı yaw o benim hayal dünyam
80 ler çocuğu olduğumdan hayallarimde öyle oluyo
heh iyi bari