• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

her sabah hiç üşenmeden erinmeden kalkıp kahvaltı hazırlayan ben bu sabah hazırlamadım poğaçaya talim ettik eşim insanıyla

ooooo gerilim sezdim şu an...
hem her daim hazırlanan kahvaltı hazırlanmamış hemde eşim insanı gibi cümleler tercih edilmiş mesajda...
nolduuuuu benim canım arkişimeee:48::48::48:

aaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bu mesajı şimdi gördüm...
ve gerildim haliyle gelmelerine tamamda neden kalırlar anlamıyorum ne meraklı bu insanlar ya siz gidince kalmak zorundasınız ya da onlar gelince kalacaklar illa şaka gibi yaa...nasıl gerildiğini tahmin etmem hiç zor değil canım ne diyeceğimi bilemedim:19::19::19:

her sabah hiç üşenmeden erinmeden kalkıp kahvaltı hazırlayan ben bu sabah hazırlamadım poğaçaya talim ettik eşim insanıyla
ohhh iyi yapmısın:47:

ben çalışırken önceleri poğaça simit takılırdım baktım kilo alıyorum bi de çok sevmiyorum hamurişini ekmek arası yapıyordum kendime sağlıklı içeriği olan en güzeli ortam müsaitse yap ekmek arasını ye valla çayınla...

canım genelde evde ekmek arası atıştırıyorum baş ağrım var dün akşam üzerinden beri geçmek bilmedi bu sabah mecbur kaldım

sorma canım yaaaaaaa hep bu yüzden olmuyo bebelerimiz en verimli zamanlarımızı bizi sinir ederek geçiriyolar
arada burunlarını sürtsek iyide biz yapamıyoruz sonrada onlar böyle yapınca üzülüyoruz kendi kendimize ediyoz

canım genelde evde ekmek arası atıştırıyorum baş ağrım var dün akşam üzerinden beri geçmek bilmedi bu sabah mecbur kaldım

arada burunlarını sürtsek iyide biz yapamıyoruz sonrada onlar böyle yapınca üzülüyoruz kendi kendimize ediyoz

heee iyi o zaman çünkü poğaça işi cidden zararlı uzun vaadede arkadaşım sağlıklı beslensin bi domates bi peynir azcıkta ekmek yeter ohh miss..

bu mesajı şimdi gördüm...
ve gerildim haliyle gelmelerine tamamda neden kalırlar anlamıyorum ne meraklı bu insanlar ya siz gidince kalmak zorundasınız ya da onlar gelince kalacaklar illa şaka gibi yaa...nasıl gerildiğini tahmin etmem hiç zor değil canım ne diyeceğimi bilemedim:19::19::19:

ooooof canım oooooof üstelik evim çok karışık hafta sonu gideceğim için işlerimi halletmeye çalışıyorum dedim ama beni sinir edercesine kaldılar yaaaaa düşüncesizlik bu kadar olur:47::47::47::47::47::47::47:

haklısın canım:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

heee iyi o zaman çünkü poğaça işi cidden zararlı uzun vaadede arkadaşım sağlıklı beslensin bi domates bi peynir azcıkta ekmek yeter ohh miss..
aynen öyle canım bi dilim ekmek domates peynir seytin yetiyo bide olmazsa olmazım maydanozz:56:

bizden başka işi gücü olmayan cenesi düşük yokta ondan canım:9::9:
aşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vs :32::21::21::21::21::24::24::24::16::16::16:
çok şükür annem kalktı:1::1::1:
kan vermişimde bhcg 100 küsürlerde çıkmış kadar sevindim :1::1:
annane olcak kadın yaklaşık 9 ay sonra ama hiiçççç oralı değil ayıp yani:1:
afiyet olsun size bebeeeğim...:56::56::56::56:
ayyy ne nazlılar ayol kendileri bilir valla alsın ceketlerini yatsınlar daha da gösteririm ama elletmem yani:1::1::1:
pijama ile olsa o hoooooo 126554112223 bebemiz olurdu illaki ceket lazım:1:

bencede yüzde bi milyor hamileyim ben bu ay :1:

heee öyleydim valla ama o zaman soğan kürü yapıyordum gece gündüz kuran elimden düşmüyordu bu kez hiç bişey yapmıyorum sadece muhabbetini ediyoruz inşallah verir Rabbim bu ay en sağlıklısından:38:
senin bebeler cektim olmadna asla diyor..:1::1::1::1::1:
aynen aynen pijamayla olsa ohoooooo
hatta adamı bi görcen gülmekten muhabbetten yorgunluk kalmadı ama bende senin gibi gösterdim ama elletmedim 6 bucukta işe kalkıcam deyip yattım:9::9:
olmadı güldük eğlendik diyosunn:1::1::1::1::9::9::9::9:
aaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
abooowwww enişte kendi sonunu hazırlamışş:19::19::19::19: neden ısrar ederler hakkaten anlamam..benzeri bir sülaleye gelin olduğum için 2 günde döneceğim bayram ziyaretim 5 günde bitmedi...2. gün ısrarların hayırr deseydi...ekstralara maruz kalmayacaktık:19::19::19:..ama napacan idare edecen sinir sinir nereye kadar kendimize zarra veriyoruz sonra başağrımız geçmiyor 2-3 günn..canımm sen güzel bir şekilde cezaalnadırmışsınn zaten takma kafanaa o göbüşte stres iyi durmuyorr:54::54::54::29::29::29:
misafirleri naaptınız..valla iyi yapmışsın.ben kızsam da evde misaifir varken yapamıyorumm öyle tripler...ders almam lazım senden :30::30: bugün gidecekler mi barii :44::44:
aslında benimki pijama kullansada hep röpteşambırı ile dolanır :52::52::52::1:bir elinde de ilaçlı gazozu vardır ekşına hayır demeyeyim diye ilaçlı gazozundan içirir :1::1::1:dün gece baktım ne röpteşambırı ne ilaçlı gazozu vardı picamalı picamalı git öte dedi bana:1::1::1:

çoookkk işvemiz cilvemiz mikemmeldir yani:1:
demekki benmki nuri alço seninki t...coşkun:1::1:
biri gazozla biri zorla:1::1::1:
girdiğimiz konuya bak yaa masum bir bebek olayı nerelere gitti:1::1::1:

ohh my god :30::30::53::53::53:türk filminden fırlamış gibisiniz ayool :30::30::30::30:..ne filmler çevriliyor siizn evde.....:51::51:

tızım arasına bide yeşil köy biberi koy çok güzel oluyo yada közlenmiş biber oooh mis:56::56::56::56::56::56:
ohhhhhhhhhh olsada yesek:56::56:

aşkolsun neden yokmuş işimiz gücümüzz biizmki kadar ağır işçi var mı acaba 7/24 tam teşekküllü hastane pastane temizlik hizmetleri vs vs :32::21::21::21::21::24::24::24::16::16::16:

haklısın yaa biz kadınların işi bitmezz:31::31:
aynen şekerim ben güldüm eglendim ama o sinir olduuu:9::9:

ooooof canım oooooof üstelik evim çok karışık hafta sonu gideceğim için işlerimi halletmeye çalışıyorum dedim ama beni sinir edercesine kaldılar yaaaaa düşüncesizlik bu kadar olur:47::47::47::47::47::47::47:

neresinden tutarsan tut elinde kalan bir durum bu düşüncesizlik anlayışsızlık almış yürümüş zaten özellikle yapıldığını düşünüyorum günlerdir yoktun birazda onlara hizmet et şekerim işin ne yanii:19::19::19:

aynen öyle canım bi dilim ekmek domates peynir seytin yetiyo bide olmazsa olmazım maydanozz:56:

ohh miss gibi valla yarasın kuzum..

abooowwww enişte kendi sonunu hazırlamışş:19::19::19::19: neden ısrar ederler hakkaten anlamam..benzeri bir sülaleye gelin olduğum için 2 günde döneceğim bayram ziyaretim 5 günde bitmedi...2. gün ısrarların hayırr deseydi...ekstralara maruz kalmayacaktık:19::19::19:..ama napacan idare edecen sinir sinir nereye kadar kendimize zarra veriyoruz sonra başağrımız geçmiyor 2-3 günn..canımm sen güzel bir şekilde cezaalnadırmışsınn zaten takma kafanaa o göbüşte stres iyi durmuyorr:54::54::54::29::29::29:

misafirleri naaptınız..valla iyi yapmışsın.ben kızsam da evde misaifir varken yapamıyorumm öyle tripler...ders almam lazım senden :30::30: bugün gidecekler mi barii :44::44:

ohh my god :30::30::53::53::53:türk filminden fırlamış gibisiniz ayool :30::30::30::30:..ne filmler çevriliyor siizn evde.....:51::51:

yok be semuş ne röpteşambırı yaw o benim hayal dünyam:1::1::1:
80 ler çocuğu olduğumdan hayallarimde öyle oluyo:1::1::1:

gittiler şükür az önce uyanmışlar aradılar eşim insanı götürüp evlerine bıraktı öğlende görmeyecem yüzlerini:32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

neresinden tutarsan tut elinde kalan bir durum bu düşüncesizlik anlayışsızlık almış yürümüş zaten özellikle yapıldığını düşünüyorum günlerdir yoktun birazda onlara hizmet et şekerim işin ne yanii:19::19::19:

ohh miss gibi valla yarasın kuzum..

yok be semuş ne röpteşambırı yaw o benim hayal dünyam:1::1::1:
80 ler çocuğu olduğumdan hayallarimde öyle oluyo:1::1::1:

aynen doğru söylüyosun canım büyük görümcek bayramda düşmüş belini incitmiş ama şimdi iyi özellikle bana hizmet edeceksiniz işiniz ne dedi ama merdivenleri çıkışını görmesem belinin ağrıdığına inanırdımda ben öyle çıkamıyorum inanki bide öyle dediya o ana kadar çayını dolduruyodum ama o andan itibaren gittim diğer odaya çamaşırları toplamaya kendi çayını kalkıp paşa paşa doldurdu çok hoşuma gitti hizmet nasıl yapılırmış gördü:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Erken gebelik testi almıştım. 12 değerine kadar ölçüyormuş. Doğru da uyguladım. Testin üzerinde yazana göre doğruluk payı %100.

Zaten bu sabah ilaçlarımı almadım. Kan verdim. Sonuç öğleden sonra çıkacak. Tabiki bir şey beklemiyorum.

Gitmişken embryoların epikrinizi istedim. Yine çok az şey yazmışlar ama transfer edilenlerden birinin fotoğrafını alabildim. Çok fragmantasyon var. Bunun nesine 1. kalite dediler anlamıyorum.

Sperm sonuçlarını da aldım. ml'de 150 bin ve hareketlilik %75. Yani eşim mükemmel ötesi. Zaten 3. gündeki fragmantasyondan bile bunun bir yumurta sorunu olduğu belli.

Kızlar benim yumurtalarım 29 yaşında olmama rağmen 40 yaşındaki kadınınki gibi. Hatta 40 yaşındaki bir kadında daha iyi yumurta görmüştüm! Neden böyle oldu acaba? Ailede bir problem yok. Genetik testlerim hep temiz çıktı. Neden kalitesiz yumurtalrım? Çok iyi besleniyorum. Hayatımda sigara, içki içmedim. Neden benim yumurtalarım kötü? Hiç çocuğum olmayacak mı? :50:

Back