• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen aynen pijamayla olsa ohoooooo
hatta adamı bi görcen gülmekten muhabbetten yorgunluk kalmadı ama bende senin gibi gösterdim ama elletmedim 6 bucukta işe kalkıcam deyip yattım:9::9:

aslında benimki pijama kullansada hep röpteşambırı ile dolanır :52::52::52::1:bir elinde de ilaçlı gazozu vardır ekşına hayır demeyeyim diye ilaçlı gazozundan içirir :1::1::1:dün gece baktım ne röpteşambırı ne ilaçlı gazozu vardı picamalı picamalı git öte dedi bana:1::1::1:

aslında benimki pijama kullansada hep röpteşambırı ile dolanır :52::52::52::1:bir elinde de ilaçlı gazozu vardır ekşına hayır demeyeyim diye ilaçlı gazozundan içirir :1::1::1:dün gece baktım ne röpteşambırı ne ilaçlı gazozu vardı picamalı picamalı git öte dedi bana:1::1::1:
ooooooooooo sizin eksınlar ropteşambır filan baya işveli cilveli demekki:1:
bizde genelde ben öyleyimdir sabahlıkla filan özellikle onu sinir edip gözterip vermeyecegim günlerde ama gazozda benm adamın elindedirr içirir sen istersen verme zorla alırım deeerrr:52::52:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
KK Pro Üyeikramaya, KK Pro Üyenfy_9185+, KK Pro Üyeegunal+ :16::16::16::16:

ayy kırmızı renkli pembe kürklüler ne güzel yanyana düşmüşüzzz:38::29::48::48::54::54:

:12::12::12::12::12::12::12::12:

sorma sorma anlaşılan dün gece bizim bebeler yine nazlandılar:1:
babaları yüzünden:1::1:

neden olmasın kuzuummmm:34::34:

oldu zaten şekerim sen bana umut verici olsun diye neden olmasın diyonda gerek yok yani:1::1::1:
beni o kadar umutsuz gördün demekki sabahtan beri gebeyim kesin dememe rağmen verdiğin cevap neden olmasın mı :1::1::1:

günaydın kızlar
egunal senin mesjalrı görünce nasıl heyacanlandın anlatamam
hamilesin zannettim valla nasıl sevindim
topiğe bakana kadar tabii
:19::19::19:

oldu zaten şekerim sen bana umut verici olsun diye neden olmasın diyonda gerek yok yani:1::1::1:
beni o kadar umutsuz gördün demekki sabahtan beri gebeyim kesin dememe rağmen verdiğin cevap neden olmasın mı :1::1::1:
tamam sekerim olsun zaten en az senin kadar isteriz bizde..
dilimiz sürşmüş:16::16:

ooooooooooo sizin eksınlar ropteşambır filan baya işveli cilveli demekki:1:
bizde genelde ben öyleyimdir sabahlıkla filan özellikle onu sinir edip gözterip vermeyecegim günlerde ama gazozda benm adamın elindedirr içirir sen istersen verme zorla alırım deeerrr:52::52:

çoookkk işvemiz cilvemiz mikemmeldir yani:1:
demekki benmki nuri alço seninki t...coşkun:1::1:
biri gazozla biri zorla:1::1::1:
girdiğimiz konuya bak yaa masum bir bebek olayı nerelere gitti:1::1::1:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
egunal senin mesjalrı görünce nasıl heyacanlandın anlatamam
hamilesin zannettim valla nasıl sevindim
topiğe bakana kadar tabii
:19::19::19:

:1::1::1::1::1:günaydın canım...
demek hamile sandın beni...
bi hamile kalayım hemen haberin olcak canım zaten kk yı ayağa kaldırcam merak etme:1::1::1:

çoookkk işvemiz cilvemiz mikemmeldir yani:1:
demekki benmki nuri alço seninki t...coşkun:1::1:
biri gazozla biri zorla:1::1::1:
girdiğimiz konuya bak yaa masum bir bebek olayı nerelere gitti:1::1::1:
:52::52:aynen yaaa

öhöhömmm neyse ne diyoduk:1:
anacın kalktımı kahvaltı hazırlamaya

gecemiz gayet bereketsiz geçti adam pek yorgunum dedi ayol reddetti beni:53::53::52::52::1::1::1:
bende döndüm kıymetli totomu yattım:63::63:
genelde bu sahne ters olurdu ama 4 akşamdır tepesindeydim dün git öte dedi bana:1::1::1:
ha ha haayyyy pabucumun kocası beee çekeceği var elimden:113::113::113::1:

aaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

inş en kısa zamanda canım:16:
belkide hamilesindir hiç belli olmaz canım benim

inşallah canım bende öyle umuyorum bu ay kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğim her zamankinden fazla istiyorum belkide Rabbim göndermiştir nazlı kuzumu:16::16::16:dualarından eksik etme yütfeennnn:38::38::38:

aaaaaaaa dün gece biizdede bereketsiz geçti eve geldiğimden beri peşimden ayrılmayan eşim insanı dün gece annesigilin bize gelmesiyle onlara illa bizde kalın demesiyle onlarında zaten can attığı bi durumu kabul etmesiyle hüsranla sonuçlanmıştır döndüm popomu yattım bırak elletmeyi göstermedim bile yetmedi bugünde yok ona bişey anasıgil kalmak zorundaydı sanki :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ohoooooooooooooooooo
nedir bu sıpaların babalarından cektiklerimiz yaaaa:51::51:

pufff bizde burda poğacaya talim edelim:31::31:

ben çalışırken önceleri poğaça simit takılırdım baktım kilo alıyorum bi de çok sevmiyorum hamurişini ekmek arası yapıyordum kendime sağlıklı içeriği olan en güzeli ortam müsaitse yap ekmek arasını ye valla çayınla...

Back