Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yani hem anladım hem kafam karıştı.:44eki diyelim tekrar dondurdular bende bi süre sonra onu denemek istedim sağlıklı kalması muhteel mi acaba? Bide çözünme işlemi ne kadar sürüyor acaba? Hani sabahtan çözüp öğlene bizi mi çağıracaklar? o zaman diyelim 2 çözündü 1 i sağlam çıktı hemen diğer ikisini de çözüp duruma göre transfer edebilirler öyle değil mi?

Ama benimkiler 5. gün embriyosuydu

şifa olsun enişteme saçlar 2 güne çıkar lekelerde 2 haftaya geçer şifa geriye kalır ohh miss...

ayyy donmuş konusunda cahil bir kimseyim ben bu sorular beni aşıyor şu an
donmuş sürecine giren kızlar mutlaka aydınlatır canım seni..
ben eksik bilgilerimle yanlış fikir edinmene sebep olmak istemem

Son düzenleme:

sağol canım bizlerde bunun gibi koca göbekli hamişler olana kadar dayanışmaya devam. Sonraki dönem level atlicaz. kaçncı hfta hangi testler istendi level ı. Yalnız bu level paralel level. Aynı dönemde bide Body kaç tane alınmalı level ına gidicez. Oyun başladı. Ve bu oyunda hak can yok. Düşen herkes istediği gibi kalkar devam eder. Ya da yeniden başlar. Seçim oyuncunun

değişik bir bakış açısı olmuş yani dururumumuza
düşe kalka hedefe ulaşcaz yani

Hemen cozdurup verirler mi bilmiyorum sonuçta saglikli mi diye izlemeleri gerekiyor. Birde embriyolarin kaçıncı gün dondurulduguda onemli. Benim 2. Gün dondurmuslardi once çözüyorlardi. Ama bu kalanlar 5. Gün donduruldu. Daha fazka bekletemezler ayni gun icinde sabah cozdurup verirler diye düşünüyorum.

BEnimkilerde 5. gün embriyoları canım. O yüzden bence de sabah çözüp öğlene transferi yaparlar gibi geliyo.

Selam kızlar bir haftayı daha devirdik hayırlısıyla benim son bir haftam bakalım Allah yardımcımız olsun.Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Selam kızlar bir haftayı daha devirdik hayırlısıyla benim son bir haftam bakalım Allah yardımcımız olsun.Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Amin canım az kaldı haftaya kuzucun kollarında olacak Allahın izniyle...
Bugün bir arkadaşımız daha doğuma gitti hala haber alamadık inşallah iyidir...

yatsı namazımı kılayım kocacımın istekleri olmazsa gelirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 5 aylık hamile gibi şiştim. Göbek deliğimin alt tarafında, öne doğru sivrilen bir şişlik var. Hiç bunu yaşayan oldu mu? Derin nefes alınca baskı oluyor.

Yarın adet günüm acaba ondan mı?

Son düzenleme:
ooo hazır ısınmışken hasret giderin tutmayalım biz senii

özlemişim beyimi koskoca 15 gün ayrı kaldık kolaymı şükür kavuşturuna

enişte hacamat olmuş şifa olsun canım

tatlım tüp bebekten sonra şişenler genelde hamile kaldılar inşallah seninkide hamişliktendir bide ohss olmayasın dikkat ol

hoşgeldin canım evine beyine
e artık biz seni tutmayalım beyin tutsun

tuttu tuttu

şimdi kahve içme faslına geçtik

tedavin nerede oldu canım

özlenmezmi ayol herif dediğin aşk kokar candır onlar can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…