- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Gecmis olsun arkadaşım. .. bende bayramda negatif aldım hemde 3.kez ama umudumu kaybetmedim. Sende kaybetme allahın izniyle hepimiz evlatlarimiza kavuşucaz ama vakti zamanı varmış demekki. .. Eğer durumlari iyiyse embriyolar tekrardan donduruluyorlar. Benimkileri dondurdular oradan biliyorum. Ama onların daha iyileri seçilip transfer edildiği için ben onlarla yeniden denemeyi düşünmüyorum. Tabi daha doktorumla gorusmedim. Birsey söylerse sanada söylerim buradan.
ikişer ikişer çözdürme ihtimalleri var canım ama eğer 2 embriyo transfer edilmesini istiyorsan 2 taneden biri çözülürken sorun olursa tek embriyo kalabilir geriye...çözdürmede aşamaları bilmiyorum aslında hiç donmuşum olmadığından o sürece hakim değilim...
kafadan da hacamat yapılınca yer yer kazımşlar ...o da diğer tarafları sıfıra vurdurmuş.... mecburen yanii...
ooo hazır ısınmışken hasret giderin tutmayalım biz senii
canım benim de 4 embriyom vardı dondurulmuş...4 ü bir den çözülüyormuş...2 sini transfer ettiler diğer ikisini takip edicez dediler ..devam ederse tekrar donduracakalrdı..3. gün embriyosuydu hepsi de 5. güne gitmedi ziyan oldular..inşaalah seninkileri 2 tane olarak ayrı dondurmuşlardır hepsi bir çözülmez
çzülürse de tekrar dondrulabilir inşaallah
kafadan da hacamat yapılınca yer yer kazımşlar ...o da diğer tarafları sıfıra vurdurmuş.... mecburen yanii...
canım benim de 4 embriyom vardı dondurulmuş...4 ü bir den çözülüyormuş...2 sini transfer ettiler diğer ikisini takip edicez dediler ..devam ederse tekrar donduracakalrdı..3. gün embriyosuydu hepsi de 5. güne gitmedi ziyan oldular..inşaalah seninkileri 2 tane olarak ayrı dondurmuşlardır hepsi bir çözülmez
çzülürse de tekrar dondrulabilir inşaallah
Yani hem anladım hem kafam karıştı.:44eki diyelim tekrar dondurdular bende bi süre sonra onu denemek istedim sağlıklı kalması muhteel mi acaba? Bide çözünme işlemi ne kadar sürüyor acaba? Hani sabahtan çözüp öğlene bizi mi çağıracaklar? o zaman diyelim 2 çözündü 1 i sağlam çıktı hemen diğer ikisini de çözüp duruma göre transfer edebilirler öyle değil mi?
şifa olsun enişteme saçlar 2 güne çıkar lekelerde 2 haftaya geçer şifa geriye kalır ohh miss...
ayyy donmuş konusunda cahil bir kimseyim ben bu sorular beni aşıyor şu an
donmuş sürecine giren kızlar mutlaka aydınlatır canım seni..
ben eksik bilgilerimle yanlış fikir edinmene sebep olmak istemem
sağol canım bizlerde bunun gibi koca göbekli hamişler olana kadar dayanışmaya devam. Sonraki dönem level atlicaz. kaçncı hfta hangi testler istendi level ı. Yalnız bu level paralel level. Aynı dönemde bide Body kaç tane alınmalı level ına gidicez. Oyun başladı. Ve bu oyunda hak can yok. Düşen herkes istediği gibi kalkar devam eder. Ya da yeniden başlar. Seçim oyuncunun
değişik bir bakış açısı olmuş yani dururumumuza
düşe kalka hedefe ulaşcaz yani
Yani hem anladım hem kafam karıştı.:44eki diyelim tekrar dondurdular bende bi süre sonra onu denemek istedim sağlıklı kalması muhteel mi acaba? Bide çözünme işlemi ne kadar sürüyor acaba? Hani sabahtan çözüp öğlene bizi mi çağıracaklar? o zaman diyelim 2 çözündü 1 i sağlam çıktı hemen diğer ikisini de çözüp duruma göre transfer edebilirler öyle değil mi?
Aynen yle canım. Ben bi sonraki level a hazırım da oyun hazırlanamadı hala bi türlü:)
Hemen cozdurup verirler mi bilmiyorum sonuçta saglikli mi diye izlemeleri gerekiyor. Birde embriyolarin kaçıncı gün dondurulduguda onemli. Benim 2. Gün dondurmuslardi once çözüyorlardi. Ama bu kalanlar 5. Gün donduruldu. Daha fazka bekletemezler ayni gun icinde sabah cozdurup verirler diye düşünüyorum.
Selam kızlar bir haftayı daha devirdik hayırlısıyla benim son bir haftam bakalım Allah yardımcımız olsun.Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Selam kızlar bir haftayı daha devirdik hayırlısıyla benim son bir haftam bakalım Allah yardımcımız olsun.Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Ayyy ne heyecanlıııı. Allah ebebeğine kavuştursun inşallah canım
Arkadaşlar ben 5 aylık hamile gibi şiştim.Göbek deliğimin alt tarafında, öne doğru sivrilen bir şişlik var. Hiç bunu yaşayan oldu mu? Derin nefes alınca baskı oluyor.
Yarın adet günüm acaba ondan mı?
hoşgeldin canım evine beyine
e artık biz seni tutmayalım beyin tutsun
Yok canım İstanbul'dayım
Bunu bende biliyorum da acaba 2 şer 2 şer mi çözdürürler? 4 ü birden çözünür 2 si transfer edilirse diğer 2 si nolucak heba mı olacak? GErçi 1 i en azından ölürmüş çözünürken öle diyolar ama???:44::44:
özlemişim beyimi koskoca 15 gün ayrı kaldık kolaymı şükür kavuşturuna
enişte hacamat olmuş şifa olsun canım
tatlım tüp bebekten sonra şişenler genelde hamile kaldılar inşallah seninkide hamişliktendir bide ohss olmayasın dikkat ol
tuttu tuttu
şimdi kahve içme faslına geçtik
Beylikdüzü MEdicana' da oluyorum tedaviyi canım.tedavin nerede oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?