canım uyku halin belkide bebişlerindendir
iyi geceler
işte ben özellikle eşimin ailesinin yanında çok fena oluyorum ...
kendi yeğenimde var ama benim yeğenim ya doya doya seviyorum.. hoş eşiminkileride seviyorum ama sıra eşime gelince farklı..
mahvoluyorum onun bebek sevme hallerini olsun büyük yeğeniyle oynamsı konuşmasıı orda herkesin içinde kahroluyorum..
bizimkinide sevmek nasip olcakmı diyorum...inşaallah herkes yaşadıkların nimetin farkında olur bizim için empati yaparlar biz yapıyoruz
onlar adınaa...
İyi geceler arkadaşlar. uyuya kalacakmışım gibi bir his var yine içimde o nedenle iyi geceler demeden çıkmak istemedim
ilaçlar beni yoruyor. gözlerimi açık tutamıyorum. bugün yine iyi dayandım.
İnşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için.
Bebişlerim gitmemiş olsun lütfen aklınıza gelirse dualarınızı bekliyorum.
üşüme gebelik belirtileri arasındadır..
sana bi link vereyim gir bak canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html#post27427616
bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımdaen zoru o zaten eşinin başkasının çocuklarına olan sevgisini oynamasını görmek eziyor insanı...
bugünlerde geçecek diye diye avunalım bizde...
bencede çok heyecanlı bende bana yüksektne aşağımı incen diyen kadına değilde bi başka doktoramı başlasam..
valla bu ay hiç kıpırtı olmadı bende sanki büyümedi yumilerim ben takip ettim bak
Ankara bana baya bi yok gibii....sorma ya bikere görüşebildik maaleseff
yazmıştım biyerde gördünmü bilmiyorum ben seni özlüyorum ve annemler yurtdışına gittiler bide onların uzak olmasına
üzüldüm tam cenaze gün yoldaydılar ona üzül buna süzül dilim yanların beyaz yaralarla dolu..
YİNEDE nasip belki istanbulda buluşuruz dimii
Cok guzel olmus ellerinize saglik inşallah bende diger arkadaslar gibi belirtiler bebis lerin annelerine burdayiz tepkileridir.aslinda kocaman oldular zaten 5 gün laboratuvar daydilar eee 5 gundur de evlerine tasindilar anne burdayiz demeleri normal:)
bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımda
yerim senin avatarını bennn mevlam senin bebelerini sevmeyi nasip etsin bana ank.ya gelincee
sende bi kadın doğumcu bul şekerim yumi sürecimize baştan bakalım
evden takip olmaz bırak tıp takip etsin yumilerini
evet demiştin Ankara epey bi süre yok diye
başkentten hoopppp memorial de buluşalım
memorial in bir merkezide Ankarada açılmak üzere biliyormusun canım ben onu bekliyorum adresi belli herşey hazır sadece açılacak sitesine gir bak orda yazıyorsana Ankara yolları görünebilir yani
Amin canım olacak Allahın izniyle sende bebeklerinle bana geleceksin inşallah kuzularımız oynarken bizde sohbet edicez..
aslında ne kadar sıradan bir durumun biz hayalini kuruyoruz offf kine of yani
Cok guzel olmus ellerinize saglik inşallah bende diger arkadaslar gibi belirtiler bebis lerin annelerine burdayiz tepkileridir.aslinda kocaman oldular zaten 5 gün laboratuvar daydilar eee 5 gundur de evlerine tasindilar anne burdayiz demeleri normal:)
evett sıpalar yüzünden konuşamıycazz bile inşaallah...
napalım takdir canım inşaallah hayaller gerçek olcak ..bizde bugünleri unutup nankör olcaz dermişim töbe töbeee
aynen canım oldu kuzular içerde..
o sebepten sen 5 gün sonra test yapmalısın sanırım test tarihin 26 ekimdi bence daha erken baktırabilirsin transferden sonraki 10.gün test günün oluyor 5.gün embriyosunda sanki sana 12.güne test vermişler...kızlar 9.günde öğreniyorlar...
nayıırrr biz nankör kedi olmayız bi kereeee o kadar çekmiş hatunlarız bizde nankörlük edeceksek batsın bu dünya uleennnnnn
canımcım son durumun ne az kaldııııı
canım bende sonrada olma pkoyum yani yatkındım bilmem ne derken artık kesin var bazı aylar hissediyorum hiç yumilemiyom
çatlamıyolar..
bende son 3.tüp öncesi içtim inofolic gerçekten yumiler güzle büyüdü ama negatif aldım..
aynı sbaha akşam 2şer poşet..normaldede içsemmi bilmiyorum hala elimde bikaç tane var,devletde ödemiyor allahtan 17 lira falan
ama çabuk biityor etkisini görmek için uzun süre içmek şart galiba değilmi???
canım bende sonrada olma pkoyum yani yatkındım bilmem ne derken artık kesin var bazı aylar hissediyorum hiç yumilemiyom
çatlamıyolar..
bende son 3.tüp öncesi içtim inofolic gerçekten yumiler güzle büyüdü ama negatif aldım..
aynı sbaha akşam 2şer poşet..normaldede içsemmi bilmiyorum hala elimde bikaç tane var,devletde ödemiyor allahtan 17 lira falan
ama çabuk biityor etkisini görmek için uzun süre içmek şart galiba değilmi???
Vücut ısın arttığı zaman üşürsün. Üşümek ne demek? Isı kaybı çok demek. Isı kaybı ne zaman çok olur? Ortamın ısısı ile vucut ısın arasınfaki fark fazla iken çok olur. Yani vücut ısın arttıkça ortam ısısı aynı kaldığı için aradaki fark açılacak ve vücudundan ortama doğru bir ısı akışı başlayacak (daha doğrusu artarak devam edecek). Bu esnada sen ısı kaybettiğin için üşüyeceksin. Çok üşürsen titresin. Böylece kasların çalışarak ısı üretir. Üşüdüğün için üstünü örtersin böylece ısı kaybını azaltırsın. Yani ateşin yüksek olduğu için üşüyorsun. Ve bu çok iyi işaret
Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günündesin? Crinne jel mi kullanıyorsun iğne mi?
Sağlık bakanlığı da çok uyanık. Aslında kanuna göre size 15 gün çerisinde yazılı cevap vermeleri gerekiyordu. Aslıdna dosyanın evrak biriminden numara alınarak sunulması gerekirdi. Benim de işim Sağlık Bakanlığı ile. Bazen yönetmelik hazırlanırken bizden de fikir istiyorlar. Hep yüz yüze toplantılarda konuşulur bunlar. Ama KK bir dernek vs olmadığı için fazla ciddiye almamış olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?