Tüp Bebek Günlüğümüz !

en zoru o zaten eşinin başkasının çocuklarına olan sevgisini oynamasını görmek eziyor insanı...
bugünlerde geçecek diye diye avunalım bizde...

edicem canım hemde isminle inşaallahh...
bende artık bi ünitede olsa çalışıp yatsam fena olmaz bugün baya tatil yaptım kocişle evde..
artık yarından sonra start mecbur çünkü vizelerr 16 kasımda çok konu var zmaan darr:26:

en zoru o zaten eşinin başkasının çocuklarına olan sevgisini oynamasını görmek eziyor insanı...
bugünlerde geçecek diye diye avunalım bizde...
bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımda
yerim senin avatarını bennn mevlam senin bebelerini sevmeyi nasip etsin bana ank.ya gelincee

sende bi kadın doğumcu bul şekerim yumi sürecimize baştan bakalım
evden takip olmaz bırak tıp takip etsin yumilerini
evet demiştin Ankara epey bi süre yok diye
başkentten hoopppp memorial de buluşalım
memorial in bir merkezide Ankarada açılmak üzere biliyormusun canım ben onu bekliyorum adresi belli herşey hazır sadece açılacak sitesine gir bak orda yazıyorsana Ankara yolları görünebilir yani

bencede büyüdü bile senin blast kuzular
mevlam sevindirsn senidee

bende senin hep dediğin bu cümleni dedim canım içimden kendime geçecek diye çok daraldığımda
yerim senin avatarını bennn mevlam senin bebelerini sevmeyi nasip etsin bana ank.ya gelincee

Amin canım olacak Allahın izniyle sende bebeklerinle bana geleceksin inşallah kuzularımız oynarken bizde sohbet edicez..
aslında ne kadar sıradan bir durumun biz hayalini kuruyoruz offf kine of yani

olabilir canımm hatta burda ilk düşük yaptım ya gebe kalamyınca düşükteki doktora gittim hapla takip yapmıştık 2 ay onumu bulsamçok nostalji olur heee..
yada aşılama doktorlarıma dermişim yok beee yepyeni doktor bularım kendime
neyyy ne zmann hemen bakmalıyımmm memleketim varken napcma istanbulda benn
ama olmazz izin vermezler...3 aşılama samsun 3 tüp ankara ....3ler bitti garii

Amin canım olacak Allahın izniyle sende bebeklerinle bana geleceksin inşallah kuzularımız oynarken bizde sohbet edicez..
aslında ne kadar sıradan bir durumun biz hayalini kuruyoruz offf kine of yani

evett sıpalar yüzünden konuşamıycazz bile inşaallah...
napalım takdir canım inşaallah hayaller gerçek olcak ..bizde bugünleri unutup nankör olcaz dermişim töbe töbeee

aynen canım oldu kuzular içerde..
o sebepten sen 5 gün sonra test yapmalısın sanırım test tarihin 26 ekimdi bence daha erken baktırabilirsin transferden sonraki 10.gün test günün oluyor 5.gün embriyosunda sanki sana 12.güne test vermişler...kızlar 9.günde öğreniyorlar...

evett sıpalar yüzünden konuşamıycazz bile inşaallah...
napalım takdir canım inşaallah hayaller gerçek olcak ..bizde bugünleri unutup nankör olcaz dermişim töbe töbeee

nayıırrr biz nankör kedi olmayız bi kereeee o kadar çekmiş hatunlarız bizde nankörlük edeceksek batsın bu dünya uleennnnnn

bencedee hiçç gerek yok gerilme ne kadar erken öğrensen iyidirki 9. ve 10.gü yeterliii

nayıırrr biz nankör kedi olmayız bi kereeee o kadar çekmiş hatunlarız bizde nankörlük edeceksek batsın bu dünya uleennnnnn

tabisi batsınnnnsanmıyorum ki rabbim nasip etmesin öyle nankörlüğü,nimeti farketmeyişi inşaallah...
ee kime gitsen yumi takibine canımm??

eguşş senle böyle bazı pazar sabhları başbaşa burda muhabbet ederdik o geldi aklıma hey gidiiii
yine erken kalksam işlerimi yapsam sen gibi ama ben dersede otursam fena olmaz bayram tatil iyi olmadı uzun sürdüü ..
bugünde keyf çattım ...

Son düzenleme:

üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sanada bütün isteyenlerle beraber. bence kullan, zararı yok faydası var. ben 3 ay kullandım ama çok düzenli kullandım. transfer sonrası tadı tuzu olmayan ilaçtan birden tiksindim, ve bıraktım hiç hamileliğe yormamıştım bıktım diye düşünmüştüm :)

Bu bir vitamin nev' i ilaç sanırım. Peki tüp denemesinin hemen ertesindeki dinlenme sürecinde de kullanılarbilir mi acaba?

Canım ben sana bi özet daha geçim mi? Kısacası bizim ateş ölçme yöntemi işe yarıyor hayatım ben onu anladım. Adet olacağım günden bir gün önce küt diye düştü ateşim.
BAkanlığın işine gelince işte kaybettirdikleri eşşeği buldurmak. Ama gene de buna da şşükür en azından eskisi geri geliyor. BAri kenarlarını biraz yumuşatsalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…