MALSEF AMA GONAL F in BÖLE YAN ETKİLERİ VAR BAŞ AĞRISI BENDEDE YAPTI AMA BEN İLAÇ (ağrı kesici) HİÇALMADIM HALA DİRENİYORUMYaaa kızlar benim bu sefer aşırı baş ağrım oldu. bugün iş için İstanbuldaydım. 12'de bırakmak zorunda kaldım. 4 saat havalanında bekledim. Arada bir ağrı kesici aldım da anca toparladım.
Ayrıca lucrinin iğnesi güzel değil diye insülin iğnesi kullanıyorum. Dozu aynı ama iğnesi daha kısa o nedenle ilaç biraz yüzeyde kalıyor, yakıyor. Bu defa bir de açılı yaptım alerji oldu cildimYarın normal enjektöre geçeceğim.
Bir de gonal-f fazla ve e2 çok yükselecek diye korkuyorum. 220 TL'lik bir kutu 2 günde bitiyor. Ayrıca vurunca başım bir garip oluyor. Sanki ilaç kokusu içerden burnuma geliyor.
Bilmiyorum pek rahat değilim bu defa. İnşallah sonu iyi olur.
Bugün ikiz bebek arabası baktım netten. Bugaboo donkey en kalitelisiymiş. ama çok pahalı
Kaderciğim benim doktorum Acıbadem'de ama centrum ile anlaşmalı. takipleri Acıbadem'de yapıyor, yumurta toplama ve transfer centrumda olacak. Canım inşallah o günler de gelecek. Testten sonra da naz yapabileceksin
Valla ben de bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık işi. Ben elimden geleni yaptım. Bu iyi dediler buna gittim. Canım bak yukarıda bazı sıkıntılarımı yazdım. Ne diyorsun, hiç sana da oldu mu bunlar?
Yapıyorum valla göbektenDoktor son anda çıkardı kongreye gideceğim diye. Kısmet böylemiş. Çabuk gelmek istiyor bebiş. Bekleyemedi bir ay daha
MALSEF AMA GONAL F in BÖLE YAN ETKİLERİ VAR BAŞ AĞRISI BENDEDE YAPTI AMA BEN İLAÇ (ağrı kesici) HİÇALMADIM HALA DİRENİYORUM
Canım sen hangi aşamadasın?
Nasıl dayanıyorsun canım ya ben gözlerimi bile açamıyorum
Canım sen hangi aşamadasın?
Nasıl dayanıyorsun canım ya ben gözlerimi bile açamıyorum
slm kızlar nafişim rabbim sağlıkla bebeişlerine can kan olsun inş arkandas doğuma gitmiş maşallah sağlıkla doğmuştur inş bebişleri haber varmı kendisinden :13: bende saçımı KESTİRİP boyattım kitaplarımıda ALDIM artık liseyi bitirmek için çalışıp sınavlarımı geçmem kaldı ALLHIN izniyle
günaydın kızlargüzel bir hafta sonu olsun
birazdan kontrol için çıkacağım sanırım opuya karar vereck dr
Kızlar BİŞİ SORACAM benim adetim yine gecikti ama şişlik var hafiften kasığımda bu normal migeciktiği içindir diye düşünüyorum bide hafif sagda ağrım var düzensizlikten sanırım başka bişi değildir :44: bide rüyamda imdat diye bağırıyordum tam ne gördüğümü bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inş hakımızda 7 DE UYUNıyorum DAHADA uyumuyorum CANIM SIKILIYOR allahım sen YARDIM et
günaydın canım inşallah Rabbim bağışlar evlatlarimi bana canım.Allah razı olsun..
ne güzel aciktan.liseyemi basladin canm sevindim senin adına:)
ayrıca arada değişiklik iyidir canım bende tedavi öncesi boyattim saçlarımı
canım adetim geciktigini benimde.öyle.oluyo muhtemelen ondandir ama yinede baya rahatsız
ediyorsa git bi doktora canm..
bende icimi yapmak için kalktım şimdi..
birazdan tekrar yatayim diyorum:))
Sanada kocaman gunaydın hamilesine RABBİMN İZNYLE sadece tıp gözüyle kesinleşecek inşpozitif düşünüyoruz iyi olsun inş evet CANIM yarım bıraktığımı tamamlamak istiyorum ALLHIN İZNYLE evt değişiklik iyidir BUGUN patlıcan biber közleyip dolaba KOYCAM görümcemle beraber biZimkide yapma diyor 10 15 poşet olsa YETR ZTN dedim ben seviyorum evim az geniş olaydı derin dondurucu alırdım kuşluk yapmak için bu ne iştir YAF yarım saat te bi ev gidiyorum üşürüm mü ne
inşallah canım dediğin gibi hamileyimdir..
ama pozitif düşünüyorum olmazsa.negatif testten.sonra.düşünürüm şimdi ona kafa yormak.istemiyorum..
canım çok.şükür bende.gelmeden.bitirdim kisliklari şimdi afiyetle.yemesi kaldı..
sana şimdiden kolay gelsin cikiyorum canım iyi günler
Gidicem canım bi hafta BEKLEYİM diyorum gecikiyor ZTN hep benim kızım geveze ablası sarı şekerim benim konuşmaya çalışıyor ağıda limonEki Görüntüle 816535 yay CANIM sen dinlen yorma kendini üç tane YARAMZ var onları besle
tamam CANIM görüşürz kendine ve meleklerine iyi bak annesi dualarımız hepimizle
ayy ne güzelmiş limonun yaa:))
benimde mavisim vardı öldü
canm icimi yazmışım ilacimi yapmaya diyecektim:)
şimdi tekrar yaticam canım ağrılarım var biraz
Yaaa kızlar benim bu sefer aşırı baş ağrım oldu. bugün iş için İstanbuldaydım. 12'de bırakmak zorunda kaldım. 4 saat havalanında bekledim. Arada bir ağrı kesici aldım da anca toparladım.
Ayrıca lucrinin iğnesi güzel değil diye insülin iğnesi kullanıyorum. Dozu aynı ama iğnesi daha kısa o nedenle ilaç biraz yüzeyde kalıyor, yakıyor. Bu defa bir de açılı yaptım alerji oldu cildimYarın normal enjektöre geçeceğim.
Bir de gonal-f fazla ve e2 çok yükselecek diye korkuyorum. 220 TL'lik bir kutu 2 günde bitiyor. Ayrıca vurunca başım bir garip oluyor. Sanki ilaç kokusu içerden burnuma geliyor.
Bilmiyorum pek rahat değilim bu defa. İnşallah sonu iyi olur.
Bugün ikiz bebek arabası baktım netten. Bugaboo donkey en kalitelisiymiş. ama çok pahalı
Kaderciğim benim doktorum Acıbadem'de ama centrum ile anlaşmalı. takipleri Acıbadem'de yapıyor, yumurta toplama ve transfer centrumda olacak. Canım inşallah o günler de gelecek. Testten sonra da naz yapabileceksin
Valla ben de bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık işi. Ben elimden geleni yaptım. Bu iyi dediler buna gittim. Canım bak yukarıda bazı sıkıntılarımı yazdım. Ne diyorsun, hiç sana da oldu mu bunlar?
Yapıyorum valla göbektenDoktor son anda çıkardı kongreye gideceğim diye. Kısmet böylemiş. Çabuk gelmek istiyor bebiş. Bekleyemedi bir ay daha
MALSEF AMA GONAL F in BÖLE YAN ETKİLERİ VAR BAŞ AĞRISI BENDEDE YAPTI AMA BEN İLAÇ (ağrı kesici) HİÇALMADIM HALA DİRENİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?