Tüp Bebek Günlüğümüz !

MALSEF AMA GONAL F in BÖLE YAN ETKİLERİ VAR BAŞ AĞRISI BENDEDE YAPTI AMA BEN İLAÇ (ağrı kesici) HİÇALMADIM HALA DİRENİYORUM

Merhata arkadaşlar;
Ben transefrin 16.günüdeyin 12.güne kadar günde 2adet ondan sonra kutu bitene kadarda günde bir kez kullandım estrofemi doktor kutu bitince kes dedi.ama okuduğum kadarıyla herkes hala kullanmaya devam ediyor benim kadar erken bırakan var mı acaba??
Birde prospektusunda bırakıldığında çekilme kanaması yapar diyor böyle birşey hamililektede oluyor mu acaba ??

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun
Canım sen hangi aşamadasın?

Nasıl dayanıyorsun canım ya ben gözlerimi bile açamıyorum

birazdan kontrol için çıkacağım sanırım opuya karar vereck dr

slm kızlar nafişim rabbim sağlıkla bebeişlerine can kan olsun inş arkandas doğuma gitmiş maşallah sağlıkla doğmuştur inş bebişleri haber varmı kendisinden :13: bende saçımı KESTİRİP boyattım kitaplarımıda ALDIM artık liseyi bitirmek için çalışıp sınavlarımı geçmem kaldı ALLHIN izniyle

günaydın canım inşallah Rabbim bağışlar evlatlarimi bana canım.Allah razı olsun..
ne güzel aciktan.liseyemi basladin canm sevindim senin adına:)
ayrıca arada değişiklik iyidir canım bende tedavi öncesi boyattim saçlarımı

Kızlar BİŞİ SORACAM benim adetim yine gecikti ama şişlik var hafiften kasığımda bu normal mi geciktiği içindir diye düşünüyorum bide hafif sagda ağrım var düzensizlikten sanırım başka bişi değildir :44: bide rüyamda imdat diye bağırıyordum tam ne gördüğümü bilmiyorum rabbim hayırlısını versin inş hakımızda 7 DE UYUNıyorum DAHADA uyumuyorum CANIM SIKILIYOR allahım sen YARDIM et

canım adetim geciktigini benimde.öyle.oluyo muhtemelen ondandir ama yinede baya rahatsız
ediyorsa git bi doktora canm..
bende icimi yapmak için kalktım şimdi..
birazdan tekrar yatayim diyorum:))

Sanada kocaman gunaydın hamilesine RABBİMN İZNYLE sadece tıp gözüyle kesinleşecek inş pozitif düşünüyoruz iyi olsun inş evet CANIM yarım bıraktığımı tamamlamak istiyorum ALLHIN İZNYLE evt değişiklik iyidir BUGUN patlıcan biber közleyip dolaba KOYCAM görümcemle beraber biZimkide yapma diyor 10 15 poşet olsa YETR ZTN dedim ben seviyorum evim az geniş olaydı derin dondurucu alırdım kuşluk yapmak için bu ne iştir YAF yarım saat te bi ev gidiyorum üşürüm mü ne

canım adetim geciktigini benimde.öyle.oluyo muhtemelen ondandir ama yinede baya rahatsız
ediyorsa git bi doktora canm..
bende icimi yapmak için kalktım şimdi..
birazdan tekrar yatayim diyorum:))

Gidicem canım bi hafta BEKLEYİM diyorum gecikiyor ZTN hep benim kızım geveze ablası sarı şekerim benim konuşmaya çalışıyor ağıda limon yay CANIM sen dinlen yorma kendini üç tane YARAMZ var onları besle

inşallah canım dediğin gibi hamileyimdir..
ama pozitif düşünüyorum olmazsa.negatif testten.sonra.düşünürüm şimdi ona kafa yormak.istemiyorum..
canım çok.şükür bende.gelmeden.bitirdim kisliklari şimdi afiyetle.yemesi kaldı..
sana şimdiden kolay gelsin cikiyorum canım iyi günler

tamam CANIM görüşürz kendine ve meleklerine iyi bak annesi dualarımız hepimizle

ayy ne güzelmiş limonun yaa:))
benimde mavisim vardı öldü
canm icimi yazmışım ilacimi yapmaya diyecektim:)
şimdi tekrar yaticam canım ağrılarım var biraz

ayy ne güzelmiş limonun yaa:))
benimde mavisim vardı öldü
canm icimi yazmışım ilacimi yapmaya diyecektim:)
şimdi tekrar yaticam canım ağrılarım var biraz

Mavişine üzldüm BUNADA ölür dedi veteriner hataydı ama ben baktım iyi oldu sarı şekerim yap CANIMI ilacını SONRADA yat uyu bende ARAYIMDA erken gel derse çıkarım evden Arkandastan haber yok galiba daha umarım iyidir

yaşadığın yan etkiler olabilir canım bu fazla doz kullanmanla ilgili olabilir...
ilk tüp bebekte ohss oldum ben biliyorsun 250 doz gonal f kullanmıştım o dönem ağrılarım hep oldu e2 değerin umarım iyidir canım inan merakla senden gelecek haberi bekliyorum...lucrini vuruş şeklini değiştirme sakın iğnesini yani olduğu gibi kullan bu aşamada lucrin çok önemli azcık bile ziyan olmamalı ya da vurduğunda tam etki göstermeli malum yüksek doz kullanıyorsun lucrin baskılayıcı bizler için çok önemli eski enjektöre dön canım acilen...bakalım senin durumuna göre bende tedavimi senin yoluna hastanene çevirebilirim...izlemedeyim..

günaydın haftasonu şekerlerim cancağızlarım
uyandım ama sanki uyuyorum hala gece oyun oynarken gözlerim iflas etmiş sanırım açamıyom yarı aralı bakıyorum dünyaya:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…