Yaaa kızlar benim bu sefer aşırı baş ağrım oldu. bugün iş için İstanbuldaydım. 12'de bırakmak zorunda kaldım. 4 saat havalanında bekledim. Arada bir ağrı kesici aldım da anca toparladım.
Ayrıca lucrinin iğnesi güzel değil diye insülin iğnesi kullanıyorum. Dozu aynı ama iğnesi daha kısa o nedenle ilaç biraz yüzeyde kalıyor, yakıyor. Bu defa bir de açılı yaptım alerji oldu cildim

Yarın normal enjektöre geçeceğim.
Bir de gonal-f fazla ve e2 çok yükselecek diye korkuyorum. 220 TL'lik bir kutu 2 günde bitiyor. Ayrıca vurunca başım bir garip oluyor. Sanki ilaç kokusu içerden burnuma geliyor.
Bilmiyorum pek rahat değilim bu defa. İnşallah sonu iyi olur.
Bugün ikiz bebek arabası baktım netten. Bugaboo donkey en kalitelisiymiş. ama çok pahalı

Kaderciğim benim doktorum Acıbadem'de ama centrum ile anlaşmalı. takipleri Acıbadem'de yapıyor, yumurta toplama ve transfer centrumda olacak. Canım inşallah o günler de gelecek. Testten sonra da naz yapabileceksin
Valla ben de bilmiyorum. Allah'a havale ettim artık işi. Ben elimden geleni yaptım. Bu iyi dediler buna gittim. Canım bak yukarıda bazı sıkıntılarımı yazdım. Ne diyorsun, hiç sana da oldu mu bunlar?
Yapıyorum valla göbekten

Doktor son anda çıkardı kongreye gideceğim diye. Kısmet böylemiş. Çabuk gelmek istiyor bebiş. Bekleyemedi bir ay daha