Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 15 yumurta vardı ama döllenmeler güzel olmadıı...maleseff 2 tanesi çok iyiyidi onlarda olmadıı canım kısmet değilmiş pazartesi günü randevu alıcam doktorum yurt dışındaymış bakalım konuşucazz ne diyecek merak ediyorum hemşire 1 ay ara verelim dedii ben daha kararımı vermedim doktorumla görüşmem lazım dedimm![]()
Canım hayırlısı demek ki vakti değilmiş. Üzülme artık. Vakti gelince bir değil 2 tane olacak. Beklediğinden bile daha mutlu olacaksın.
Ben varım canım uyuyabildiğin kadar uyu sonra hiç uyuyamıcan uykusuzluk çok kötü karasu bana çok derdi uyu diyeSelam gecenin bir vaktinden kimsecikler var mı? Bugün daha da erken uyandım ne olacak benim bu halim:18:
Ben varım canım uyuyabildiğin kadar uyu sonra hiç uyuyamıcan uykusuzluk çok kötü karasu bana çok derdi uyu diye
ama anlıyorum seni son zamanlar hiç uyuyamıyo insan bide ikiz uyuyamasandan uzan![]()
Büyüyo canım çok şükür çabuk toparladı kendini uyku sorunu dışında çok sıkıntısı yok kuzumun maşallahCanım nasılsın? Kuzun nasıl büyümüştür annesi öp benim içinUyumak için can atıyorum ama uyuyamıyorum en fazla 2 saat deliksiz uyuyorum sonra ayakta dolaşıyorum. . Kızlar doğunca nasıl olacak bakalım. .
Büyüyo canım çok şükür çabuk toparladı kendini uyku sorunu dışında çok sıkıntısı yok kuzumun maşallahuyandı şimdi annesi çok seviyo erken kalkmayı her sabah 6 da uyandırıyor beni
Son zamanları zor oluyo derlerdi inanmazdım kuzular doğunca 2 saat uyumak sana ilaç gibi gelicek emin ol
![]()
Selam gecenin bir vaktinden kimsecikler var mı? Bugün daha da erken uyandım ne olacak benim bu halim:18:
merhaba kızlar,
sabah meryem süresini okudum. valla su gibi aktı gitti... ben topiğe çok uğurlu geleceğine inanıyorum...![]()
arkadaşlar sekine duasını duydunuz mu?? internetten bi bakın baya bi kuvvetli bir dua tavsiye ederimmm... benim tedavi halen devam ediyo yavaaaş yavaaşşyumurtaların günde kaç mm büyümeleri gerekiyo benimki 1 er mm anca..zaten 2 tane onlarda çooook nazlıııı
![]()
Selam gecenin bir vaktinden kimsecikler var mı? Bugün daha da erken uyandım ne olacak benim bu halim:18:
Canım nasılsın? Kuzun nasıl büyümüştür annesi öp benim içinUyumak için can atıyorum ama uyuyamıyorum en fazla 2 saat deliksiz uyuyorum sonra ayakta dolaşıyorum. . Kızlar doğunca nasıl olacak bakalım. .
Günaydın cancağızlarım anneme geçtim ev işlerimi bırakıp hastaneye götürcem onu rutin şeyler yeni bişi
yok çok şükür..