odunluk sırası bugün benim kocada.saat 2 de ewden çıktı hala gelmedi.iş olunca kendini unutuo tipik oğlak burcu.çok sinirlendim ya bi tatili pazar günü var ondada böle işler çıkınca sinir oluom.yemekte yapmadım ceza ona ne yicez bilmiom.dışarıda çıkmak artık istemiom keyfimi kaçırdı bikereinşallah planına uyar kırmızılar cicim...ah yazıııııııkkkk arkadaşıma günlerdir pencereden bile bakmıyo... dışarı çıkmak gezmek en çok senin hakkın gez tabiiii....
sen hiç durma yerinde taammııııııı:122: iyi git gez bariiiiiibişi demiyom ...kocişin olcak yanında sakın böyle çıkma acık süslen
gerçi sen bakımlı hatunsun gördüm
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt
hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela
Ayyy egunalımm Kara Kartallllllllllll bugünn yensede bayyramm yappsakkk yahuuuu.Dün GS da yenndi kiiii sorma keyyfimeeee.Eğer bugünn FB yenilirse benimm kociş ve ailesiiiiiii kafayı yerlerr toplucaaaaaaaaaaaaa:)))) Hahahahahyyyyyyyyyy çok sevinicem valaa,zaten puan farkı açılacakk arada..Enişte Bey de çokk sevinirrr eminimm,eşinin de keyyfine diyecekk olmazz yaniiii:)) Hem hatununun takımı yenecek hemde kendi tuttuğu takıma süper bir fark açma fırsatı olucakk.Daha ne ollsunnn dimmmmiiiiii
odunluk sırası bugün benim kocada.saat 2 de ewden çıktı hala gelmedi.iş olunca kendini unutuo tipik oğlak burcu.çok sinirlendim ya bi tatili pazar günü var ondada böle işler çıkınca sinir oluom.yemekte yapmadım ceza ona ne yicez bilmiom.dışarıda çıkmak artık istemiom keyfimi kaçırdı bikeregıcık yaaaa
selam kızlar inşallah tedavilerde yüzümüz güler ve hatta tedavilere gerek kalmadan süpriz yapıp gelse keşke bebişlerimiz
demek sıra sende canım bu odun kocalar yüzünden hergün birini teselli eder olduk
aynı benim ki bak hala dükkanda çalışıyo elemanlara izin verdim geçte olsa gidip açıyım erken gelirim dedi hala yok...
bende yemek yapmadım
topikte yürüyüş düzenleyecem erkeklere karşı:113::113::113::113::113::113::113:
şimdi geldi benim odunne yicez dio bende werdim cvb burda sölemiycem. gitti şimdi bişiler almaya.bende hiç küs kalamam gülüp duruo ben kızdıkça kavga sürmüo yani.ayy ne kadar düşüncesiz oluolar yaa.yine yemek yapcam mecbur gerçi yardım eder ama.canım hiç yemek falan yapmak istemio.şimdi sinirde oldum dışarıda çıkmam zaten inattan.yürüyüşe katılırım walla:113::113::113::113::113::113::113::113:
şimdi geldi benim odunne yicez dio bende werdim cvb burda sölemiycem. gitti şimdi bişiler almaya.bende hiç küs kalamam gülüp duruo ben kızdıkça kavga sürmüo yani.ayy ne kadar düşüncesiz oluolar yaa.yine yemek yapcam mecbur gerçi yardım eder ama.canım hiç yemek falan yapmak istemio.şimdi sinirde oldum dışarıda çıkmam zaten inattan.yürüyüşe katılırım walla:113::113::113::113::113::113::113::113:
ahh kaderlerimiz aynı canım benimmmm.delirtir bunlar insanı..neyse artık napalım yapcak bişi yok ben çıkayım gelir birazdan çarrşıdan.mutfağa girme zamanıbugün benzer şeyler yaşıyoruz demek benimkide az önce aradı hatun geliyorum bişi lazımmı dedi bende evde yemek yok ne yemek istiyorsan al getir dedim o da kedi gibi tamam dedi...gelişini maç saatine göre ayarladı ben biliyorum
ayy bugün benimki tatlıydı ama neyse bende yanınızdayımm:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
Canim Benim parmagina COk uzuldum insallah Biran iyilesir gECMIS olsun kendine Iyi bak tatlummmmmm sensiz olmaz
canııımm saol kuzum...valla canım çok kıymetli değildir söylenen bi tip de hiç değilim ama bugün çok acıyo diye söylenip durdum evde de yarabandı kalmamış elimi bişeye süremedim...
aman dikkat edin çok fena bişi...
ayy bugün benimki tatlıydı ama neyse bende yanınızdayımm:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
hoşbuldum estağfirullah ne kusuruhoşgeldin canım kusura bakma olduğum yerde uyumuşum karşılayamadııım tekrar hoşgeldiiinamin canım şanslı keretalar bilseler bizim gibi anneleri olacak koşa koşa gelirler
Canim benimde basima geldi kavusmasi Uzun surdu ve izi kaldi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşbuldum estağfirullah ne kusurudemek rüyala alemindeydin geldiğim vakit ahh ahhh farkında değillerki iantçı bebişler naz mıdır inat mıdır bizlere gücü yetiyor hele gelmiyolar bu bebişler , ama tez zamanda biz daha inatçıyız yaaa kavuşacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?