iyi bilirim ben bu durumları.... biz önceden ggıda işi yapıyoduk ve birlikte çalışıyoduk benim müşteri ziyaretlerim vardı ama baktım her ziyarette ya yanımda yada çıkınca karşımda dolap tıka basa giysi dolu ben gicek bişey bulamıyorum, e zaten genelde erkeklerle muhattabım ve benimkinde surat beş karış bide yeni evliyiz bense hiç alışmamışım birilerinin müdehalesine baktım olmuyo yavaş yavaş bıraktım işi zaten müşteriler eşimide tanıdığı için problem olmadı iki yıldırda evde oturuyomgerçi sonra eşimde gıdayı bıraktı başka bi sektöre geçti, bende yardım etmeyi bile teklif etmedim madem o böyle mutlu bende durumu kabullendim. insanlığı, dostluğu okadar iyidirki varsın buda onun kusuru olsun dedim.... bak en azından seninki açıklamaya çalışıyomuş benimki çoğu zaman evet haksızım saçmalıyorum ama böyle neyapabilirim diyo... düşünsene bi msn adresim bilo yok.....
hoşgeldin canım..... bizde seni merak ediyoduk çok ama çok geçmiş olsun.... bak bi adım daha yaklaştın bebişine hayırlısıyla.....
ilk iğnemi az önce yaptım.
vatana, millete hayırlı olur inşallahhhh
MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
tekrardan gecmiş olsun canım,aramıza saglıkla dönmene cook sevindim,inş.bu acıların son bulur ve melegin gelir inş.merak etmiştik iyiki yazdın..dinlen ve güc topla canım,sevgiler..
demek eve kapattı imdat de hemen gelirim kurtarmaya keçiören şurası yetişirim
benimkide kıskanır ama asla kıskanç olduğunu kabul etmez her kıskançlığının mantıklı bir gerekçesi mutlaka vardır sebebini söyler bundan der ama kıskanmıştır açıkça kabul ettiremem...kıskanıncada öyle acısını çıkarırki deliii çok üzer beni...en son tartışmamızda bundan oldu işteeeeee....artvindeyken paşamın doğum gününde elbise giymişim heryerim görünüyomuş....yalannnnnn...dizimde bir elbise kollarımda çok açık değildi bi kere yanında bikini giydiriyo tatilde ama yokken azcık açılıyım olay yaratıyooooooo gıcık
nasıl oldun tatlım? ağrın sızın varmı?
ah canım sanki beni anlattınnn...bende evlendikten 3 ay sonra işten çıkmak zorunda kaldım buna benzer sebeplerden...
o zamanlar seviyor deyip hoşuma gidiyordu ama şimdi beni bunaltıyo...şimdi 2 gündür elbise giydim diye küstü bana varmı böyle bişey ya...hayır bi görsen elbiseyi gayet günlük bişey ama bizimki dellendi bi kere...seninki de fenaymış ama dediğin gibi tek çelikmez taraffı bu olsun yeterki...demek msn adresin yok şimdi açmaya kalksan sorun yaratırmı ki...msn adresin olsa iyi olurdu valla...ordan da görüşürdük...gerçi bende işten çıkalı çok takılmıyorum...
canım benide tedavidekilerin listesine ekle doktorum bir sorun çıkmaz herşey yolunda giderse 1 ay sonra yeniden tedaviye başalayabileceğimi söyledi i ama ben bu ayı ameliyatın etkilerini atlatmaya mart ayınıda testlere ayırmayı düşünüyorum alah nasip kısmet ederse de nisanda tedavime başlamayı düşünüyorumm
canım benide tedavidekilerin listesine ekle doktorum bir sorun çıkmaz herşey yolunda giderse 1 ay sonra yeniden tedaviye başalayabileceğimi söyledi i ama ben bu ayı ameliyatın etkilerini atlatmaya mart ayınıda testlere ayırmayı düşünüyorum alah nasip kısmet ederse de nisanda tedavime başlamayı düşünüyorumm
hayirli olsun insallahhh
tedavin uzun prk.yoksa kisa prk.mu? canim
Hoşgeldiniz diyorum,sizde girin listemize..inş.tedavileriniz bebekle sonuclanır,güzel haberler verirsiniz bize
adama haksızlık etme egu sende bu kadar güzel olmsaydın adamcağız kendine hakim olamıyor demek ki...........
ben uzun zamandır ilk defa sizlerle arkadaş oldum, yoksa arkadaş çevrem falan kalmadı. gerçi benim en iyi dostlarım kızkardeşlerimdi her zaman halada öyle ve görüştüğüm insanlar genelde akrabam. valla ben msn kullanmayı bile unuttum aslında açsam bişey demez ama artık beni sarmıyo... bi buraya sardırdırdım ve bırakamıyom çünkü hepinizi çok seviyorum arkadaş oldunuz banave senin eşinin derdi de eminim tamamen elbise değil o şimdi onu bir hafta yalnız bırakmanın acısınıda çıkartmaya çalışıyo.. kendimden biliyom eminimaynı şeyi benimkide yapar yanındayken giydiğim pek çok şeyi o yokken giysem arıza çıkarır.
Arkadaşlar tüp bebekte son adet tarihi farklı hesaplanıyormuş, gebelik haftası hesabında kendi son adet tarihimiz değil, transferden 14 gün öncesi son adet tarihimiz sayılıyormuş. Tüp bebek hemşiresi öyle dedi. Böyle birşey duydunuz mu hiç????
Arkadaşlar tüp bebekte son adet tarihi farklı hesaplanıyormuş, gebelik haftası hesabında kendi son adet tarihimiz değil, transferden 14 gün öncesi son adet tarihimiz sayılıyormuş. Tüp bebek hemşiresi öyle dedi. Böyle birşey duydunuz mu hiç????
güya yemege gittim,eşimin tabagından 2 3 catal aldım geldim,görende beni yemek yedi sanır,eşimde yesene cocuklarım ac kalıyo senin yüzünden diye söleniyo,niye sende hiç iştah yok,anormalsin dedietrafımızda hamile arkadaşlar var hemen hemen aynıyız maşallah onların iştahları cok acıkmış,benimki bunu duydukca cocuklarım beslenemicek diye dertleniyo,ayy şaşırdım napıyım..ay bi de beni sinir etti şimdi,erkek kardeşimde burda yarın onla temizlik yapcaklar neymiş 2 saatte bitirip dışarı gitceklermiş,bende baştan savma yapamazsınız,bulurum bi kadın temizletirim dedim benimki köpürdü,o daha iyi temizlermiş,temziligi görmeden niye söyleniyomuşum falan da filan..yemek muhabbetimiz ne güzel dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?