• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sagolsun güldenim bakıyo,hakkını yiyemem,yarında temizlik yapcak:9::9:adamın bi gün tatili var oda temizlige gitcek ama napıyım eve misafir gelcek diye korkuyom düşün:26:

Hoşgeldin canım,,cok özlemiştim seni,kk ya teşekkür,cezalar kalkmış..:9:

iyiyiz canım sen nasılsın?ayy sana imreniyorum ya maşallah:nazar:şu iştahının onda birini bana ver bari arkadaşım:))ayy hazır yiyebiliyoken ye,bende yiyoruma ama senin kadar iştahım yok bazen zorla yiyorum yani..kilolarıda boşver gitsin,ilerde veririz,napalım,olan olcak zaten:)):49:

zaten boşverdim gitti.. canımın istediğini yiyom:52::52::52::52: allahtan boydan kurtarıyom bide yürüyüşe başladım. sanırım o hızlı kilo alımıda durdu yada ben öle sanıyom:))) inşallah senin yediğin herşey bebişine yarıyodur... sende benim gibi şanslısın koca yönünden:nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim düzenini huzurunu bozmasın....

ilk iğnemi az önce yaptım.
vatana, millete hayırlı olur inşallahhhh:1:

hayırlı ve bebekli sonuçlansın inşallahhhh:16:

MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

hoşgeldinnnnn:71:
tedavini yarılmışsın çok şükür pazartesine göbüşüne bebişlerini alır gelirsin aramıza inşallah hepberaber geri sayıma başlarız...
liste için bilgilerin eksik tamamlarsan sevinirim canım...yaş,sebep,kaçıncı deneme...

Sagolsun güldenim bakıyo,hakkını yiyemem,yarında temizlik yapcak:9::9:adamın bi gün tatili var oda temizlige gitcek ama napıyım eve misafir gelcek diye korkuyom düşün:26:

he valla bu kız hamile kaldı kalalı temizlik yemek vs ...hep bana kaldı...:9:
teyze oluyorum diye bi de seviyomda kendisini ondan yapıyom yaniiii:29:
topiğe 2 bebek verecek az bileeeeee...

Amin akasya cım şükür şanslıyım:))buarada güldenim bana en ön sıradan yer ayırmana cok duygulandım:43:sagol canım arkadaşım..

cicim doğum gününüz var anladım yoğunsun ama özledim ya hu insan bi naber der kaçar...
eğlenceye daldın beni unuttunmu yoksa:84::84::84:

Güldürdün yine beni,benim kocada senmi dogurcan ben mi diyo:9:adama bazen cokmu eziyet yapıyosam dayanamıyo:9:ama yavrularına kıyamıyo,evet canım kolaymı topigi vercez bebeleri,darısı senin başına ikiz inş.....:9:

Amin akasya cım şükür şanslıyım:))buarada güldenim bana en ön sıradan yer ayırmana cok duygulandım:43:sagol canım arkadaşım..

bende senin duygulanmana çok duygulandımmmm:43::43::9:
en ön sıralar genişçe ondan yani malum kalabalıksınız rahat edin diyeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::nazar:

Sende hoşgeldin canım,ne güzel seninde cezan kalkmış,cok sevindim..bundan sonra beraberiz:))

Güldürdün yine beni,benim kocada senmi dogurcan ben mi diyo:9:adama bazen cokmu eziyet yapıyosam dayanamıyo:9:ama yavrularına kıyamıyo,evet canım kolaymı topigi vercez bebeleri,darısı senin başına ikiz inş.....:9:

gülden'den önce ben AMİNNNNN.... diyeyim:46::46::46:

ah..ah.. yarama bastın... ultra kıskanç benim koca resmen beni eve kapattı:)))) ve komik ama bilgisayarı bile kıskanıyo:52::52::52::52::52:

demek eve kapattı imdat de hemen gelirim kurtarmaya keçiören şurası yetişirim:10::10::10:
benimkide kıskanır ama asla kıskanç olduğunu kabul etmez her kıskançlığının mantıklı bir gerekçesi mutlaka vardır sebebini söyler bundan der ama kıskanmıştır açıkça kabul ettiremem...kıskanıncada öyle acısını çıkarırki deliii çok üzer beni...en son tartışmamızda bundan oldu işteeeeee....artvindeyken paşamın doğum gününde elbise giymişim heryerim görünüyomuş....yalannnnnn...dizimde bir elbise kollarımda çok açık değildi bi kere yanında bikini giydiriyo tatilde ama yokken azcık açılıyım olay yaratıyooooooo gıcık:19:

Son düzenleme:

AKASYACIM benden önce AMİNNNN demiş sağolsun bende yürekten bi kez daha AMİNNNNN
diyoruuummmm...

Kızlar yemege gidiyom..

sende iştah yok zaten bol bol ye kuzum ama faydalı şeylerden olsun mümkünse mesela alkol sigara cips kola vs..bunlar çok faydalı bebeklere nasıl tavsiyelerimi beğendin dimi:1::1::1:
afiyet bal şeker olsun...

saçlarım ıslak bi kurutup geliyorum hemen çok özleyecem siziiii:43::43::43::5::5::5::9:

demek eve kapattı imdat de hemen gelirim kurtarmaya keçiören şurası yetişirim:10::10::10:
benimkide kıskanır ama asla kıskanç olduğunu kabul etmez her kıskançlığının mantıklı bir gerekçesi mutlaka vardır sebebini söyler bundan der ama kıskanmıştır açıkça kabul ettiremem...kıskanıncada öyle acısını çıkarırki deliii çok üzer beni...en son tartışmamızda bundan oldu işteeeeee....artvindeyken paşamın doğum gününde elbise giymişim heryerim görünüyomuş....yalannnnnn...dizimde bir elbise kollarımda çok açık değildi bi kere yanında bikini giydiriyo tatilde ama yokken azcık açılıyım olay yaratıyooooooo gıcık:19:

iyi bilirim ben bu durumları.... biz önceden ggıda işi yapıyoduk ve birlikte çalışıyoduk benim müşteri ziyaretlerim vardı ama baktım her ziyarette ya yanımda yada çıkınca karşımda dolap tıka basa giysi dolu ben gicek bişey bulamıyorum, e zaten genelde erkeklerle muhattabım ve benimkinde surat beş karış bide yeni evliyiz bense hiç alışmamışım birilerinin müdehalesine baktım olmuyo yavaş yavaş bıraktım işi zaten müşteriler eşimide tanıdığı için problem olmadı iki yıldırda evde oturuyom:37::37::37::37::37: gerçi sonra eşimde gıdayı bıraktı başka bi sektöre geçti, bende yardım etmeyi bile teklif etmedim madem o böyle mutlu bende durumu kabullendim. insanlığı, dostluğu okadar iyidirki varsın buda onun kusuru olsun dedim.... bak en azından seninki açıklamaya çalışıyomuş benimki çoğu zaman evet haksızım saçmalıyorum ama böyle neyapabilirim diyo... düşünsene bi msn adresim bilo yok.....

Back