Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım sen nasılsın?ayy sana imreniyorum ya maşallahşu iştahının onda birini bana ver bari arkadaşım:))ayy hazır yiyebiliyoken ye,bende yiyoruma ama senin kadar iştahım yok bazen zorla yiyorum yani..kilolarıda boşver gitsin,ilerde veririz,napalım,olan olcak zaten:))
ilk iğnemi az önce yaptım.
vatana, millete hayırlı olur inşallahhhh
MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Sagolsun güldenim bakıyo,hakkını yiyemem,yarında temizlik yapcakadamın bi gün tatili var oda temizlige gitcek ama napıyım eve misafir gelcek diye korkuyom düşün:26:
e tabii evde kociş olunca rahat rahat topikte takılmazsın...
bi de sana düşkün şekerim ondan bizi kıskanıyodur
Amin akasya cım şükür şanslıyım:))buarada güldenim bana en ön sıradan yer ayırmana cok duygulandımsagol canım arkadaşım..
Güldürdün yine beni,benim kocada senmi dogurcan ben mi diyoadama bazen cokmu eziyet yapıyosam dayanamıyoama yavrularına kıyamıyo,evet canım kolaymı topigi vercez bebeleri,darısı senin başına ikiz inş.....
ah..ah.. yarama bastın... ultra kıskanç benim koca resmen beni eve kapattı:)))) ve komik ama bilgisayarı bile kıskanıyo
Kızlar yemege gidiyom..
Güldürdün yine beni,benim kocada senmi dogurcan ben mi diyoadama bazen cokmu eziyet yapıyosam dayanamıyoama yavrularına kıyamıyo,evet canım kolaymı topigi vercez bebeleri,darısı senin başına ikiz inş.....
Kızlar yemege gidiyom..
demek eve kapattı imdat de hemen gelirim kurtarmaya keçiören şurası yetişirim
benimkide kıskanır ama asla kıskanç olduğunu kabul etmez her kıskançlığının mantıklı bir gerekçesi mutlaka vardır sebebini söyler bundan der ama kıskanmıştır açıkça kabul ettiremem...kıskanıncada öyle acısını çıkarırki deliii çok üzer beni...en son tartışmamızda bundan oldu işteeeeee....artvindeyken paşamın doğum gününde elbise giymişim heryerim görünüyomuş....yalannnnnn...dizimde bir elbise kollarımda çok açık değildi bi kere yanında bikini giydiriyo tatilde ama yokken azcık açılıyım olay yaratıyooooooo gıcık