ilk iğnemi az önce yaptım.
vatana, millete hayırlı olur inşallahhhh
MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Kizlar slam k bakmayin ben size gec yaziyorum bugun kusura bakmayn simdi dr a geldik korkmyin sorun yok daha sira gelmedi bekliyrz eve gecince tekrar yazicm optumm hepinizi
Kizlar slam k bakmayin ben size gec yaziyorum bugun kusura bakmayn simdi dr a geldik korkmyin sorun yok daha sira gelmedi bekliyrz eve gecince tekrar yazicm optumm hepinizi
aman ALLAHIM oku oku bitmedi,başım döndü yaaa
canım kayboldum desem inanırmısıngirdim siteye ha bre bizim siteyi arıyom yok,diger sayfalara bakıyom yok,allah allah nereye kayboldu bu kızlar insan bi haber verir derken eski topige girdim bi baktım buranın adı yazıyo,ölelikle girdim acaba burasımı diye,nihayet burasıymış,başım döndü 2 saattir yaa neyse sonunda size kavuştum ya şükürr bi an kendimi coook yanlız ve terkedilmiş hissettim,içim ürperdi
buarada topigimizin yeni adı hayırlı olsun,cook güzel olmuş,ay olarak başlık acmaktansa böyle daha iyi,herkes rahatca gelebilir:))buarada egunalim şu konuya acıklık getirmek istedim,benim bi kadın olarak bakıcak insanım yok ama cok şükür eşim bana cok yardımcı,her işimi yapıyo sagolsun,ondan bi şikayetim yok,ben sadece annelerden,kardeşlerden fayda yok demek istedim..
aman şekerim bu işler hep böyle..... illaki hallediliyo ama işte boş yere gerginlik tatil günü.... allahtan benim koca çok sinirli değil çabuk geçiyo kızgınlığı... ama benimki seninkinin aksine evdede zaman geçirir bende o evde olunca rahat takılamıyom topikte, bi süre sonra sölenmeye başlıyo doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?