• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveeet gördüm seniiii ama niye geç kaldın cicim yazmak için bak merak ettim şimdi...çatlatma beni yaz hemen çatlamış halimin nasıl olduğunu hatırlıyorsundur :27::27::27:

canımcım zaten geç kalktık kahvaltı falan derken iyice geç oldu tam topiğe girdim sonra benim kocişi sinirlendirdiler bende onu bırakıp topikle ilgilenemedim:47::47:

Son düzenleme:
canımcım zaten geç kalktık kahvaltı falan derken iyice geç oldu tam topiğe girdim sonra benim kocişi sinirlendirdiler bende onu bırakıp topikle ilgilenemedim:47::47:

iyi yapmışsın cicim adam orda gerilmiş sende kendi halinde takılsan olmazdı...
sizi gerenleri kınıyorummmm:19::34:

Kızlar hepinize iyi hafta sonları:16:

Bu günümüzü sevdiceğimle gezmeye,tozmaya,alışverişe ayırdık.:52:

Görüşmek üzere :3:

gez cicim iyice bi eğlen...
kızlar bugün gezmedeler zaten...
bende temizlik yapıyorum bi yandan da topik sürekli açık arada gelip yazıyorummm

ne güzel... gezin tabi...hafta sonunun tadını çıkarın.... bizde çıkacaktık ama adamı delirttiler kendisi tlfnda kavga etmekle meşgul:47::47: bizim planlar yatar bugün:43::43::43::43:

iyi yapmışsın cicim adam orda gerilmiş sende kendi halinde takılsan olmazdı...
sizi gerenleri kınıyorummmm:19::34:

bende kınıyorum şekerim:20::20::20::20::20: sinirlendirdiler benim pamuk gibi kocamı.... halada uğraşıyo tlfnda:18::18::18::18::18::18: olan bizim cumartesimize oldu......

bende kınıyorum şekerim:20::20::20::20::20: sinirlendirdiler benim pamuk gibi kocamı.... halada uğraşıyo tlfnda:18::18::18::18::18::18: olan bizim cumartesimize oldu......

işle ilgilimi şekerim...tüh yaaa sen bu kadar gerildiysen kocan kimbilir ne haldedir...
uzun sürdü bi de...

işle ilgilimi şekerim...tüh yaaa sen bu kadar gerildiysen kocan kimbilir ne haldedir...
uzun sürdü bi de...

he ya.. öteki odada bilgisayarıda açtı bişeylerle uğaşıp duruyo bi yandanda tlfnla konuşuyo... şimdilik yanaşmamayı tercih ediyorum:19::19::19::19::19: zaten bizde arada bi böyle karışıyo işler, bayileri arayıp sinirlendiriyo kocamı:47::47::47:

he ya.. öteki odada bilgisayarıda açtı bişeylerle uğaşıp duruyo bi yandanda tlfnla konuşuyo... şimdilik yanaşmamayı tercih ediyorum:19::19::19::19::19: zaten bizde arada bi böyle karışıyo işler, bayileri arayıp sinirlendiriyo kocamı:47::47::47:

bizde çok sık olur böyle şeyler cicim anlayabiliyorum...eşim ne zaman biraz dinleneyim dese yanında çalışanlar hep bişeyleri eline yüzüne bulaştırır kendileri halledemezler ve hemen tel.gelir ya kalkıp gitmek zorunda kalır ya da tel da bağırır çağırır...tabii olanda bizim zamanımıza olur...ben o yüzden son zamanlarda kocişle rahat bi zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum...çok ta evde duramıyo zaten...bu gibi durumlarda bende uzak dururum epey bi sürede konuşmam kendi bişey diyene kadar..mesele halledilir inşallah hemen de sizde bi rahat edersiniz...

bizde çok sık olur böyle şeyler cicim anlayabiliyorum...eşim ne zaman biraz dinleneyim dese yanında çalışanlar hep bişeyleri eline yüzüne bulaştırır kendileri halledemezler ve hemen tel.gelir ya kalkıp gitmek zorunda kalır ya da tel da bağırır çağırır...tabii olanda bizim zamanımıza olur...ben o yüzden son zamanlarda kocişle rahat bi zaman geçirdiğimi hatırlamıyorum...çok ta evde duramıyo zaten...bu gibi durumlarda bende uzak dururum epey bi sürede konuşmam kendi bişey diyene kadar..mesele halledilir inşallah hemen de sizde bi rahat edersiniz...

aman şekerim bu işler hep böyle..... illaki hallediliyo ama işte boş yere gerginlik tatil günü.... allahtan benim koca çok sinirli değil çabuk geçiyo kızgınlığı... ama benimki seninkinin aksine evdede zaman geçirir bende o evde olunca rahat takılamıyom topikte, bi süre sonra sölenmeye başlıyo doğal olarak:20::20::20::20::20:

canim hosgeldin aramiza,seni diger topikten biliyorum,bilmem sen beni hatirladinmi
tedavin hayirli olsun canim,burasi sanada ugurlu gelecek insallah
:16:

hoşbuldum cnm. ewet hatırladım seni:3:
o zaman ben dondurulmuşlarla tedavideydim ama sağlıklı çözülmeyince tansferim yapılamamıştı. umarım seninkiler sorunsuz çözülürde annişlerinin göbüşüne yerleşirler:16:

MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

inşallah başarılı bir teansferin ardından bebişin sana sımsıkı tutunur ve sen burdan bize hamileyim diye yazarsın.....
liste işine egunal bakıyo bilgilerini yazarsan( yaş, kaçıncı deneme, sorun, hastane) senide listemize ekleyecektir. hoşgeldin aramıza......

Back