• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

MeRhaba arkadaslar. Bende İstanbul Zeynep Kamil hastanesinde tüp bebek tedavisine başlamıştım dün yumurta toplama işlemim yapıldı. 3 tane yumurtam dtoplanmis ve bugün Yumurtalar konusunda bilgi almak için aradığımda yumurtaların döllenmeye başladığını ve p.tesi gunü transfer yapılacağını söylediler. Bana dua esın olur mü arkadaslar ve beni de listenize ekleyi unutmayın. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

en heyecanli surece gelmissin,allahim yardimcin olsun,insallah positifi gorursun canim

Kizlar slam k bakmayin ben size gec yaziyorum bugun kusura bakmayn simdi dr a geldik korkmyin sorun yok daha sira gelmedi bekliyrz eve gecince tekrar yazicm optumm hepinizi

Kizlar slam k bakmayin ben size gec yaziyorum bugun kusura bakmayn simdi dr a geldik korkmyin sorun yok daha sira gelmedi bekliyrz eve gecince tekrar yazicm optumm hepinizi

seninde bi randevu günün yokmu şekerimmm bi bakmışız hastanedesin hiç belli olmuyo ne zaman ne yapacağın...
aman bişey olmasında bebişe...haberinizi bekliyorum...

canım kayboldum desem inanırmısın:9:girdim siteye ha bre bizim siteyi arıyom yok,diger sayfalara bakıyom yok,allah allah nereye kayboldu bu kızlar insan bi haber verir derken eski topige girdim bi baktım buranın adı yazıyo,ölelikle girdim acaba burasımı diye,nihayet burasıymış,başım döndü 2 saattir yaa:37:neyse sonunda size kavuştum ya şükürr:52:bi an kendimi coook yanlız ve terkedilmiş hissettim,içim ürperdi:43:

bu arada su yu merak etmişsin ben uanlış hatırlamıyosam geçen hafta izne ayrılıcam demişti o yüzden girmiyo topiğe.

buarada topigimizin yeni adı hayırlı olsun,cook güzel olmuş,ay olarak başlık acmaktansa böyle daha iyi,herkes rahatca gelebilir:))buarada egunalim şu konuya acıklık getirmek istedim,benim bi kadın olarak bakıcak insanım yok ama cok şükür eşim bana cok yardımcı,her işimi yapıyo sagolsun,ondan bi şikayetim yok,ben sadece annelerden,kardeşlerden fayda yok demek istedim..:34:

tekrardan gecmiş olsun canım,aramıza saglıkla dönmene cook sevindim,inş.bu acıların son bulur ve melegin gelir inş.merak etmiştik iyiki yazdın..dinlen ve güc topla canım,sevgiler..

canım kayboldum desem inanırmısın:9:girdim siteye ha bre bizim siteyi arıyom yok,diger sayfalara bakıyom yok,allah allah nereye kayboldu bu kızlar insan bi haber verir derken eski topige girdim bi baktım buranın adı yazıyo,ölelikle girdim acaba burasımı diye,nihayet burasıymış,başım döndü 2 saattir yaa:37:neyse sonunda size kavuştum ya şükürr:52:bi an kendimi coook yanlız ve terkedilmiş hissettim,içim ürperdi:43:

ah canıııııımmmm kız ben seni yalnız bırakırmıyım hiiiiiçççç...napar eder seni olduğum yere getiririm...tabii sen eski isminin olduğu zamanda yazdın ve çıktın yeni ismimizi bilmiyordun...
kolayı vardı cicim bizim sayfamız hep en başlarda oluyor topik isimlerinin altında da konuyu açan yazıyor oradan beni görürdün...taaaaa eksilere niye gittin de kendini yodun kıyamam sana:70::29::16:

iyiyiz canım sen nasılsın?ayy sana imreniyorum ya maşallah:nazar:şu iştahının onda birini bana ver bari arkadaşım:))ayy hazır yiyebiliyoken ye,bende yiyoruma ama senin kadar iştahım yok bazen zorla yiyorum yani..kilolarıda boşver gitsin,ilerde veririz,napalım,olan olcak zaten:)):49:

Hoşgeldiniz diyorum,sizde girin listemize..inş.tedavileriniz bebekle sonuclanır,güzel haberler verirsiniz bize:34:

buarada topigimizin yeni adı hayırlı olsun,cook güzel olmuş,ay olarak başlık acmaktansa böyle daha iyi,herkes rahatca gelebilir:))buarada egunalim şu konuya acıklık getirmek istedim,benim bi kadın olarak bakıcak insanım yok ama cok şükür eşim bana cok yardımcı,her işimi yapıyo sagolsun,ondan bi şikayetim yok,ben sadece annelerden,kardeşlerden fayda yok demek istedim..:34:

iyi oldu bunu yazdığın çünkü çok üzülüyorum...siz hamilesiniz ve eşlerinizin ilgisiz,düşüncesiz olması beni deli ediyor...neyseki senin kociş öyle değilmiş...
etraftakilerde bi yere kadar canını sıkabilir zaten önemli olan eşinin yanında olması...çok sevindim kuzum iyi baksın benim arkadaşıma:70:

Canım bende de 5 tane görümce var ama daha hiç üzmediler beni sagolsunlar,seninkileri anlayamadım ya,bi de hamilesin hem eşine hem görümcelerine cok kızdım..sonumu iyi görmüyorum deme canım,rabbim kocana akıl versin,merhamet versin inş.,dogru yolu görsün de seni üzmesin artık..şu aralar dokunsalar aglıycak durumdayız zaten..bebeginizi üzmeyin sende kimsenin seni üzmesine izin verme,kusura bakma bana kızdınmı bilmiyorum ama yazmak istedim,seni üzmelerini anlayamadım çünkü:41:

aman şekerim bu işler hep böyle..... illaki hallediliyo ama işte boş yere gerginlik tatil günü.... allahtan benim koca çok sinirli değil çabuk geçiyo kızgınlığı... ama benimki seninkinin aksine evdede zaman geçirir bende o evde olunca rahat takılamıyom topikte, bi süre sonra sölenmeye başlıyo doğal olarak:20::20::20::20::20:

e tabii evde kociş olunca rahat rahat topikte takılmazsın...
bi de sana düşkün şekerim ondan bizi kıskanıyodur:21:

Back