Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayatım günaydın mesajını yazdım sonra direk yatağaa görende erken kalktı zannedecek uykuya doyamıyorumki :)

sende mi hormonların esiri olduuuunnnn uykucu hamilelerimizin arasına girdiiiiinnn
olsun şekerim uyanır uyanmaz topiğe gelip açmışsın bu da yeter meleğin nasıl isterse öyle olacak bundan sonra...
ye diyecek yiyeceksin uyu diyecek uyuyacaksın

günaydınmı desem tünaydınmı ? :44:

hepinize sevgi dolu güzel bir cumartesi diliyorummmmmmmm

günaydın canlarımmm.bugün yine gezme günü işlerimi bitirdim arkadaşlarıma bakiim dedim napıolar diehazırlanıp çıkıcam 1 saate kadarkayınwaldeme misafir gelcek oraya gitcem..

ikiside olur cicim...
evet güzeeeelllll bir hafta sonu yaşayalım inşallahh...

günaydın canlarımmm.bugün yine gezme günü işlerimi bitirdim arkadaşlarıma bakiim dedim napıolar diehazırlanıp çıkıcam 1 saate kadarkayınwaldeme misafir gelcek oraya gitcem..

yinemiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
gezentiiiiiiiiiiiiiiii.......
bağlayacam seni topiğe hiç bi yere gidemiceksin....
neyse ama erken gel taammıııı....

sanada günaydın canım olsun bugün hafta sonu hem senin bebişlerin var tünaydın da diebilirsin sen

yok nereye erken gelcem akşamada orda kalırım yemeğe heralde die düşünüom ama bilmiom.gerçi yemekten sonra geliriz evimizewalla bağla beniama şimdi gezeyim istanbula gidince ewde otururum yol bilmem iz bilmem kalırım ewde:18:

hııhhhh gelme işte kal ordaaaa
şu tedavin gelse bariiii o zamanda topikten çıkamıcaksın...
olsun sen genede geeeeellll akşam belki az da olsa girersin topiğe bak kıyamadım yine

kıslar selam...
ben daha diğer topikte okuyamadıklarımı okumaya çalışıyordum ki buranın linkini gördüm. olayıda çözemedim sanırım bişiler olmuş..neyse hayırlı olsun .
bizde gelebiliyormuyuz buraya. ben şahsen gelinebilir diye düşündüm ve geldim :)
kıslar ben şu anda ne kadarlık hamileyim acaba.normalde 10 ocakta transfer oldu.o günümü baz alcam yoksa son adet tarihimi mi.?birde bende ne bir bulantı ne aşerme,ne uyku hali hiçbir belirti yok, zaten hep bir endişe içerisindeyim böyle oluncada daha bir evham oluyorum...

canım benim tabiiki herkese açık bu topik hepimizin...
eski topikteki gibi sohbete buradan devam ediyoruz...
son adet tarihi baz alınıyor kuzum...
ayrıca ne güzel işte rahat rahat bir hamilelik geçiriyorsun...biraz daha bekle belirtiler yaşamaya başlarsın
o zamanda onlardan dertleneceksin...

teşekkür ederim canım... o zaman ben 6 haftalık hamileyim:) Allahım kulağa ne kadar hoş geliyor...hala inanamıyorum ben hamile olduğuma...Allahım en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin bu duyguyu.dün akşam hepinize dua ettim tanımasam bile neler yaşadığınızı ,neler hissettiğinizi en iyi bizler anlarız...

canlarım ben geldimm. ameliyat oldum iyi geçmiş. artık iyileşme sürecindeyim açık ameliyat olduğu için biraz ağrım alan var allahın izni ile daha iyi olacağım. 2 günde baya birşeyler olmuş herne kadar yaralı olsamda bende arkanızdayım yeni topik hayırlı olsun dikişlerden tam halay çekemesemde sallayabildiğim yerleri sallıyorum

egunal canım elize nin sonucu negatif..değeri düştüü malesef

saol canım bilgi verdiğin için...üzüldümmm...

eveeetttt 6 haftalık hamişşşşsinn...
inan inan bulantı vs...başlamadan da keyfini çıkar valla...
dua na yüreğimden AMİNNNN diyorummm...
inşallah en kısa zamanda bizde sizinle hamile haberlerimizi paylaşacaz...
evet canım bizi bizden başkası zor anlar çok saol bizede dualarında yer verdiğin için

çok merak ettik seni...
iyi olmana çok sevindimmm...inşallah bebeğine kavuşmak için az zamanın kaldı artık...
demek yaralı yaralı arkamızdasın haaaa
süpppeeerrrrrsiiinnnn...
sallayabildiğim yerlerimi sallıyom cümlesinede bayıldım deliiiii güldürdün beniiiii...
iyiki geldin canım arkadaşım...
çok çok çoooook geçmiş olsun.

açık ameliyat olunca biraz zor toplandım ondan geç kaldım haber vermekte ama çok şükür daha iyiyim . bebişim için herşeye değer iveeet yaralıda olsam arkanızdayım hem benim kociş hukukçu .....

saol canım bol bol dua ettim sizlere hatırladığım isimleri tek tek saydım sonra topikteki herkes için hem girmeden hemde çıkınca ayılma odasında debelenirken inşalaah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü anneli babalı bebekler nasip edecek

çok düşüncelisin canım arkadaşım o halde bize dua etmişsin unutmamışsın çok teşekkür ediyoruz ALLAH kabul etsin inşallah....

bir saati geçti geleli anca slm verebiliyom..... herkeze güzel ve mutlu hafta sonları........

hoşgeldin canım..... bizde seni merak ediyoduk çok ama çok geçmiş olsun.... bak bi adım daha yaklaştın bebişine hayırlısıyla.....

bir saati geçti geleli anca slm verebiliyom..... herkeze güzel ve mutlu hafta sonları........

eveeet gördüm seniiii ama niye geç kaldın cicim yazmak için bak merak ettim şimdi...çatlatma beni yaz hemen çatlamış halimin nasıl olduğunu hatırlıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…