• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar kadro tamamlanmış,liste eklenmiş,sohbet koyulaşmış maşallah süpersiniz.:nazar::52:

Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı :54:

cannlarrr beni her an şaşırtıyorsunuzzzz:52::52::52:.yeni topik ha takdir ettim doğrusuuuu.:40::40:hadi hayırlısı bakalımmmm.:34::34:

ruh sağlımı korumak için yatsam iyi olacak...
ne yorucu ve yoğun gündü beeee....
yarın yoklama yapcam topikte ona göre işini bitiren hemen gelsin taammııııı:9:
öpüyorum hepinizi ve bu kadar sevildiğim içinde kendimi çok şanslı hissediyorum...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım:16:
bak duygulandım şimdi:5::5::5::5::5:

cannlarrr beni her an şaşırtıyorsunuzzzz:52::52::52:.yeni topik ha takdir ettim doğrusuuuu.:40::40:hadi hayırlısı bakalımmmm.:34::34:

evet hareketli bigündü şekerim sen her gelişinde yeni bi olay yeni gündem vardı...
neyseki topiğimizin yolunu bulmuşsun...sefalar getirdin...

ALLAHRAZI olsun canım ben dua etme işini yapamadım bugün bu saatten sonra ne kadar yaparım onuda bilmiyorum yaniii...
bende yatcam yarın görüşürüz iyi geceler :3::3::3:

Canım biz senin için bol bol dua ediyoruz Dualarımız artık kendimiz için değil bizimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşlar için Allahım bu mübarek gecede bütün dualarımızı kabul eder inşallah
İyi geceler canım Bollllllll bebişli rüyalar

evet hareketli bigündü şekerim sen her gelişinde yeni bi olay yeni gündem vardı...
neyseki topiğimizin yolunu bulmuşsun...sefalar getirdin...

canımmm hoşbulduk.kayınvalideemlerdeyiz şimdi topik ne alemde diye bi bakıym dedim arıyorum bizim başlık yok.dedim tühhh kapattılar nerden bulcam derken konulardaki isimlere baktım bide baktımmm egunal ahanda dedimmm kaçamazlarrr yakalarımmmm.çok pis iz sürerim.:4::4::4:

güzel bir haftasonu olması dileğilye günaydıın arkadaşlarıımmmmm :)

Canım biz senin için bol bol dua ediyoruz Dualarımız artık kendimiz için değil bizimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşlar için Allahım bu mübarek gecede bütün dualarımızı kabul eder inşallah
İyi geceler canım Bollllllll bebişli rüyalar

saol canım benimmm...güzel yürekli arkadaşımmm:16:

canımmm hoşbulduk.kayınvalideemlerdeyiz şimdi topik ne alemde diye bi bakıym dedim arıyorum bizim başlık yok.dedim tühhh kapattılar nerden bulcam derken konulardaki isimlere baktım bide baktımmm egunal ahanda dedimmm kaçamazlarrr yakalarımmmm.çok pis iz sürerim.:4::4::4:

şekerim bizi kapatmadılar biz kendi isteğimizle yeni topiğimize taşındık...
buraya geçincede kk yönetimi diğer topiğin kapısına kilit vurdu...
iz sürme operasyonunu başarıyla tamamlamana çok sevindimmmm:1::4:

günaydıııınnnnn cicim...
naberrr...
bugün bi kalktım gözlerime kan oturmuş dün bilgisayar başında geçirdiğim en uzun gündü...

günaydıııınnnnn cicim...
naberrr...
bugün bi kalktım gözlerime kan oturmuş dün bilgisayar başında geçirdiğim en uzun gündü...

günaydın canım :8: geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım demiştim sayfalar uçmuş :1:

evet dün çok fazla bilgisayar başında kaldın gece geç yatınca olan gözlere olur canım bugun fazla oturma bilgisayar başına

bizde aç karnımızı doyurup gezmelere gitcez :52::52:

hepinizin kandili kutlu olsun bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun tedaviye başlayacak olan akadaşlarım rabbim kolaylık versin umarım bu sayfa bize bol bol bebiş haberleri getirir benim son durumum çok şükür iyi gidiyor 9+0 günlük oldu bebeğim kanamam bitti çok şükür ama mide bulantılarım var önüne geçemiyorum malesef biri bitti dereken başka şey başlıyor böyle böyle rabbim izniyle doğacak bebeğimiz ama herseye rağmen mutluyuz rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın dualarım hep sizinle....

MAŞALLAHHHH meleğine...kanamanın bittiğinede çok sevindim keyfini çıkarmaya başla artık tabii mide bulantıları izin verirse...
:nazar::emir_bebek::nazar:

günaydın canım :8: geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım demiştim sayfalar uçmuş :1:

evet dün çok fazla bilgisayar başında kaldın gece geç yatınca olan gözlere olur canım bugun fazla oturma bilgisayar başına

bizde aç karnımızı doyurup gezmelere gitcez :52::52:

dün akşamda en son yine açız yemek yemeye gidiyoruz mesajıyla bize bay bay dedin şimdide açız diyosunnnn arkadaşım obezmi olcak neeee:1:
gerçi kahvaltı zamanı dimiiii...
sende de boy var kilo alsanda çok belli olmaz o yüzden yeeeeeee:56:

cnm topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallh sana açılış için çiçeğimle geliyorummm:71::71::71::71::71::71::71:eşin evde olduğu için rahatsız etmek istemedim nasılsa yazmışsın 1 saat için de gelicem diye sana site süprizi olsun istedimmm:kkk:

dünkü yoğunluktan çiçekli mesajını yeni gördümmmm cicim...
ne demek topiğin hayırlı olsun topiğimiz diceksin taammııııı...ben sadece konuyu açtım...
valla çok güzel bir süpriz oldu:29:

dün akşamda en son yine açız yemek yemeye gidiyoruz mesajıyla bize bay bay dedin şimdide açız diyosunnnn arkadaşım obezmi olcak neeee:1:
gerçi kahvaltı zamanı dimiiii...
sende de boy var kilo alsanda çok belli olmaz o yüzden yeeeeeee:56:

napayım şekerim ye ye doymuyorum :53:

egunal canımm toplamışsın kısları buraya ..
sabah topık arıyorum sonra snon adını gordum :)))

değiştirmişsin adını guzel olmuş...

napayım şekerim ye ye doymuyorum :53:

sefan olsun yeeee kızzzzz ben olsam yerdim ne dikkat edecem o kadar bekle bekle hamile kal sonra kilo alacam diye kork hiç umrumda olmaz...
kilo almak hayatta kaç kez böyle keyifli bişey olabilirki:16:

egunal canımm toplamışsın kısları buraya ..
sabah topık arıyorum sonra snon adını gordum :)))

değiştirmişsin adını guzel olmuş...

evet canım toplaştık burda...tabii sen en son eski adıyla biliyordun topiği...yeni ismimiz her durumdaki arkadaşımızı kapsıyor daha iyi oldu...
bu arada millstone ve karasu81 de aramıza dün akşam geri döndülerrrr:21::21::21:
bugün bebişinle buluşacaksın...eminim her defasında heyecan duyuyorsundur...
güzel vakit geçirin inşallahh...

Back