sende ankara güzelikaçtım artkkkkkkkkkkdiom diom kaçamıommm
ha ha ha hadi kaç artıkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende ankara güzelikaçtım artkkkkkkkkkkdiom diom kaçamıommm
Kızlar kadro tamamlanmış,liste eklenmiş,sohbet koyulaşmış maşallah süpersiniz.
Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı
cannlarrr beni her an şaşırtıyorsunuzzzz.yeni topik ha takdir ettim doğrusuuuu.hadi hayırlısı bakalımmmm.
ALLAHRAZI olsun canım ben dua etme işini yapamadım bugün bu saatten sonra ne kadar yaparım onuda bilmiyorum yaniii...
bende yatcam yarın görüşürüz iyi geceler
evet hareketli bigündü şekerim sen her gelişinde yeni bi olay yeni gündem vardı...
neyseki topiğimizin yolunu bulmuşsun...sefalar getirdin...
güzel bir haftasonu olması dileğilye günaydıın arkadaşlarıımmmmm :)
Canım biz senin için bol bol dua ediyoruz Dualarımız artık kendimiz için değil bizimle aynı sıkıntıları yaşayan bütün arkadaşlar için Allahım bu mübarek gecede bütün dualarımızı kabul eder inşallah
İyi geceler canım Bollllllll bebişli rüyalar
canımmm hoşbulduk.kayınvalideemlerdeyiz şimdi topik ne alemde diye bi bakıym dedim arıyorum bizim başlık yok.dedim tühhh kapattılar nerden bulcam derken konulardaki isimlere baktım bide baktımmm egunal ahanda dedimmm kaçamazlarrr yakalarımmmm.çok pis iz sürerim.
günaydıııınnnnn cicim...
naberrr...
bugün bi kalktım gözlerime kan oturmuş dün bilgisayar başında geçirdiğim en uzun gündü...
hepinizin kandili kutlu olsun bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun tedaviye başlayacak olan akadaşlarım rabbim kolaylık versin umarım bu sayfa bize bol bol bebiş haberleri getirir benim son durumum çok şükür iyi gidiyor 9+0 günlük oldu bebeğim kanamam bitti çok şükür ama mide bulantılarım var önüne geçemiyorum malesef biri bitti dereken başka şey başlıyor böyle böyle rabbim izniyle doğacak bebeğimiz ama herseye rağmen mutluyuz rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın dualarım hep sizinle....
günaydın canım geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım demiştim sayfalar uçmuş
evet dün çok fazla bilgisayar başında kaldın gece geç yatınca olan gözlere olur canım bugun fazla oturma bilgisayar başına
bizde aç karnımızı doyurup gezmelere gitcez
cnm topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallh sana açılış için çiçeğimle geliyorummmeşin evde olduğu için rahatsız etmek istemedim nasılsa yazmışsın 1 saat için de gelicem diye sana site süprizi olsun istedimmm
dün akşamda en son yine açız yemek yemeye gidiyoruz mesajıyla bize bay bay dedin şimdide açız diyosunnnn arkadaşım obezmi olcak neeee
gerçi kahvaltı zamanı dimiiii...
sende de boy var kilo alsanda çok belli olmaz o yüzden yeeeeeee
napayım şekerim ye ye doymuyorum
egunal canımm toplamışsın kısları buraya ..
sabah topık arıyorum sonra snon adını gordum :)))
değiştirmişsin adını guzel olmuş...