mrb aranıza yeni katıldım. ben de hazirandaki adetimle başlayacağım tedavime. beni de listeye ekleyebilir misiniz.
kıslar acil yardım edin meraktan ders işleyemiyorum .... ben ayrıntıları yazarım tüp bebeğe başladım cuma günü gonal f yapmaya başlladım pazar saçımı boyattım bir sıkıntı olur mu yardım edin ne olur bu arada yaş 29 ilk denemem sayılır eşimde sorun yok bende yüksek fsh ancak minik yumilerim var ...
kızlar benim kırmızılar hala gelmedi ama kendini göstermeye başladı bilgi vereyim dedim
canım senide listemize ekliyorum...
hangi merkezde tedavini yaptırıyorsun onuda yazarsan sevinirim..
egunalcım bugün doktor günümdü yumoşlar büyüyor maşaallah bugün ve yarın cetrodit kullanacam nasipse cumaya opu olabilirmiş canım bide puregen ve cedrodit kaç dakika arayla olur
şekerim eksik bilgilerimiz hala eksik
bi de tedavi sebebini yazarmısın...
kusura bakma tatlım,hangi bilgilerin lazım olduğunu bilmiyordum,ondan taksit taksit yazıyorum,idare et artık
eşimde morfoloji sorunu var,benimde 2 tüpüm kapalı,yani ikimizdede sorun var tatlım.yarın transferb için çağırdılar ama çok korkuyorum,lütfen içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin,korkuyorummmmmm:18:
Canım Allah yardımcın olsun transfer kolay bir işlem...
evet bugün hayırlısıyla transferim gerçekleşti,geriye dua etmek kalıyor.
benide listeye eklermisiniz
28 yasindayim ilk denememiz olacak insallah
bizimde aperm sayimiz az malesef
genart da tedaviye baslayacagim
10 gun icerisinde histeroskopi cektirmem gerekiyor
bir aksilik cikmassa bir sonraki adet donemimde tedavim baslayacak insallah.(yani haziran 22.-24. gibi)
Hoşgeldin....
ekledim listemize...
İlk denemen son olur inşallah bebeğine kavuşursun...
Sohebt için diğer topiğimize gel canım
evet bugün hayırlısıyla transferim gerçekleşti,geriye dua etmek kalıyor.
selam sohbet topıgıne nasıl gırıcez bu arada lısteye benıde eklermısınız yas 35 endometrıozıs ım var 18 mayısta tedavıye basladım acıbadem maslak bulent tıras doktorum...
kızlar hepınıze hayırlı tedavıler dılıyorummm dualarım sızınle.....slm egunal
lısteye dahıl olmak ıstıyorum
yasım 30
durumumuz sebepsız ınf
zeynep kamılde tedavı oluyorum
ılk denemem olacak nasıbse
suan toplama gununu beklıyorum menopur ve orgalutran kullanıyorum
selam sohbet topıgıne nasıl gırıcez bu arada lısteye benıde eklermısınız yas 35 endometrıozıs ım var 18 mayısta tedavıye basladım acıbadem maslak bulent tıras doktorum...
slm egunal
lısteye dahıl olmak ıstıyorum
yasım 30
durumumuz sebepsız ınf
zeynep kamılde tedavı oluyorum
ılk denemem olacak nasıbse
suan toplama gununu beklıyorum menopur ve orgalutran kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?