Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

CANIMCIM benım merkez uludağ unv.4 temmuzda randevum var ılaçlarada o gun baslıcam uzun protekol olcakmıs benım o yuzdenn adetın 21. gunu baslıcakmısım anlıyacağın hala beklemedeyım...ömrüm gececek beklerkenn

olsun canım az daha bekleyiver sonu güzel olunca bugünleri unutur gidersin...
tarih belli olmuş zamanda çabucak geçecek göreceksin...
bilgilerini güncellerim şimdi...

canim benim dondurulmuslarla onumuzdeki aylarda tedavim basliyacak
3 temmuz doktor randevum var,tahminim temmuz adetimle baslariz transferde agustosu bulur gibi:26:
insallah tr tatilinde bingo yapariz..))))

3 temmuz doktor randevum var,tahminim temmuz adetimle baslariz transferde agustosu bulur gibi:26:

simdiden hayirli olsun canim.
neredesin sen. turkiye tatili yazmissinda.
bende almanyada yasiyordum 5 sene once evlendim ve ankaraya yerlestim. artik buraliyim ama tabi almanya benim ikinci vatanim :)

günaydın arkdaşlar bende aranıza yeni katıldım...ama sizi hep okuyordum...dün 2,günümdü adetimin ve bende tüp bebek tedavisine başladım..bende pko ve eşiminde sperm sayısı ve morfoloji az mış geçen ay evde aşılama ile olmadı inş. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz...aminn...her gece dualarımda sizlerde varsınız hepimiz birgün yumoşlarla sevineceğiz inş...

Sonucum 38'e çıkmış.Malesef normal bir hamilelik değil.Dr. dış gebelikten şüphelendi. Düşmesini bekleyeceğiz düşmezse ilaçlarla düşürülecek.Kısmet değilmiş(

canım merhaba
ben hiç vakit kaybetmeden ikinci tüp için kolları sıvadım ilk tüp denemem geçen ay iptal oldu şimdi tekrar dogum kontrol hapı kullanıyorum bitince ignelere başlayacagım

çok sevindim canım demek tekrar tüp bebiş maceran start alıyor...
inşallah bu kez gebe kalır ve devamını sağlıkla getirirsin sonuna kadar...

canım hoşgeldin tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
bilgilerini yaz ekleyim listeye...
bazı eksikler var..

transferim dün oldu test günüm 30 haziran. güncelleyebilir misn egunal?

tamam canım güncelledim...
30 haziranda Rabbim yüzünü güldürsün hamişler listemize seni eklemeyide bana nasip etsin inşallah...

saol bebişimm gördüm güncellemişsinn...ınsallah sonu guzell olurrr...

rica ederim efenim

kızlar benim sonuç geldi negatif

Rabbim sabır versin canım...
emin ol seni çok iyi anlıyorum...
en kısa zamanda atlanmanı diliyorum...

Sonucum 38'e çıkmış.Malesef normal bir hamilelik değil.Dr. dış gebelikten şüphelendi. Düşmesini bekleyeceğiz düşmezse ilaçlarla düşürülecek.Kısmet değilmiş(

evet canım maalesef sağlıklı bir artış değil...bende dış gebelik yaşıyorum şu an ama benim doğal yolla oldu bi de değerim 1300 lerde başladı yani daha zor durumdayım ve ilaçsız atlatmaya çalışıyorum seninki 38 de eminim ilaçsız değerin kendiliğinden düşecektir...Rabb,m kolaylık versin arkadaşım...

canım merhaba
ben hiç vakit kaybetmeden ikinci tüp için kolları sıvadım ilk tüp denemem geçen ay iptal oldu şimdi tekrar dogum kontrol hapı kullanıyorum bitince ignelere başlayacagım

çok sevindim demek yeni tedaviye karar verdin merak ediyordum bende seni birden kayboldun çünkü...
bu kez iptal sıkıntı yaşamadaman güzel sona ulaşırsın inşallah

Sağol Egunal, Allah sağlık versin, elden bir şey gelmiyor. Ben toparlayabilirsem kendimi eylül ekim gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. Kısmetimizde varsa olur, yoksa yine zamanı değilmiş deriz. İnşllah sende zararsız bir şekilde atlatırsın.Bu arada beren84 haber vermemiş ama başka bir topikte yazmış malesef negatifmiş.Hatta morali çok bozuk sanırım bir daha kk foruma girmeyeceğim diye yazmış. Belki haber verir ama tekrar girmezse diye ben söyliyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…