Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

cnm dün kontrole gittim solda 1 folikülüm var 12 mm..cuma tekrar gidiyorum..
ona göre aşılama tarihim belli olacak..

selam kızlar,bugün 16.günüm ve değerim 245 çıktı,12.gün 38,14.gün 74 kusur çıkmıştı,bugün 16.gün 245 çıktı ama hala korkuyorum.doktorum birdaha test yapma dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum,18 ine randevu verdi umarım herşey yolunda gider,korkuyorum çünkü değerlerim ilk başta çok düşüktü,Allah'ım hayırlısını versin.

cnm dün kontrole gittim solda 1 folikülüm var 12 mm..cuma tekrar gidiyorum..
ona göre aşılama tarihim belli olacak..

ama bu ay aşılama yapamayacığını öğrendim...
başınız saolsun kuzum...
Rabbim size uzun ve sağlıklı ömürler versin..

ooooo süppperrrr bi değer Maşallah...
hep böyle sorunsuz devam etsin inşallah...

Merhaba,ben de yeniden tedaviye başladım.22haziranda dondurulmuslarimla yola devam edeceğim ins .

hayırlı olsun canım..
bu kez hamileyiiimmm diye yazmayı nasip etsin Rabbim...

günaydın arkadaşlar malesef dün negatifi gördüm

Diğer topiğede yazdım çok üzüldüm Allah sabrını artısın canım arkadaşım...

herkese iyi akşamlar.

ama ben sebi özlüyorummmm

neler yaptın canım? bu arada oglumun adı eyüp osman olacak.eyüp adını rüyamda gördüm osmanda dedemizin adı

İlk ismi rüyanda gördün,diğeride dede adı demek...
çok anlamlı olmuş canım...
Allahım bahtını güzel eylesin önce...
Benim 2 aydır durumum tuhaf tüp bebişte pozitifi gördüm değerim düştü...
Bu ay da kendiliğinden gebe kaldım adet günümden 3 gün önce değerim 1287 çıktı doktor hamilesin dedi..
ikinci değerim artmadı ve son bir haftadır değerim 1100 -1300 arasında gidip geliyor..
bu da dış gebelik demek..
şimdilik vücudun kendinin bebeği düşürmesini bekiyoruz sürekli b hcg veriyorum kontrol altındayım...
olmadı ilaçla düşürmeyi deneyecez o da olmadı opeasyonla alınacak ardından da kürtaj olacam..
yani arkadaşın zor günler geçiriyor yine...

gerçekten zor günler sevinilecek bişey mi bilmem ama bu arada hamile kalabilmen çok iyi değil mi aslında hiç kalamamak yerine.
ama bu iki farklı durumun zıt durumun sebebi ne acaba?

çok çok yersiz bir öfke bu
yapma lütfen
eşin zevki için bişey yapmıyor ki orada gerginlikten yapamayanlar konsantre olamayanlar bile var
eminim onlarada o oda ve elinde onunla çıkmak gaz odası gibi işkence geliyordur.
ne var ki bunda bence hiç üzme kendini o zaten çok üzülüyordur.sen acı çekiyorsun diye onu seviyorsan acı çekmemesini istemezmi insan sevdiğinin??

çok gereksiz bir öfke üzme kendini

gerçekten zor günler sevinilecek bişey mi bilmem ama bu arada hamile kalabilmen çok iyi değil mi aslında hiç kalamamak yerine.
ama bu iki farklı durumun zıt durumun sebebi ne acaba?

evet canım sevindiğim hatta doktorumunda iyi tarafından bakalım dediği konu kendiliğinden gebe kalabiliyor olmam...
bende bu tarafını düşünüp umutlanıyorum tedavi dışında da bi beklentimin olması güzel bir duygu...
dış gebelik tüp bebekte kullanılan hormon vs den sonra olabilecek bi durummuş...
sağlıklı her 10 kadından birinde de görülebilir hiç bir sebep olmadan dedi doktor...
aslında araştırılıması ya da dikkat edilmesi gereken bi durummu şu an bunu düşünemedim...
bilk amacım bu durumundan bir an önce kurtulmak ve tıbbi müdahaleye maruz kalmadan sonlanması..

canım 4 haziranda transfer oldu...2 tane bekliyorum test tarihi 16 haziran...

Son düzenleme:
egunalcim nasılsın tatlım yaa bende seni arıyorum salı günü transferim oldu 2 tane bugün 6. günü 18 inde testim var öpüyorum seni

canım 4 haziranda transfer oldu...2 tane bekliyorum test tarihi 16 haziran...

hayırlı ve bebekli olsun inşallah...
16 haziranda kocaman kocaman hamileyim diye yazmak nasip olsun...

egunalcim nasılsın tatlım yaa bende seni arıyorum salı günü transferim oldu 2 tane bugün 6. günü 18 inde testim var öpüyorum seni

18 haziran anneliğe ilk adımın olsun inşallah...
hemen güncelliyorum durumunu...

canım benide eklermisin listeye:yaş:28 deneme:1 erkek faktörü medicalpark bahçelievler test:18 haziran büyük gün

canım arkadasım ok üzüldüm Allahtan umut kesilmez bundada bi hayır vardır kendini yıpratma seni çok seviyorum.inan ne diyecegimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…