Bende pico var sanırım bu yüzden 50 yumurtm oluştu.bende 225 kullanıyorum.50 yumurtamı maşallah canım ya benim sadece 4 tane yumurtam toplandı 3 döllendi ve donduruldu. 225 le başladım canım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pico var sanırım bu yüzden 50 yumurtm oluştu.bende 225 kullanıyorum.50 yumurtamı maşallah canım ya benim sadece 4 tane yumurtam toplandı 3 döllendi ve donduruldu. 225 le başladım canım ben
Anladım cnm peki opudan sonra ilaç kullandınızmı. İnşallah ikinci adette olursun gecikmeden. Yeniyıl sizede şans getirsin :)Canım ben tam 10 gün sonra adet oldum. Ama transferim diğer adete ertelendi
Çok yumurta olduğunda Ohss riski oluşuyor sadece kötü düşünmeyin yani en fazla transferi erteliyorlar :) bende aşırı şişkinlik oldu hamile gibi gezdim 1 hafta yumurta toplamadan sonra :) 21 yumurtam oluşmuştu benim polikistik overim bende :)Bende pico var sanırım bu yüzden 50 yumurtm oluştu.bende 225 kullanıyorum.
:) korkuyorum ya benim 50 tane olmuş.acaba dozu mu yüksek ilacın.225 gonal f.sizinn dozu kaçtı?Çok yumurta olduğunda Ohss riski oluşuyor sadece kötü düşünmeyin yani en fazla transferi erteliyorlar :) bende aşırı şişkinlik oldu hamile gibi gezdim 1 hafta yumurta toplamadan sonra :) 21 yumurtam oluşmuştu benim polikistik overim bende :)
Evet canım prednol ve pregeston kullandım antibiyotik. Transfer ilaçlarımı aldım bekliyorlar şuanda. İnşallah canım doğum günüm yıl sonu güzel bir hediye başlangıcım olur inşallah transferleAnladım cnm peki opudan sonra ilaç kullandınızmı. İnşallah ikinci adette olursun gecikmeden. Yeniyıl sizede şans getirsin :)
Ben 2 kutu gonal f 900 bitirdim:) korkuyorum ya benim 50 tane olmuş.acaba dozu mu yüksek ilacın.225 gonal f.sizinn dozu kaçtı?
Amin inşallah haberdar edin transfer zamanında dua edelim ismen birbirimizeEvet canım prednol ve pregeston kullandım antibiyotik. Transfer ilaçlarımı aldım bekliyorlar şuanda. İnşallah canım doğum günüm yıl sonu güzel bir hediye başlangıcım olur inşallah transferle
İnşallah benim de değer :)Ben 2 kutu gonal f 900 bitirdim
Bir tanede 450 mg kalem aldım ondada 300 vuruldum yani toplamda 2100 mg gonalf kullandım yani gayet yüksek :) 8 günde hemde :) bende çok yüksek kullandım korktum açıkcası fakat 21 yumurtamın hepsi olgun çıktı 13 tane beşinci gün embriyosu donduruldu. Çektiğim eziyetlere değdi şükürler olsun.
Allah rıza olsun canim,darısa sana inşallah canım tüm kalbimle dua edecem sana
Çok teşekkürler canım benim Allah razı olsun,hem hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler,çok teşekkür ederim burdan müjdeyi veririm inşallahAmin inşallah haberdar edin transfer zamanında dua edelim ismen birbirimize
İnşallah canım ederim tabikiAmin inşallah haberdar edin transfer zamanında dua edelim ismen birbirimize
Of ya canım benim çok çok zorlu bir süreç geçirmişsin ama dilerim Rabbim emeğinin karşılığında hayırlı bir evlat verir sana ve hepimize sıkma canını ve kafana hiç takma gelecek ay olacaktır inşallah10 gün önce yumurtalar toplandı test yapıldı pregesteron hormonu yüksek çıkınca erteledi. Cumartesi adet oldum hastaneye gittim küçük yumurtalar büyümüş kullanılacak ilaçlar yumurtaları kiste çevirme olasılığı yüksek olduğu için yine gelecek aya ertelendi
Aynen öyle ya,dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAmin inşallah haberdar edin transfer zamanında dua edelim ismen birbirimize
amin canım Rabbim cümlemize nasip etsin o duyguyuOf ya canım benim çok çok zorlu bir süreç geçirmişsin ama dilerim Rabbim emeğinin karşılığında hayırlı bir evlat verir sana ve hepimize sıkma canını ve kafana hiç takma gelecek ay olacaktır inşallah