Valla sen deyince bile heyecan yaptım ben bu gidişle direk kan verecem :)perşembe kan vermeyi düşünüyorum canımÇıkar ben kahvaltıdan sonra yaptim ilk idrar degildi.
Days Comfort Erken Gebelik Testi
Hadi alda yap çıkar çıkar lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sen deyince bile heyecan yaptım ben bu gidişle direk kan verecem :)perşembe kan vermeyi düşünüyorum canımÇıkar ben kahvaltıdan sonra yaptim ilk idrar degildi.
Days Comfort Erken Gebelik Testi
Hadi alda yap çıkar çıkar lütfen
Kani verirsin bugun bi test alda yap hadi :)Valla sen deyince bile heyecan yaptım ben bu gidişle direk kan verecem :)perşembe kan vermeyi düşünüyorum canım
Canım arkadaşımız maşalahhhhh çok cesaretli 3.günü başladı bugün 5. Gün dahs belirgin maşallahBu testi tranferin kaçıncı günü yapmaya başlayabiliriz
5. Gun embriyosu ve erken gebelik testi almistim bn ikisinde deBu testi tranferin kaçıncı günü yapmaya başlayabiliriz
Bncede 5. Gun al 3. Gun cok az beliOoo çok erken değil mi
5. Gün alalım bari o zaman
Kizlar benim 3.gun embriyosu 3.gun bugun alsam yapsam miBen de heves ediyorum ama :)canım erken gebelik testi mi bu
Canım bence bekle 3.gün embiryosu daha geç çıkıyor arkadaşın 5.gün embiryosu y duKizlar benim 3.gun embriyosu 3.gun bugun alsam yapsam mi
Peki cnm en erken ne zaman yapım yaaaCanım bence bekle 3.gün embiryosu daha geç çıkıyor arkadaşın 5.gün embiryosu y du
5 veya 6 .gün canım valla benim 5.gün embiryosu bugün 5. Günüm cesaretim yok yapmaya sizde iyi cesaret var :)Peki cnm en erken ne zaman yapım yaaa
Amin canım benimİNŞALLAH POZİTİF OLUR HEPINIZIN CANLARIM. ALLAHIM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN SAGLICAKLA.
Kiz bende burdan cesaretmeniyorum yoksa test gunum 10 agustos5 veya 6 .gün canım valla benim 5.gün embiryosu bugün 5. Günüm cesaretim yok yapmaya sizde iyi cesaret var :)
Rabbim boşa çıkarmasın canım emeklerimiziKiz bende burdan cesaretmeniyorum yoksa test gunum 10 agustos
Hayırlı olsun canım dikkat et dinlen muhtemelen yerleşmedir canım :)Kızlar merhaba. Bugun transferimin 8. Günü idrar testinde 2 çizgi gordum. Az önce kahverengi az az penceteme gelmeye başladı. Pede gelmiyor. Silinince görüyorum. Dr um yerlesme kanaması olabilir dedi. Yarın beta hcg testi yaptıracam. Daha önceki negatifdenememde böyle bir şey olmamisti. Umarim miniklerim tutunmaya çalışıyordur