Tüp bebek, gelişim durması, düşük/kürtaj

Benim 9.haftada durmuştu kürtaj oldum canım bence direk kürtaj ol çünkü içerde parça kalabilir uğraşırsın yada çok acı çekip kan kaybedebilirsin
Evet haklısın onları da okudum, tamamen temizlenmemiş hem düşük acısı çekmişler hem kürtaj olmak zorunda kalmışlar. İnşallah en sağlıklı şekilde sonlanır benim sürecim de.

Çok üzüldüm, birbirimizi en iyi biz anlarız. Kalbi atarken düşecek diye korkuyoruz, kalp duruyor birden kendimizi düşürmeye çalışırken buluyoruz. İnşallah bir gün güzel haberleri de paylaşırız.

9.haftada kendiliğinden düşmesini beklemek biraz riskli değilmi acaba? Ben 6+5 kalp atışını duydum, 7+5 kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim, 6 gün içinde olmuş ne olduysa rengi bile grileşmeye başlamış diye dr hemen kürtaja aldı.

Çok geçmiş olsun İnşAllah bir dahakine sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah size, bize, hepimize

Maydonoz suyu tüketin yardımcı olacaktır. Yarında gitmeyin 1 gün daha deneyin bence. Birde lütfen kendinize kan pıhtılaşması problemi var mı diye genetik test verin. Bende transfer öncesi bu testi yaptırdım ve kan pıhtılaşma olduğunu öğrendim eğer yaptırmadan transfer olsaydım muhtmelen yaşadıklarınız benimde başıma gelecekti. Kalp durması falan genelde bu sebepten oluyor. Bu durumada baktırın mutlaka.

Bana doktor bir hafta bekleyebiliriz dedi ama tabii muhtemelen gelişiminin ne zaman durduğuna ve bana olan etkisine bakarak demiştir. Bir haftadan sonrası tehlikeli dedi ona göre randevulaştık. Herkes bu doktorunu dinlemeli tabii sizin için uygun olan o şekildedir. İnşallah ben de sıkıntı çıkmadan normal hayata dönerim.

Cok gecmis olsun Kurtaj/düşük sonrasi kendinizi sıcak tutun üşütmeyin ilk adeti görene kadar vucut hassas oluyor. Sırf bu yüzden çok rahatsızlık yaşamıştım uyarmamisti dr beni başta. konuyu görünce yazılanlara bunu da eklemek istedim

teşekkürler bunu da soracağım gidince

Teşekkür ederim dikkat edeceğim

Hiç korkmayın iyi bir hastane iyi bir dr’la çok kolay atlatırsınız inşAllah. Bendede hiç ağrı kanama yada sonrasında yapışıklık hiç bir şey olmadı çok şükür. Çok üzücü bir durum gerçekten yaşayan anlar. Ama insanoğlu herşeye alışıyor toparlanıyor, 2.için umutla hazırlanmaya başlıyor. Geride embriyonuz varmıydı?

çok geçmiş olsun. acınızı çok derinden hissettim aynı yoldan geçtim aynı belirsizlikte kaldım. çok iyi anlıyorum sizi. söylenen hiçbir şey şuan için size teselli vermeyecek ama zamanla azalacak acınız inanın bana..
ben sadece bi konuda uyarılmamıştım o yüzden uyarmak için yazıyorum. ben 3-4 gün kadar bekledim sonra kürtaj oldum. çok basit bir işlem olduğunu söyledikleri için kürtajda doktorumu iyi seçmediğim için sıkıntı yaşadım. kanama az olsun diye rahimi çok kazıyolarmış. ve bu bende rahimde yapışıklık yaptı. histeroskopi olmak zorunda kaldım. doktorunu çok iyi seç lütfen.
bu kürtajdan öncede kendim düşük yapmıştım. onda da parça kalmış aslında o da histereskopide çıktı. lütfen doktorunu iyi seç.
embriyona pgt yaptırmış mıydın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…