Çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Sıcak duş aldım, 2km kadar yürüdüm bugün. Bir fincan da adaçayı içeceğim. Ne yaparsam yapayım kürtaja doğru gidiyor bu durum sanırım
İnşallah, çok teşekkür ederim, oturup düşsün diye beklemek çok zormuşÇok geçmiş olsunRabbim hayırlısıyla çok eziyet çekmeden sağlıcakla düşürürsün inşallah Rabbim yüzünüze baksın üzücü bir durum ne yazık ki
Çok geçmiş olsun en zorunuz bu olsun inşallah kolaylıkla atlatıp geçsin gitsin .. eskiler bebek düşürmek için maydanoz suyu içermiş kekik çayı da iyi bir söktürücü deneyebilirsiniz. Ama içerde parça kalırsa temizlenmesi gerek aman ihmal etmeyin. Bir de tekrar denerken pgt mutlaka yaptırın genetik bozukluğu olan embriyo denk gelmiş hep olmayabilir tabi ama bir daha riske girmeyin benceArkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Sıcak duş aldım, 2km kadar yürüdüm bugün. Bir fincan da adaçayı içeceğim. Ne yaparsam yapayım kürtaja doğru gidiyor bu durum sanırım
Öyle maalesef Rabbim size sabır versin kalbinize ferahlık versin inşallahİnşallah, çok teşekkür ederim, oturup düşsün diye beklemek çok zormuş
Çok teşekkürler, düşük başlamadı maalesef yarın da başlamazsa zaten kürtaja gideceğim salı günüÇok geçmiş olsun en zorunuz bu olsun inşallah kolaylıkla atlatıp geçsin gitsin .. eskiler bebek düşürmek için maydanoz suyu içermiş kekik çayı da iyi bir söktürücü deneyebilirsiniz. Ama içerde parça kalırsa temizlenmesi gerek aman ihmal etmeyin. Bir de tekrar denerken pgt mutlaka yaptırın genetik bozukluğu olan embriyo denk gelmiş hep olmayabilir tabi ama bir daha riske girmeyin bence
Cidden bundan sonra sevinemiycem hiçbir aşamaya. Travma kalacak ama inşallah allah sağlıklı bebekler nasip eder tüm isteyenlereÖyle maalesef Rabbim size sabır versin kalbinize ferahlık versin inşallahönce pozitif mi diye beklersin sonra kan değerin artıyor mu diye sonra böyle üzücü durum yaşanınca çok acı veriyor Rabbim hayırlı zamanda tekrardan sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah
Aminncanm inşallah dirayetli olmaya çalış ama bi fitil ilaç falan bişey yokmuymuş canm ilk gebelikmiydiCidden bundan sonra sevinemiycem hiçbir aşamaya. Travma kalacak ama inşallah allah sağlıklı bebekler nasip eder tüm isteyenlere
Bana vermedi herhangi bir ilaç. Sadece kullandığım progesteronları bıraktırdı. Evet ilktiAminncanm inşallah dirayetli olmaya çalış ama bi fitil ilaç falan bişey yokmuymuş canm ilk gebelikmiydi
Allh sabır versin canm nedenini bulabildilermi maydonoz falan kaynatıp içsenmi açaba onlarda düşüğe neden oluyorya belki iyi gelirBana vermedi herhangi bir ilaç. Sadece kullandığım progesteronları bıraktırdı. Evet ilkti
Amin canım inşallahCidden bundan sonra sevinemiycem hiçbir aşamaya. Travma kalacak ama inşallah allah sağlıklı bebekler nasip eder tüm isteyenlere
Cok gecmis olsun, ayni olayi yasadim ilk baslarda cok zorlayici bir deneyim. Vakum ile kurtaj yaptirirsaniz rahimde gelecekteki gebeliklerinizde bir sorun yasamazsiniz. Agrili bir islem de degil, sonrasinda regl agrisi gibi bir agri ve biraz da kanama oluyor. Hastanede kalmaniz da gerekmiyor. Ben kurtajdan sonra bir sure psikolojik olarak toparlanamamistim ama bir sonraki transferim basarili oldu ve cocuguma kavustum. Vakumlu kurtaj ile rahmimde herhangi bir sorun olusmadi hatta dogal dogum yaptim ve tum gebeligim oldukca saglikli gecti. Suanda her sey gozunuze cok karamsar gozukse de ileride bunlari atlatacaksiniz ve insallah cocugunuza en kisa surede saglik ile kavusacaksiniz.Arkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Nedenlerine düşükten sonra bakacaklar sanırım. Maydonozu da araştırayım teşekkürlerAllh sabır versin canm nedenini bulabildilermi maydonoz falan kaynatıp içsenmi açaba onlarda düşüğe neden oluyorya belki iyi gelir
Aminnn inşallahAmin canım inşallahçok iyi anlıyorum seni bende sizin gibi düşünüyorum insan olumsuzluk yaşayınca yine aynı şeyler olacakmış gibi artık pozitif olsa bile insan sevinebilir mi bilmiyorum kendim de yaşadım benim ki dış gebelik oldu ameliyat oldum sonrasında haftada bir kadın doktoruma gidiyordum kan değerlerim düşüyor mu diye ağlaya ağlaya gidip geliyordum önce yükselmesini bekledim şimdi düşmesini diye çok zor zamanlar geçirdim ama elden birşey gelmiyor ne yazık ki Rabbim bir daha yaşatmasın herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah
Çok sevindim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanıza inşallah darısı başıma. Vakumla ilgili bilgi vermedi gidince mutlaka soracağım. Genel anestezi ile mi yapıldı sizinki?Cok gecmis olsun, ayni olayi yasadim ilk baslarda cok zorlayici bir deneyim. Vakum ile kurtaj yaptirirsaniz rahimde gelecekteki gebeliklerinizde bir sorun yasamazsiniz. Agrili bir islem de degil, sonrasinda regl agrisi gibi bir agri ve biraz da kanama oluyor. Hastanede kalmaniz da gerekmiyor. Ben kurtajdan sonra bir sure psikolojik olarak toparlanamamistim ama bir sonraki transferim basarili oldu ve cocuguma kavustum. Vakumlu kurtaj ile rahmimde herhangi bir sorun olusmadi hatta dogal dogum yaptim ve tum gebeligim oldukca saglikli gecti. Suanda her sey gozunuze cok karamsar gozukse de ileride bunlari atlatacaksiniz ve insallah cocugunuza en kisa surede saglik ile kavusacaksiniz.
Evet genel anestezi uyguluyorlar ancak 15-20 dakikalik kisa bir islem. 2-3 saat hastanede anestezi verildigi icin kalmaniz gerekiyor ve sonrasinda taburcu ediyorlar. Vakum ile yapmiyorlarsa yapan bir hastaneyi tercih etmenizi oneririm. Bu sayede ileride rahim inceligi gibi kurtaj ile alakali sorunlar yasamazsiniz. Simdiden cok gecmis olsun.Çok sevindim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanıza inşallah darısı başıma. Vakumla ilgili bilgi vermedi gidince mutlaka soracağım. Genel anestezi ile mi yapıldı sizinki?
Tekrardan çok teşekkürler, tüp bebek merkezinde yapacaklardı yarın sorayım nasıl yaptıklarınıEvet genel anestezi uyguluyorlar ancak 15-20 dakikalik kisa bir islem. 2-3 saat hastanede anestezi verildigi icin kalmaniz gerekiyor ve sonrasinda taburcu ediyorlar. Vakum ile yapmiyorlarsa yapan bir hastaneyi tercih etmenizi oneririm. Bu sayede ileride rahim inceligi gibi kurtaj ile alakali sorunlar yasamazsiniz. Simdiden cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum 2 defa tüp bebek denedim 2si de pozitif ilki kendiliğinden düştü kalp atışı duymuştuk ikincisi de tuttu kalp atışı oldu bir hafta sonra kalbi durmuştu ikincisi kürtaj ile alındı anestesi ile vakumlu kürtaj oldum 10 dk falan sürdü inanın benim hiç bir ağrım vs olmadı tabi kişiden kişiye de değişebilir.. ve evet travma her an bir şey olacakmış gibi düşünüyorsunuz fakat güçlü olmalısınız.Cidden bundan sonra sevinemiycem hiçbir aşamaya. Travma kalacak ama inşallah allah sağlıklı bebekler nasip eder tüm isteyenlere
Benim 9.haftada durmuştu kürtaj oldum canım bence direk kürtaj ol çünkü içerde parça kalabilir uğraşırsın yada çok acı çekip kan kaybedebilirsinArkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?