Sende benim gibisin.dün sabah oynadı daha ses yokknuragibisin.: 36464963 .!.:Bugün hıc oynamadı ben haylazım offf moral bozuyor konuşuyorum amaolmuyor
Hiçbişey olmaz allahın izniyleee gönlünü ferah tut.Bugün kontrol günümüz inşallah moralmızı bozmaz doktor güzel şeyler söyler buna ihtiyacım var
Sadece tansiyonum yüksek galiba stresten 14 lerde şimdilik bir sıkıntı yok dedi ama ultrason cihazıni hala karnimda hissediyorum cinsiyeti benden cok doktor merak etti öyle çok bastırdıki karnima artik yeter ben merak etmiyorum dedim kilo heryerde başa bela zor olsada oğlum olacak inşallah bu kez sorunsuz olur hersey yolunda gider hepimiz için buna çok ihtiyacım varHiçbişey olmaz allahın izniyleee gönlünü ferah tut.
Haberlerini bekliyor olucam
Aynen doktor normal diyor ama inşallah kucagimiza aldığımız günlerde gelirSende benim gibisin.dün sabah oynadı daha ses yokk
İnsallah cnm rabbim saglikla kucagimiza alacagimiz gunleride göstersinAynen doktor normal diyor ama inşallah kucagimiza aldığımız günlerde gelir
Canim ınş. Hep böyle sorunsuz geçer sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ınşSadece tansiyonum yüksek galiba stresten 14 lerde şimdilik bir sıkıntı yok dedi ama ultrason cihazıni hala karnimda hissediyorum cinsiyeti benden cok doktor merak etti öyle çok bastırdıki karnima artik yeter ben merak etmiyorum dedim kilo heryerde başa bela zor olsada oğlum olacak inşallah bu kez sorunsuz olur hersey yolunda gider hepimiz için buna çok ihtiyacım var
Hayırlı olsun cnm kan tahlili verdikten 15 gün içinde kese keseden 15 gün sonrada kalp atışı duyulur vajinal ultrason la yani 5veya 6. hafta kese diğer hafta kalp atışı benimki bu şekilde oldu çok heyecan yapma sakinlik iyidir dinlen bol bol tekrar hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bu ilk mesajım. Sonucu öğreneli bir hafta kadar oluyor. Şuan transfer olalı 18 gün oldu. Ultrasonda görmeden inanamıyorum. Siz ne zaman keseyi gördünüz? Kaçıncı hafta kalp atışı duydunuz? Sevinirsem birşey olacak diye tedirginim. Doktorum da başka şehirde. Haftaya kadar doktora gitmesem bir sorun olmaz dimi. Bu arada bu ilk denememiz o yüzden ayrıntıları merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar bu ilk mesajım. Sonucu öğreneli bir hafta kadar oluyor. Şuan transfer olalı 18 gün oldu. Ultrasonda görmeden inanamıyorum. Siz ne zaman keseyi gördünüz? Kaçıncı hafta kalp atışı duydunuz? Sevinirsem birşey olacak diye tedirginim. Doktorum da başka şehirde. Haftaya kadar doktora gitmesem bir sorun olmaz dimi. Bu arada bu ilk denememiz o yüzden ayrıntıları merak ediyorum.
ben 4+5 de keseyi gördüm 6+1 dede kalp atışlarını şimdide 1 hafta önden gidiyor ...
Inşallah cnm sorunsuz olur ve tam zamanında dünyaya gelir...oğluşun birseyi merak ettim erken derken kaç haftalık erken doğum dedi doktorGunaydin kizlar
Dun detayli ultrasonda bebege gidin sag taraftaki damardaki kan akisi yavasmış.sol taraf iyiymiş.takip edilmesi gerekiyornuş.
Bu durumda bebegin gelisimi ile ilgili kilo alimi sikinti ilabilir erken dogum olabilirmış.uc hafta izlencekk duzelebilirmisteee.
Bu arada bebiş erkekk
Cnm doktor erken demedi ben internette bakindim birazz.uc hafta takipdedi.bakalim zaman neyi gostericekk[/QUOTE][QUOTE="nuray27, post: 36602369, member: 417633"birazzh cnm sorunsuz olur ve tam zamanında dünyaya gelir...oğluşun birseyi merak ettim erken derken kaç haftalık erken doğum dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?