Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kızlar yardım yine ben bugun kontrolüm vardı yine doktor aynı şeyi söyledi bebek pasif hareketsiz ne yapmam gerek bilmiyorum ne yaparsa yapsın doktor ultrason da oynadığını göstermiyor yinemiiiii yari yolda kalıcam ya yinemi anne olmak hayal olacak benden mi diyorum bilmiyorum diyor ben çok hareketli değilim çünkü böyle olan varmı aranızda benim gibi 😔😔😔yatış şekli bile bir insanın namaz kılarken secde ettiğini düşünün bu şekil yatarı mi bir bebek bir sürü soru aklımda

Son düzenleme:

Canim kac haftaliksin?muayeneye girmeden yarim saat once cikolata yemeyi dene bide.doktorun bu hareketsizligin nedenini soyledimi yada ne gibi sonuclari olucagini?biz ne desek yanlis olur kafan karisir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Shdssuu 15 haftalik bebek doktor da özürlü değil ama neden hareketsiz bende anlamıyorum diyor ölçümleri normal çıkıyor bana çikolata yasak tuo bebek yapan hastane ysakladı o yüzden yiyemiyorum pasif hep gittiğimde aynı cevap yine bir sansizlik peşimde benim 😢😢

Son düzenleme:

Allah allah yani cnm bnde anlamadimki mesela hicmi hic kimildamiyo?yani ellerini fln oynatmiyomu

Shdssuu yok cnm ya bildiğin secdeye kapanmış birisi cihazı ne kadar dönderse de sabit çocuk tık yok kafamiz karışık nasıl olacak bilmiyorum

Shdssuu yok cnm ya bildiğin secdeye kapanmış birisi cihazı ne kadar dönderse de sabit çocuk tık yok kafamiz karışık nasıl olacak bilmiyorum

Allah allah bilemedim valla ne diyim hayirlisi insallah.baska bi doktora daha gitmeyi denesen?acaba vitaminlerin falan az mi geliyoki?

mrb nuraycım ..

bebek 15 haftaya kadar gelmiş bir sorun olsa haftasında gitmezdi ve tarama testlerin normal olmazdı..belki doktor ultrasyonda baktıgı pasiftir..herhangi bir sorun olsaydı başkia şekilde de belli ederdi bence kendisini sen başka doktorada git bence..
çikolatayı neden yasakladılar?

AntikDeniz sadece çikolata değil ben Acıbadem Hastanesin de yaptirdim tavuk çiğ köfte turşu çikolata çay kola kahve yasak bunları kullanma dediler

Hayırlı sabahlar kızlar bayağı dır yazmıyorum ilk olarak herkesin kandilin i kutluyorum... Biz ikizlerimizle 15 haftalık olduk 3 gün önce kanamam oldu çok korktum ertesi gün doktora gittim çok şükür kalpleri atıyordu bebişlerimin hala lekelenmeler devam ediyor bana dua edin inş. Bebişlerim beni bırakmaz lar. .. kanama sebebini kendimi yordum ona bağlıyorum 12.haftadan sonra rahata verdim tek gebelik gibi düşündüm ama ikiz gebelikte rahim daha zorlanıyor olabilir bolca istirahat etmek gerek bizim bebişler kıymetli uzun yıl sonra geliyorlar rabbim bebişlerimizi bu mübarek gecenin hürmetine bizlere bağışlasın...

Allah de ötesini bırak...

Canım bolca dua et inş. Bebişin bırakmayacak seni rabbim inş. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder...ultrason öncesi çikolata ye ve öyle gir bakalım hareketlenen mi ? Doktor ne diyor sebebi ne olabilir beslenmede dikkat etmen gerekecek şeyler vardır belki ?

Allah de ötesini bırak...

Bugün başka bir doktora gittim neden birinin dediği diğerini tutmuyor ben biliyorum buda olmuycak yine yarı yolda kalıcam yine hersey boşa gidicek benim hiç yüzüm gülmeyeçek neden ben bukadar şansızim niye ben herkez gibi bende mutlu olmak anne olmak istiyorum suçmu kadir gecesi allahım ne olur korktuğum şeyi bana Yaşatma Yarabbim bu kez dayanamam

Canim noldu ne dediki

Bir sorun yok şimdilik dedi ama bebeğin eşi rahime yakın dedi diğeri bebeğin suyu iyi derken bu suyun da azalma var dedi diğer 2 doktor açıklık yok dikişe gerek yok derken bu atılması gerek dedi diğer doktor cilinone jeli kes artık derken bu doguma kadar kullan dedi ben bilmiyorum nasıl olucak ne yapmam gerekiyor kime inanmam gerekiyor

Ayyy allahim ya valla ben bile sinir oldum..canim sen hangi sehirdesin? Bi doktora daha git diycem ama senide anliyorm bunaldin..simdi jeli kesersen belki o suda dahada azalma olur allah korusun..kesmessen bi zarari olmaz diye dusunuyorm ama sen bilirsin bulundugun sehirdeki doktorlarin hasta yorumlarini oku hangisi daha guvenilir?yada sna hangisi daha guven verdi?

Araştırma yapıyorum internetten iyi denilen kisilere gidiyorum ama sonuç bu 3 doktor da özel hastane ayrı ayrı

Son düzenleme:

Canim. Öyle düşünme annesinin sende devam edecek bence birine karar kıl. Bu güzel gecede dua et . Bu stres te iyi değil bak sakin ol azcik içine sinen hangisi ise onu dinle derim ben dualarimiz seninle

Benimde 14 haftalık çok şükür. İkiz gebelik. Sürekli kanamam oluyor benimde. Acile gidip iğne oluyorum. Bebişler iyi ama. Önemli olanda bu. Ben hep dinleniyorum. İş felanda yapmıyorum. Bizim daha çok dikkat etmemiz lazım. Sana da çok geçmiş olsun. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Amin🙌🙌🙌

Canim bnde 18 haftalik hamileyim 16. Haftmda kanamam basladi acile gittk iki gun yattim serum fln yedim.sonra tam bitti derken kahverengi lekeler basladi onlar iki haftadir surekli var progestan fitil kullaniyorm ama masallah bnmde yavrum iyi.bu kanamalar cok korkutuyo insani.bnde hic kalkmiyorm doktorm 20 hafta dolana kdr sadece tuvalet ve yemdk icin kalk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…