• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Arkadaslar merak edeniniz varsa hastaneden ciktim bugun haber veriyim dedim cok sukur kanamam kahverengi akintiya dondu hersey yolunda evde istirahat ediyorum bisure bu sekilde olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım geçmiş olsun bir daha yasamassın inş.

mrb lar eşi azospermi olupta tüp bebek tedavisi olumlu sonuç alan hamile arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz bahçeci grubu umut tüp bebek te tedavi düşünüyoruz bu konuda fikri ve tecrübesi olan varmı nasıl bir kurum başarı oranı iyimi...ve doktorları ilgilimi...birsürü soru var kafamı kurcalayan...olumsuz sonuç almamak için neler yapılmalı hangi testlere daha çok önem verilmeli...yardımlarınızı bekliyorum...ve burda ki bütün arkadaşlara rabbim yardım etsin ve herşeyi gönüllerine göre versin insallah...:18:

canım benim eşim azosperm 3. tüp bebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım bahçeci fulyada mustafa bahceci de tedavi gördüm çok memnun kaldım canım öncelikle eşinde sende genetik testlerinizi yaptırın kan pıhtılaşması varmı yok mu onuda yaptır şimdilik aklıma gelenler bunlar doktorun seni elbet daha iyi yönlendirir Allah yardımcın olsun canım

canım benim eşim azosperm 3. tüp bebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım bahçeci fulyada mustafa bahceci de tedavi gördüm çok memnun kaldım canım öncelikle eşinde sende genetik testlerinizi yaptırın kan pıhtılaşması varmı yok mu onuda yaptır şimdilik aklıma gelenler bunlar doktorun seni elbet daha iyi yönlendirir Allah yardımcın olsun canım

Aa canim bu mesaj bana ait diyilki nasil olduysa karismis😄 baska birini attigi msj bu😄

Para ile lezil oluyoruz adam akıllı bir doktor bulamadım çok şansızim bugün kontrol vardı doktora gittim kızlar 14+3 günlük hamileyim ultrason sa ilk baktı hersey yolunda dedi 3 4 saniye sonra bebek hareketli değil dedi sen biraz kilolulusun ondan yada bebeğin hareketleri yavaş dedi stres ten tansiyonum 14 de 10 gün sonra muayene gel dedi beklede geçsin 10 gün adama geçen hafta herseyi anlattım bana tekrar soruyor aklında hicbirsey tutamiyor dikiş atmam dedi şimdide atsam mi atmasammi diye bana soruyor ne yapacağımı bilmiyorum bu 3cu doktor degirtirmem bakan yok tup bebek diye 😔😔

Para ile lezil oluyoruz adam akıllı bir doktor bulamadım çok şansızim bugün kontrol vardı doktora gittim kızlar 14+3 günlük hamileyim ultrason sa ilk baktı hersey yolunda dedi 3 4 saniye sonra bebek hareketli değil dedi sen biraz kilolulusun ondan yada bebeğin hareketleri yavaş dedi stres ten tansiyonum 14 de 10 gün sonra muayene gel dedi beklede geçsin 10 gün adama geçen hafta herseyi anlattım bana tekrar soruyor aklında hicbirsey tutamiyor dikiş atmam dedi şimdide atsam mi atmasammi diye bana soruyor ne yapacağımı bilmiyorum bu 3cu doktor degirtirmem bakan yok tup bebek diye 😔😔

Doktor cokk onemli...canim hangi sehirdesin? Ona gore sana doktorlarimizi tavsiye edelim

Sağol canım cevabın için. Sen şuam ne aşamadasın. İnşallah Rabbim ikizlerini sana bağışlasın. Seninde yardımcın olsun.

Shdssuu Gaziantep cnm burada varsa çok memnun olurum

Oo orayi hic bilmiyorumki arkadasim ben kocaelideyim burda doktorum cok cok iyi.sen burdan gaziantepteki en iyi kadin dogumcu diye baslik atip msj yaz eminim orda olanlar bilenler varsa yardimci olurlar cnm.

Kizlar 17. Haftama girdim karnimda hic hareket hissetmiyorum ya sizlerde durum nedir?doktorum 20. Haftadan once zor hissedersin dedi ama yinede endiseleniyorum

Hepimizin derdi anlaşılan aynı bende de çok farklı değil hergün kendimle konuşuyorum sadece arada bir damar atar gibi bir his oluyor galiba hissetmek için erken beklemek lazım inşallah hayirlisi ile kucagimiza alırız bebişleri

Kizlar 17. Haftama girdim karnimda hic hareket hissetmiyorum ya sizlerde durum nedir?doktorum 20. Haftadan once zor hissedersin dedi ama yinede endiseleniyorum

Gunaydinn..

Yaaa bendede aynı elimi karnima koyuyorum ama hicbisey hissetmiyorummm.cok uzuluyorum acaba bi sıkıntımı var diyee.
Bu arada uclu testini yaptirdinmi cnm aenn

Gunaydinn..

Yaaa bendede aynı elimi karnima koyuyorum ama hicbisey hissetmiyorummm.cok uzuluyorum acaba bi sıkıntımı var diyee.
Bu arada uclu testini yaptirdinmi cnm aenn

Ahh ben varya butun gun aklimda allahim niye oynamiyo acAba biseymi var fln diye😔ben aslinda bir hafta oncesine kdr sanki karnimda pit pit biseyler hissediyodun arada.ama bundn onceki yazilarimi okudutsan canim gecen hafta 2 gun hastanede yattim kanamam oldu ve hala evde yatiyorm.cok sukur kanamam bitti ama bu seferde o pit pitlari duymuyorm cok korkuyorm.ucluyu yaptirmadim canim doktor gerek yok dedi 4 lu testim carsamba gunu nasipse

slm cnm bende senin gibiydim çok sızlanıyodum bebişlerimi hissetmiyorum diye doktorum banada 20 haftadan önce hissetmezsin dedi
19+5 de ilk kez hissettim sonra 20.haftadan sonra düzenli hergün hissetmeye başladım yani acele etmeyin kendinizi yıpratmayın elbet minik tepinmeleri hissedeceksiniz:16::16:

tüp bebek diyemi ilgilenmiyorlar :53::53::53:

aksine benim gittiğim dr.da normelde olsa sizi 1 ay sonra çağırırdım ama tüp olduğu için 15 gün sonra gelin dedi .inşallah iyi bir dr bulursun

slm cnm bende senin gibiydim çok sızlanıyodum bebişlerimi hissetmiyorum diye doktorum banada 20 haftadan önce hissetmezsin dedi
19+5 de ilk kez hissettim sonra 20.haftadan sonra düzenli hergün hissetmeye başladım yani acele etmeyin kendinizi yıpratmayın elbet minik tepinmeleri hissedeceksiniz:16::16:

Evet dogru diyosun cnm ama ben iste o kanama olana kadar hissediyodum bazen pit pit oluyodu sanki simdi hic hissetmiyorm ondan korkmaya basladim😔

Hepimizin derdi anlaşılan aynı bende de çok farklı değil hergün kendimle konuşuyorum sadece arada bir damar atar gibi bir his oluyor galiba hissetmek için erken beklemek lazım inşallah hayirlisi ile kucagimiza alırız bebişleri

canım o damar atmaları bebişinin ufak hareketleri 20. haftandan sonra tekmeleri daha net algılarsın 28.haftadan sonra tekme mi atıyor içerde yuvarlanıyormu ayırt edecek duruma gelirsin.drun hareketsiz demiş bunu kafana çok takma canım bi dahaki kontrole gitmeden yarım saat ya da bi saat öncesinde çikolata ye ve muayeneye öyle gir ölçüm bile yapamaz hareketlerinden :1::1::1:

Kizlar benim kadar soru soraniniz varmi acaba😊17. Haftada kasiginda agrisi olanlar varmi?benim sag kasim belirli araliklarla hafif hafif agriyo normalmidir sizce?

Kızlar benim dis etlerimde sismeler varve zzonkluyoo.fircalarkende kaniyor ne yapmaliyim fikriniz varmii..

Back