- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
canım geçmiş olsun bir daha yasamassın inş.Arkadaslar merak edeniniz varsa hastaneden ciktim bugun haber veriyim dedim cok sukur kanamam kahverengi akintiya dondu hersey yolunda evde istirahat ediyorum bisure bu sekilde olucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb lar eşi azospermi olupta tüp bebek tedavisi olumlu sonuç alan hamile arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz bahçeci grubu umut tüp bebek te tedavi düşünüyoruz bu konuda fikri ve tecrübesi olan varmı nasıl bir kurum başarı oranı iyimi...ve doktorları ilgilimi...birsürü soru var kafamı kurcalayan...olumsuz sonuç almamak için neler yapılmalı hangi testlere daha çok önem verilmeli...yardımlarınızı bekliyorum...ve burda ki bütün arkadaşlara rabbim yardım etsin ve herşeyi gönüllerine göre versin insallah...:18:
canım benim eşim azosperm 3. tüp bebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım bahçeci fulyada mustafa bahceci de tedavi gördüm çok memnun kaldım canım öncelikle eşinde sende genetik testlerinizi yaptırın kan pıhtılaşması varmı yok mu onuda yaptır şimdilik aklıma gelenler bunlar doktorun seni elbet daha iyi yönlendirir Allah yardımcın olsun canım