Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kızlar benim dis etlerimde sismeler varve zzonkluyoo.fircalarkende kaniyor ne yapmaliyim fikriniz varmii..

Bi jinekolog yazisini okurken hamileligin 4. Ayindan sonra bu tur seylerin olabilicegi yaziyodu canim.sanirim herkeste olmuyodur ama olagan bisey bence cok bastirmadan fircala dislerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendede sağa yatınca ağrı batma oluyo sol tarafta surekli yatinca ayaklar cok kötü ağrıyor sırt üstü yatmayi merak ediyordum tşk

Son düzenleme:
Canim bende yatıyorum. İnternette hep sola yatilsin yazıyor bende yatamiyorum batıyor kasiklarim

Evet sola yatilmali diye doktorumda dedi ama hep sola yatincada insani omuzlari tutuluyo.sirt ustu yatildiginda bas kismi biraz ustte kalicak ayaklar asagi dogru olucak hastanede iki gun yattigim icin oyle yatirdilar

Arkadaşlarr merhaba öncelikle gebe annelerimiz bebişlerini sağsalim alırlar kucaklarına inşallahhhh😊🙏 bende kısmetse ağustosta tüp bebek yapıcaz bizimki sebebsiz infertilite eşimdede bendede sıkıntı yok ama bebişte yok tüm tetkikler yapıldı tecrübelerinize dayanarak ( blastokist ) yani 5.günü transferini neye göre transfer ediyolar tabi o güne kadr yumoşun bölünmesi lazım ama dr buna öncemi karar veriyor herşey yolunda giderse felan mı? Çok uzattım şimdiden teşekkürler 😊

İnşallah güzel gider tedavin sende bizler gibi mutlu haberler alırsın. 5 güne doktor karar veriyor dediğin gibi bölünme durmuna bakıp öyle bilgi veriyorlar

Valla canim karnım büyüdü iyice sağa yaydan sorun sola yaydan sorun sırt üstü aynı uyku yok gece uyanıp geziyorum. Zaten sıcaklar bi taraftan uyku yok anlican

dr.un tarzıda önemli cnm kimi 3.günü kimi 5.günü tercih ediyor .eğer embriyo sayın fazla ise 5.güne bekletebiliyorlar ama 2 yada 3 ise 3.gün tercih ediliyor.benim dr. 3 .günü tercih ediyor mesela .hatta bazı arkadaşlar 5.gün olmayınca tutmayacak gibi düşünüyorlar ama olacak olduktan sonra 3 yada 5 farketmiyor

İnşallah güzel gider tedavin sende bizler gibi mutlu haberler alırsın. 5 güne doktor karar veriyor dediğin gibi bölünme durmuna bakıp öyle bilgi veriyorlar

Allah razı olsun canımm benim Allahım kimseyi evlatla sınamasın bizimde imtihanımız bu demekki :44: İnşallah en kısa zamanda sizin gibi bu mutluluğu yaşarız , biraz bahsedebilirmisn canım ya nerde yaptırdın kısa protokolmüydü uzun mu , kaç yumurtan toplantı ,3.gün embryosumuydu? vala canım seni sorulara boğdum ama cevaplarsan çok sevinirim

Canim yaZdiklarini okudum ben yaziyim sana dedim😊ben gebze anadolu saglik merkezinde ebru ozturke yaptirdim herseyden cok memnun kaldim nerede yasadigini bilmiorm ama orayi siddetle tavsiye ederim.anladim cok merak ediyosun ama malesef burda sana kim ne yazarsa yazsin herkesin kisiye ozel tedavisi oluyo igneler ilaclar vs..doktorunun tedavi yontemi senin durumun hepsi ayri degerlendiriliyo.ama senin gibi problemi olanlarin bi kerede tuttuguna cok yakin sahit oldum kuzenimde ayni sizin gibiydi..yeterki rabbim ol desin bnce daha cok dua ederek bekle arastirdikca kafan karisir.kendine cok dikkat etmelisin. Beslenmenden tut ruh haline kadar insallah rabbim hayirlisini versin hakkinda ve tum evlat hasreti ceken herkesin allah yardimcisi olsun😊

Hassaaiyetin için teşekkürler kuzum😇💖 vala çok haklısın canm çok yakın arkadaşımla aynı problemlemimiz vardı sebebsiz infertilite denen karın ağrısı😊 aynı doktorada gidiyoduk onun ilk aşılaması tuttu hemde ikiz gerçekten kişisel bi tedavi bu ama insan alamıyo kendisini eksik bişi yapmayayım onca emek maddi manevi beslenmeme dikkat etmeye çalışıcam biraz ama stres ve kaygıda kendime güvenmiyorum👯😃

Okadar stres kaygi olucak😊ben yapmadim diyen yalan soyler bence😊insallah hersey yolunda gider bak tuo bebegin yapildigi andan itibaren hamileymissin gibi davran yani beslenmen saatli ve dengeli olsun ve yatabildigin kadar yat tek tavsiyem bu😊

Doğru sölüyosun vala kuzum takmıyorum diyene inanma😉👯ben ailemden uzak yerde yaşıyorum annemler biliyo ama kayınvalideme sölemicem çok iyilerdir sağolsunlar fakat tüp bebek için erken olduğunu herzamn söler😞 nasıl saklarım bilmiyorm eşim sölemez kimseye de

Eger kayinvalden yakinsa ve iyi niyetine inaniyosan soyle bence cunku annenden uzaktasin o aurec icerisinde insana yardimci biri lazim ve bnm kayinvaldemden allah razi olsun yeri geldi ayagima getirdi yemegimi.insana manevi destek cok onemli bu donemde..

Yakın canım evlerimiz yakın ama şimdi yazlıktalar yoklar yani 3 ay bende o arada yapar bitiririm diorum, yani Allah var çok iyidir kayınvalidem normalde bile iş beklemez yaptırtmaz ama tüp bebeğinn içeriğini bilmedikleri için insanlara garip geliyo kendi babam dahil😃 annem söleyince baya tepki vermiş nedense 😃 annem yada kardeşim gelecek transferden sonra bana bakmak için hamile kalsamda aşılama derim sonrası zaten olurda bilemedim şimdiii🐣🐣😇

Yok canim olur mu uzun protokoldu . 13 yumurtam toplandi. 11 tane dillendiren. Bundan 6 adet kaliteliydi 5 gün embiriyosu benim. Allahım su mübarek gecede isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın. Ben ankardayinm ankara da genart yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…