• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Bende 11 haftalim ikizlerime hamileyim cok sükür ama dun ikindi sonundan beri cok az az kahve rengi kanamam oluyo birazda karnimda ve kasiklarimda hafif agrim var,sabahhina doktordaydim hersey normaldi
Cok moralim bozuldu bugün sabah doktora gitmeyi dusunuyorum,boyle bi durum yasayan varmi aranizda? :(((
Rabbim hepimize saglikla,sihhatle,huzurla ve mutlulukta sorunsuz sekilde hayirli ve hayirli uzun omurlu evlatlarimizi kucagimizada almayi nasip etsin ins.

Kızlar birseyi çok merak ediyorum yatarken nasıl yatiyorsunuz ben sürekli sol tarafa yatıyorum sağa döndüğümde rahatsız ediyor bebek beni bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi paylaşın lütfen uyku arasında dönüşler nasıl olmalı farklı birseyler duyuyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
canım ağırlıkta sola yatıyorum ama arada gece yavaşça sağıma da dönüyorum çünkü sürekli sola yatınca bacaklaım uyuşuyor

Yesil034 maşallah kaç haftalık bebekler galiba ikizler canım çok güzel bir duygu
canım bugün 21 haftalık olduk çok şükür ikizler benmkiler iki tane Allah izin verirse kızım olacak Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları

Bende 11 haftalim ikizlerime hamileyim cok sükür ama dun ikindi sonundan beri cok az az kahve rengi kanamam oluyo birazda karnimda ve kasiklarimda hafif agrim var,sabahhina doktordaydim hersey normaldi
Cok moralim bozuldu bugün sabah doktora gitmeyi dusunuyorum,boyle bi durum yasayan varmi aranizda? :(((
Rabbim hepimize saglikla,sihhatle,huzurla ve mutlulukta sorunsuz sekilde hayirli ve hayirli uzun omurlu evlatlarimizi kucagimizada almayi nasip etsin ins.
canım korkma bu haftalarda leleklenme olması normal olduğu zaman doktoruna danış ve mutlaka istirahat etmeye çalış inşallah bişey olmaz yavrucaklarına:16:

Amin aminn. İnsallahhh cnm inan hicbiseyim yoktu birden bire afedersin altima isiyorum sandim kan bosaldi hala azar azar gelmeye devam ediyo. Serum igne ilac birsuru sey verdiler bakalim yarin ne olucak hayirlisi insallahhh nolur bana dua edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim nasilsin seni merak ettim

Kizlar 16. Haftada kanama yasayan varmi😔suan hastanede yatiyorm serum taktilar birden kanamam basladi😔

benim arkadaşın olmuştu cnm tüp bebekti tam çarşıda apar topar götürmüştük dr.una dr. kanamanın nerden olduğunu bile göremedi sonra istirahat ve iğnelerle geçti.

Canim nasilsin seni merak ettim

Canim suan 1 buyuk poset serum daha taktilar igne yapiyolar bide belirli araliklarla. Gece boyu damla damla gelmis yine.suan cok sukur daha azalmis durumda insallah bole bole biter ve kizima hic bisey olmaz allahin izniyle ellerim sisti resmen serumdan yerimden kaldirmiyolar kipirdAmadan yatiyorm dunden beri cnm cok saol merak ettigin icin allah hepimiizi korusun

Yesil034 masllaahh canım allahım kucagimiza almayi da bizlere nasip etsin hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz kader arkadaşı gibiyiz belki çektiğimiz sıkıntılar bile aynıdır ben o kadar yıprandim ki çevremdeki bebeği olan kadınlardan allahım banada nasip etsin sizlerede bebeklerimizi Hayirlisiyla almayi 14 haftalik benim hamileligim de

Slm kizlar.. bende 2. Denemede ogluma hamile kaldim suan 18 aylik... ve 1 adet dondurulmus embriyomuz kalmisti mayis ayinda onu koydurduk cok şükür 2. Ye hamileyim... yani dondurma bebegimizde yolda suan 11 haftaligiz..:) Rabbim herkese nasip etsin insallah

Yesil034 masllaahh canım allahım kucagimiza almayi da bizlere nasip etsin hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz kader arkadaşı gibiyiz belki çektiğimiz sıkıntılar bile aynıdır ben o kadar yıprandim ki çevremdeki bebeği olan kadınlardan allahım banada nasip etsin sizlerede bebeklerimizi Hayirlisiyla almayi 14 haftalik benim hamileligim de

sağol canım cümlemizinkini Rabbim sağa salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
o zor günleri hepimiz yaşadık inşallah geride kaldı o günler:16::16:

Canim bende tup bebekte fiyat olarak uygun yer ariyorum senin dr kimdi tam olarak ilaclar dahil kaca maloldu cevap verecegini umit ediyorum simdiden tesekkur ederim
Offf cok gec gordum ya. Rapirsuz tup 2500 +ilaclar dr emel turkoglu.benim raporluydu oyuzden 1250 hastane 750de ilaclar tuttu

Slm kizlar.. bende 2. Denemede ogluma hamile kaldim suan 18 aylik... ve 1 adet dondurulmus embriyomuz kalmisti mayis ayinda onu koydurduk cok şükür 2. Ye hamileyim... yani dondurma bebegimizde yolda suan 11 haftaligiz..:) Rabbim herkese nasip etsin insallah

Canım gözün aydın. Allah herkese nasip etsin inş. Sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

Canım oluyor ikiz gebeliklerde ama kırmızı kanama şekline dönerse muhakkak git. Sıkıntı olmasın. En azından için rahatlar

Arkadaslar merak edeniniz varsa hastaneden ciktim bugun haber veriyim dedim cok sukur kanamam kahverengi akintiya dondu hersey yolunda evde istirahat ediyorum bisure bu sekilde olucak

Arkadaslar merak edeniniz varsa hastaneden ciktim bugun haber veriyim dedim cok sukur kanamam kahverengi akintiya dondu hersey yolunda evde istirahat ediyorum bisure bu sekilde olucak

Çok geçmiş olsun .. Bol bol dinlendir bebişi

mrb lar eşi azospermi olupta tüp bebek tedavisi olumlu sonuç alan hamile arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz bahçeci grubu umut tüp bebek te tedavi düşünüyoruz bu konuda fikri ve tecrübesi olan varmı nasıl bir kurum başarı oranı iyimi...ve doktorları ilgilimi...birsürü soru var kafamı kurcalayan...olumsuz sonuç almamak için neler yapılmalı hangi testlere daha çok önem verilmeli...yardımlarınızı bekliyorum...ve burda ki bütün arkadaşlara rabbim yardım etsin ve herşeyi gönüllerine göre versin insallah...:18:

Back