• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

canım benide eklermisin.
ilk denemem.
istanbul tüp bebek merkezi.
aret kamar.
12.gün 360.
15.gün 1050.
şimdiden tşkler

🙏🙏🐞🐞🙏🙏 maşallah ikiz senin heralde değerlerin yuksekk nazar : ikiz anneleri baya cogaldii masallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba bende yeni üye oldum yumurta dolasyonu için sayfaya soru soracağım kızlardan cevaplar için ama mesaj yazamıyorum sadece böyle cevap yazabiliyorum nasıl oluyor acaba bilgi verirseniz sevinirim

canım brnim o 3. denememdi kürtaj oldum ;( vakti ve zamanı değilmiş o zaman şimdi 4. denemem rabbime şükürler olsun dun keseyi gordum Allah sag salim kucagımda görmeyi nasip etsin benimde burdakilerinde 🙏

ay canım çok sevindim hayırlı olsun inşllah salı günü bende keseyi görürüm.

🙏🙏🐞🐞🙏🙏 maşallah ikiz senin heralde değerlerin yuksekk nazar : ikiz anneleri baya cogaldii masallah

inşallah canım senin hamilelik yok galiba rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

merhaba bende yeni üye oldum yumurta dolasyonu için sayfaya soru soracağım kızlardan cevaplar için ama mesaj yazamıyorum sadece böyle cevap yazabiliyorum nasıl oluyor acaba bilgi verirseniz sevinirim

mesajın altında alıntı ile cevap verdiyor oraya tıkla.

saol canim benimm 🙏🙏

canım benim kusura bakma yanlış mesaj göndermişim sana silemiyorumda nolur kusura bakma olurmu canım

hade hayırlısı canım cokk heyecanlı sonraki bekleyiş kalp atışı için zaman gecmiyoo allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏🐞🐞🙏🙏

Amin cnm benim
Kuzum kalp ataşını ne zaman duymaya gideceksin :26:

hade hayırlısı canım cokk heyecanlı sonraki bekleyiş kalp atışı için zaman gecmiyoo allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏🐞🐞🙏🙏

evet ya benimde salı günü keseyi görmeye gideceğiz ama gelde görki günler geçmiyor

evet ya benimde salı günü keseyi görmeye gideceğiz ama gelde görki günler geçmiyor

bende 20 mayısta kalp atışları için gitcem inşallah hayırlısı rabbim bebişlerimize ve bize güç kuvvet versin 9ay sonrada kucagımıza almayı nasip etsin 🙏

bende 20 mayısta kalp atışları için gitcem inşallah hayırlısı rabbim bebişlerimize ve bize güç kuvvet versin 9ay sonrada kucagımıza almayı nasip etsin 🙏

amin amin inşallah zor bölümleri atlattık şimdiden sonra inşallah herşey yolunda gider sizinkide ilkmi?

Slm kizlarrr
Benim cok uykum geliyooo
Yemegi yiyip aksamları zor kaldiriyorum sofrayi valla
Gozlerim kapanıyoo..

Arkadaşlar bende yarın adetimin ikinci günü tüp bebeğe başlicaz inşallah yumurtalar toplanırken acı fln oluyormu uzun sürüyormu bilgi verirmişsiniz korkuyorum da😰

İlknuRemzi

Arkadaşlar bende yarın adetimin ikinci günü tüp bebeğe başlicaz inşallah yumurtalar toplanırken acı fln oluyormu uzun sürüyormu bilgi verirmişsiniz korkuyorum da😰

İlknuRemzi

Cnm ben mışıl mışıl uyumuştum hiç bişi hissetmemiştim uzunda sürmüyor
korkulacak bişi yok cnm ağrısız olacak :16:
Bebişine tez zamanda kavuşursun inşallahhh:emir_bebek:

Cnm ben mışıl mışıl uyumuştum hiç bişi hissetmemiştim uzunda sürmüyor
korkulacak bişi yok cnm ağrısız olacak :16:
Bebişine tez zamanda kavuşursun inşallahhh:emir_bebek:

😊saol cnm içim rahatliyor biraz böyle cümleler duyunca 😊 inşallah tez zamanda 🙏🙏

İlknuRemzi

Back