gözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya olsun
amin canımm çokk saol🙏🙏🐞🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canım darısı kalp atışlarını duymaya olsun
kızlarr ne yapıyonuzz Allahıma şükürler olsun bugun keseyı gorduk inşallah 2 hafta sonrada kalp atısını gormek nasip olur 🙏🙏🙏🐞🐞🙏🙏🙏Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin saglıkla beraber
Ayyy ne güzel cnm benim.bende bekliyorum kalp atışları için zaman hiçç geçmiyor..15 mayıs gidicem bende.
kızlarr ne yapıyonuzz Allahıma şükürler olsun bugun keseyı gorduk inşallah 2 hafta sonrada kalp atısını gormek nasip olur 🙏🙏🙏🐞🐞🙏🙏🙏Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin saglıkla beraber
Gözün aydin canim
Ayyy ne güzel cnm benim.bende bekliyorum kalp atışları için zaman hiçç geçmiyor..15 mayıs gidicem bende.
günaydınlarr nasılsınız dun gecden beri belimde ve kasıklarımda agrı be yanma var sizdede oluyomu 🙏🙏🙏🐞🙏🙏🙏
olması normal canım rahim büyüyor bebişe yer açıyor içeride ondan kasıklarda ve belde ağrı olması çok normal kafana takma
Maşallahhhh cnm darısı bizim başımıza inşallahhhh
saol canım korktum valla ne yalan soyleyım içim rahatladı cokk sağol
rabbim hayırlısı ıleee bebeklerinizi dünyaya getirmeyi..doya doya öpüp sevmeyi nasip etsin inşallah
Malesef biz herşeyden korkuyoruz. Ama yapacak birşey yok.
aynen canım ya rabbim korkularımızla sınamasın bizi sagsaglım alalım kucaklarımıza bebişlerimizi amin inşallah🙏
Eeeee istek üzerine açtım konuyu nerde gebelerimiz
hahaha guldurdun beni valla dr tip derken benim bid onceki dr aklima geldi dr yuzumuze bakmisti pozitif ama sevinme hamilesin keseyi gorene kadar desi surat bes karis ciktik eaimle keseyi gorduk dra dedim kesin hamileyim deme dedim dedi yok sevinme ben bilmem desim ne zanan sevincem kalp atisinda dedi onud duyduk dedim simdi dr bey sevine bilirmiyim dedi yokk kurtaj olcan bebek gelismeyii ee dedim sen bastan beri bana suratsiz yaklastin stres yaptim bu bebek ne yapsin bi daha o dr tovbe ettim valla bu durumlarda guler yuz ve konusan dr lar insana pozitif deger ler veriyoo
Eeeee istek üzerine açtım konuyu nerde gebelerimiz
ay canım ya çok güldüm ama doktora iyi kapak etmişsin ben olsaydım daha fazlasını söylrdim uyz oluyom soğuk doktorlara bebeğin sonucu ne oldu sormamda sakınca varmı acaba.