Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Evetttt biz geldik. Dr.dan ciktim kesemizide gördük icinde bi tanede bebişim var. Ama dr. Yinede israrla ikiz olabilir diyor arkasindaysa sonradan gozukur diyor.haftaya cuma kalp atısi icin cagirdi. :)) Kurban oldugum Allah 1nokta can :)

öyle görünüyo ultrasonda ama benmkide tek haha bunlar çok komik ya

Kızlar Hayırlı olsun. Allah kucağınıza almayı nasip inş. kalp atışlarını duyarsınız.
:)

Canim benim gözun aydin :) cok sevindim arkadasim .tekmi kese gordunuz.bende yarin gorucem insallh :) heyecanliyim alttanmi bakti

canım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi? sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?

Canim evet tup bebek benimde.valla her dr.un tedavi sekli farkli benimki adetin 21. Gunu basladi tedaviye.yani 9 nisanda adet olmustum 29 nisanda koldan igneye basladi.tekrar adet gunume kadar koldan vuruldum 8 mayista adet oldum 9 mayistada gobekten igneye basladik hem koldan hem gobekten devam ettim 1 hafta sonrada yumurta toplandi 3 gun sonrada koyuldu.benimki uzun protokollu tedavi.kisa protokollu tedavide adetin 2. Yada 3 gunu baslaniyomus galiba.sana 4.gun gel dedilerse git vardir bi bildikleri.dr muayne edip karar verir yani sen yorma onlara kafani :)

İdrar testi pozitif cikti benim kanda bugun verdim yarin haber gelecek sizce hamilemiyim kizlar neolur yazin tecrubeli olanlarda vardir

İdrar testi pozitif cikti benim kanda bugun verdim yarin haber gelecek sizce hamilemiyim kizlar neolur yazin tecrubeli olanlarda vardir

canım benim sana şukadar söyliyim benim geçen ay transferin 9.günü yapmış olduğum erken gebelik testinde ikinci çizgi pembe renkliydi öyle direk koyu değildi o gün hemen gidip kan verdim değer 6.40 tı düşün artık bukadar düşük değerle benimki çıktıysa ohooooo sen hayli hayli hamilesin canım benim hayırlı olsun ama kan sonucun neden okadar geç çıkıyoki

İnsallah cnm benim dedigin gii olurda burdan yazarim sana insallah kanam geldi dun gecti ama bilmiyorum sendede oldumu normal dimi kanama olmasi allahim hepimizin yardimsi olsun

İnsallah cnm benim dedigin gii olurda burdan yazarim sana insallah kanam geldi dun gecti ama bilmiyorum sendede oldumu normal dimi kanama olmasi allahim hepimizin yardimsi olsun

kanamanın durumuna bağlı normal kırmızı renkte ve çok olmadıktan sonra korkma pembe yada kahverengiyse yerleşme kanaması olabilir doktorunla konuşuncaya kadar yat derim bide kullandığın ilaçlar varmı progestan crinone jel vs onları ihmal etme dahası senin de tüp bebekmi bilmiyorum ama benim şuan negatif değer sıfırlandı yani kimyasal gebelik geçirmiş olabilirmişim doktorum öyle demişti ama kanamam falan olmamıştı

Tup bebek benimkisi evet ilaclari kullaniyorum birden gelen bir kanama iste o an korkudan anlamadim bile cnm sen de uzulme allahtan umut kesilmez sen nezaman aptin kan testini idrar tahlili yapmismiydin

Tup bebek benimkisi evet ilaclari kullaniyorum birden gelen bir kanama iste o an korkudan anlamadim bile cnm sen de uzulme allahtan umut kesilmez sen nezaman aptin kan testini idrar tahlili yapmismiydin

ben hep umutluyum zaten hiç pes etmedimki canım illaki bebeğim olucak biliyorum :) benim 24 mayısta transferim oldu bekleme sürem 11 gündü ben 9.gün (2 haziran) evde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hastaneye koştum hemen kan testinde 6.40 çıktı 2 gün sonra ise 1.77 ye düşmüştü canım önümüzdeki ay ise 2.denememi yapıcaz donmuşlarla :) sen de yarın haber ver sonucunu değerini merak ettim :) hani kesin hamilesin de değerin kaç bide kaç tane konmuştu ve kaçıncı gün embriyosuydu canım

Cnm ikitane koydular benimde bir aylik dondurulmus embriyo insallah yarin haber verim cnm sana

Cnm ikitane koydular benimde bir aylik dondurulmus embriyo insallah yarin haber verim cnm sana

peki kaçıncı gün donduruldu 3 yada 5 yada 6 ay çok soru sordum sanada ama merak ettim şimdi benim de dondurulmuşlar konacak ya 2 tane 6.gün blastokist embriyom var beni bekleyen donmuşlarla şans daha da artıyormuş diyolar aaaay hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum ha son soru şimdi senin kaçıncı gündü idrarda pozitifi gördüğünde:)

Cnm bana normalde koyamadilar tehlike oldu yumurta toplami isleminden sonra iki yumurtamda cok buyuktu o yuzden bir hafta sonrasi dondurdular.. ben idrar testini 12. Ci gun yaptim en iyi testlerden aldim iki cizde cok netti canim

Cnm bana normalde koyamadilar tehlike oldu yumurta toplami isleminden sonra iki yumurtamda cok buyuktu o yuzden bir hafta sonrasi dondurdular.. ben idrar testini 12. Ci gun yaptim en iyi testlerden aldim iki cizde cok netti canim

canım günaydın hadi mutlu haberleri bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…