Merhaba ben de bugun 4.gundeyim transferin sonrasinda... cok umutsuzum.biran önce test yaptirip sonuca varmak istiyorum. Vakit gecmek bilmiyor. Nolur akıl verin bana.
yaş 28
ilk denemem
Fulya bahçeci
15. gün değerim 5600
En son 9 mayıs kalp atışımız duyduk.
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?
Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 6.haftada görüldü kalp atışları bizde görünür sizinki de inşallah 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Benim tedavin hayirli olsun sabret Test icin daha cok erken gönlünü ferah tut Allah büyüktür Dua Et kendine insallah emegin bosa gitmez hakimizda hayirlisi olsun
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba ben de bugun 4.gundeyim transferin sonrasinda... cok umutsuzum.biran önce test yaptirip sonuca varmak istiyorum. Vakit gecmek bilmiyor. Nolur akıl verin bana.
Bir de tek kese göründüyse muhtemelen tek devam eder benim 2 embriyo transferi yapıldı ama bebiş tek 😊
aynen benim de 2 embriyo transfer edildi. olsun arkadaşım sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka bir şey istemiyorum
Kesinlikle.stres hiç bitmiyor korkarım doğumdan sonra da bitmeyecek 😊
İnşallah😊 tam bir tevekkül edebilsek rahatlayacağım Allah sonumu hayır etsin 😄Belki doğumdan sonra biter . Inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?