Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canim günde 2 tane aliyordum keseyi gördügümüz gün 1 adete düsürdü.

Bende günde iki tane alıyordum, ama belkide yavaş yavaş bıraktıracaktır doktorun. Sonuçta bizim durumlarımızı en iyi onlar biliyorlar endişelenme bence

Ya gene mi alttan muayene olacağız 😕 yapacak birşey yok yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun...

Allah de ötesini bırak...
Ben transferden sonra hiç alttan muayene almadım çok şükür.

Arkadaslar estofemi hala kullanmaya devam ediyormusunz. Gebelkkte kullanilmaz yaziyor ama ben 7+1 teyim ve hala kullanmaya devam ediyorjum ama cok tereddütteyim.

Valla canim bana 13 haftaya kadar ilavclara devam dedi.

Cnm estrofemi devam ediyorum kesmedi doktor 11.hafta ya kadar devam şu anda

Merhaba arkadaşlar. Ben ilk defa yazıyorum. Ama uzun zamandır takipteyim)). Bugünü bekliyordum.
Yaş;35
1 yıllık evliyiz.
1 tane aşılamanın ardından tüp bebek denedik. Antalyada yaptırdım. 5. Gün embryosu. 2 tane transfer edildi.
9. Gün BHcg sonucum:207
11. Gün:450
Hayırlısıyla bir keseyi görsek. Tek mi çift mi bilmiyoruz. Sonrada kalp atışı. İnşallah sorunsuz bir hamilelik olur. Herkese rabbim nasip etsin nu duyguyu. 😜😜😜🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Hoş gelmişsin aramıza canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ... kese ve kalp atışını bende beklemekteyim zaman geçmek bilmiyor sanki 😯

Herkese hayirli cumalar herkese insallah Allah dualarimizi en iyi sekilde Kabul etsin 🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederim. Aynen bu zaman geçmeyecek gibi. Ama ne yapalım bekliycez hayırlısıyla. Senin bebiş(ler) de hayırlı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum. 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ikizlerin degeri nekadar olmali kan degeri

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Herkese hayirli cumalar herkese insallah Allah dualarimizi en iyi sekilde Kabul etsin 🙏🙏🙏

Hayırlı cumalar canım amin inş. Dualarımız kabul olur bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur...🙏🙏🙏

Amin canım inş. Hayırlısıyla 1 mi 2 mi görücez banada 2 blakstosist transfer edildi ve merakla beklemedeyiz.... :)

Hayırlı cumalar canım amin inş. Dualarımız kabul olur bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur...🙏🙏🙏

Amin Amin Amin 🙏🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…