• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Vallahi sesleri bile çıkmıyor 😘😘 çok şükür bugünlerimize sen nasılsın nasıl gidiyor tedaviye ne zaman başlayacan? ??

Allah de ötesini bırak...

evet çok sessiz burası neden açtık topiği nerde bu gebe hatunlarımız:16::16::16:

Bi gebe kalayım bak bu topiği nasıl coşturuyorum:118::118:
Hepinize ceza ben izin verene kadar doğurmak yok :1::1:
O kadar uğraştınız emek verdiniz hasret çektiniz gebelik elde etmek için 9 ay yetmez size daha fazla gebe olarak dolaşın doğurmak yok:63::1:

ekledim canım sağlıklı gebelik diliyorum:nazar::16::16::16:

Canım beni listede düzeltirsin di mi yoksa 9 ay bekleyecek misin 😀😀😀 Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün kucaklarını doldursun inş.😘😘

O kadar uğraştınız emek verdiniz hasret çektiniz gebelik elde etmek için 9 ay yetmez size daha fazla gebe olarak dolaşın doğurmak yok:63::1:

Tamam doğurmayız ama okadar durur mu bebişler benimki bana çekerse 9 ayı zor bekler 😉😉 hakımızda hayırlısı olsun inş.hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur 🙏🙏🙏

Slm nasilsiniz arkadaslar bende aranizda Yeni sayilirim :-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bende diyorum bu kız nerde kaldı tabi keseyi görünce moraller yerinde ahh bende bir görsem hep aklımda soru işaretleri var ...Bu ara hoşgeldin canım

Bende diyorum bu kız nerde kaldı tabi keseyi görünce moraller yerinde ahh bende bir görsem hep aklımda soru işaretleri var ...Bu ara hoşgeldin canım

Hosbulduk Ben burayi zor buldum valla hep yanlis yere giriyordum yaziyordum sizleri görmüyordüm bende diyorum bunlar nerde

Kiz soru isareti bendede var ama olmamasi lazim

Biz gecmisi düsünmiyelim yasandi ve biti

Gelecegimizide bilmedimiz icin
Suani düsünmemiz lazim hersey iyi düsünmek

Insallah allahin izniylen kucagimizada alicaz bebeklerimizi hayirlisiylan

Allaha binlerce sükür olsun

Hosbulduk Ben burayi zor buldum valla hep yanlis yere giriyordum yaziyordum sizleri görmüyordüm bende diyorum bunlar nerde

Kiz soru isareti bendede var ama olmamasi lazim

Biz gecmisi düsünmiyelim yasandi ve biti

Gelecegimizide bilmedimiz icin
Suani düsünmemiz lazim hersey iyi düsünmek

Insallah allahin izniylen kucagimizada alicaz bebeklerimizi hayirlisiylan

Evet canım aynen söylediğin gibi bugünlerimizin tadını çıkaralım hasretle özlemle hevesle beklediğimiz günlerimiz çok şükür dua nın gücüne inanıyorum...işte şeytan vesvese sokacak aklımıza soru işaretlerini sokacak aklımıza...halimize binlerce şükürler olsun 🙏🙏🙏 bu arada sen hangi topiğe yazıyordun normal hamile kalanlar topiği mi 😊

Son düzenleme:
Evet canım aynen söylediğin gibi bugünlerimizin tadını çıkaralım hasretle özlemle hevesle beklediğimiz günlerimiz çok şükür dua nın gücüne inanıyorum...işte şeytan vesvese sokacak aklımıza soru işaretlerini sokacak aklımıza...halimize binlerce şükürler olsun 🙏🙏🙏 bu arada sen hangi topiğe yazıyordun normal hamile kalanlar topiği mi 😊

Allah seytani bizden uzak tutsun aklimizda daim Allah ve hz. Muhammed olsun elhamdullilah hep aklimizda Allaha sükürler olsun bügün icin ve gelecgimiz icin :-) insallah

Olabilir canim :-) onlarda hep tüp den konusuyorlar ama normal hamile Kalanda var karisik zaten orasi cok

İnş. Canım. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin Çoştur buraları :)

günaydın güzel anne adayları :16::16:
biz dün ikili test yaptırdık inşallah sonuçlarımız temiz çıkar bebişlerimi de gördüm çok şükür şimdilik iyiler
darısı sizlerin başına

Son düzenleme:
Bir bakayım dedim hemen çıkacağım, inşallah bende en yakın zamanda gelirim:34:

Bende bugün gebelik takibi için doktora gidicem. Normalde tüp bebek yapan doktorum bakıyordu 10 haftadan sonra başka yerle gorususun dedi. Bakalım ilkkez gidicem ne olacak

Back