Canım benide eklermisin listeye, 9. gün betahcg 77.29 11. gün 150. Keseyide gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz inşaallah..
ekledim canım sağlıklı gebelik diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benide eklermisin listeye, 9. gün betahcg 77.29 11. gün 150. Keseyide gördük şimdi kalp atışını bekliyoruz inşaallah..
merhabalar bende tüp bebek ile yeni hamile kaldım 12 gün sonunda kan değerim 501.6 isdi 14. günde 1075 tek embriyo transferi yaptırdım tek embriyo transferinde ikiz gebelik şansı varmıdır acaba ..
Vallahi sesleri bile çıkmıyor 😘😘 çok şükür bugünlerimize sen nasılsın nasıl gidiyor tedaviye ne zaman başlayacan? ??
Allah de ötesini bırak...
evet çok sessiz burası neden açtık topiği nerde bu gebe hatunlarımız
Buralardayiz canim
Bi gebe kalayım bak bu topiği nasıl coşturuyorum:118::118:
Hepinize ceza ben izin verene kadar doğurmak yok
O kadar uğraştınız emek verdiniz hasret çektiniz gebelik elde etmek için 9 ay yetmez size daha fazla gebe olarak dolaşın doğurmak yok
Slm nasilsiniz arkadaslar bende aranizda Yeni sayilirim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bende diyorum bu kız nerde kaldı tabi keseyi görünce moraller yerinde ahh bende bir görsem hep aklımda soru işaretleri var ...Bu ara hoşgeldin canım
Hosbulduk Ben burayi zor buldum valla hep yanlis yere giriyordum yaziyordum sizleri görmüyordüm bende diyorum bunlar nerde
Kiz soru isareti bendede var ama olmamasi lazim
Biz gecmisi düsünmiyelim yasandi ve biti
Gelecegimizide bilmedimiz icin
Suani düsünmemiz lazim hersey iyi düsünmek
Insallah allahin izniylen kucagimizada alicaz bebeklerimizi hayirlisiylan
Allaha binlerce sükür olsun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Evet canım aynen söylediğin gibi bugünlerimizin tadını çıkaralım hasretle özlemle hevesle beklediğimiz günlerimiz çok şükür dua nın gücüne inanıyorum...işte şeytan vesvese sokacak aklımıza soru işaretlerini sokacak aklımıza...halimize binlerce şükürler olsun 🙏🙏🙏 bu arada sen hangi topiğe yazıyordun normal hamile kalanlar topiği mi 😊
Bi gebe kalayım bak bu topiği nasıl coşturuyorum:118::118:
Hepinize ceza ben izin verene kadar doğurmak yok
O kadar uğraştınız emek verdiniz hasret çektiniz gebelik elde etmek için 9 ay yetmez size daha fazla gebe olarak dolaşın doğurmak yok
tatlım ilk sayfadaki listemize ekledim seni
günaydın güzel anne adayları
biz dün ikili test yaptırdık inşallah sonuçlarımız temiz çıkar bebişlerimi de gördüm çok şükür şimdilik iyiler
darısı sizlerin başına