Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Iyi bir doktor denk gelirsin..

Allah de ötesini bırak...

Gittim ultrasonda baktılar. Gelişimlerini iyi dedi. Hatta 11 hafta 1 gün dediler. Ben yumurta toplama tarihini hesaplamistim. İyi geldi bakalım 2 li ve 3 taramaya gerek yok dedi ikiz gebelikte çok doğru sonuç çıkmıyor dedi. Kilo mu fazla buldu 71 kikoyum fazla dedi.

Oh maşallah canım ikizler geliyor Allahın izniyle diyet mi verdi doktor ? Bende bir duysam görsem rahatklayacağım🙏🙏

Oh maşallah canım ikizler geliyor Allahın izniyle diyet mi verdi doktor ? Bende bir duysam görsem rahatklayacağım🙏🙏

Diyet vermedi dikkat et dedi. Inş. Duyardım canim . Ama duysanda rahatlamiyorsun hep bi diken üstü mevcut

Hıımm anladım canım daha erken diyet için sanırım. ne bilem duyunca gene diken oluyor mu ahh biz 9 ayı nasıl doldurucağız....

Canim merhaba nadil gidiyor hamilelik bulantin varmi? Bende bisey yok henuz
bugun biraz ksigima kramp giriyor drmu arafim normalmis.yarin ilk kontrolum
var bakalim kese icin.allahim kuzularimizi bize bagislasin.

Canim merhaba nadil gidiyor hamilelik bulantin varmi? Bende bisey yok henuz
bugun biraz ksigima kramp giriyor drmu arafim normalmis.yarin ilk kontrolum
var bakalim kese icin.allahim kuzularimizi bize bagislasin.

Mrh. Canım Teşekkürler iyiyim bende de bulantı yok ama baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor hakkında hayırlısı olsun canım hayırlısıyla ke seni görürsün inş. Sonrasında da kalp sesini rabbim hayırlısıyla kuzularımızı bize bağışlar inş.

Merhaba kızlarrr.
Bugün yedi haftalık olmuşuz.doktor kalp atışı var dedi ama ben duymadım bana dinletmedi.belki erken olduğu için.11.haftada cagırdı tekrar.:))

Amin cnm benimmm
hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız inşallahhhhh

Cnm ben geldım.
Daktı alttan muayne etti.7 haftalık kalp atışları var dedi.ben duymadım erken herhalde.ilk resmini alıp geldim.11.hafta çağırdı.haziran 16.
Muayneye girerken cok korktum ve tedirgin oldum dualara başladım.

Anlatmak çok zor heyecan değilde korku vardı bende hemde nasıl anlatamam.darısı senin başına inşallah cnm benim.

Canımmm kuzunun kalp atışlarını duyamadınmı olsun cnm doktor duymuş yaaa önemli olan o demekki herşey yolunda şükürler olsun
büyük bi ihtimal bende duyamıcam ama olsun doktor iyi desin bana yeter

Ya gene mi alttan muayene olacağız 😕 yapacak birşey yok yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun...

Arkadaslar estofemi hala kullanmaya devam ediyormusunz. Gebelkkte kullanilmaz yaziyor ama ben 7+1 teyim ve hala kullanmaya devam ediyorjum ama cok tereddütteyim.

Merhaba kızlarrr.
Bugün yedi haftalık olmuşuz.doktor kalp atışı var dedi ama ben duymadım bana dinletmedi.belki erken olduğu için.11.haftada cagırdı tekrar.:))

M.sllhcnim gozunaydin seninle ayni gidiyoruz ben de 7.hftanin icindeyim sali gunu kalp atisi muayenemiz vardi bize de cok kucuk oldgu icin dinletmedi ama ekrandn grduk cok sukur pitpit atiyrdu minik klbi rabbim kucgmza almyi da nasip etsin arkdsim bol bol dua edelim kismet olursa seninle aynizamnda dogum ypcgz😊bebsin boyunu da soyledi dktr 7mm bu arada estrofemi biz de kestik klp atslrndan sonra su anfolidoce aspirin progestan 200 sabh 1 aksam 1 aliyrm dualrm hepimizle canlrim saglikli hyrli evltrlmiz olsn insAlhh

Selam kızlar... Hepinize hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, Rabbim olmayanlara da versin

Arkadaslar estofemi hala kullanmaya devam ediyormusunz. Gebelkkte kullanilmaz yaziyor ama ben 7+1 teyim ve hala kullanmaya devam ediyorjum ama cok tereddütteyim.

Keseyi gördükten sonra doktorum bıraktırmıştı bana, istersen bir doktoruna sor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…