Bende bugün gebelik takibi için doktora gidicem. Normalde tüp bebek yapan doktorum bakıyordu 10 haftadan sonra başka yerle gorususun dedi. Bakalım ilkkez gidicem ne olacak
Canım hakkında hayırlısı olsun inş. Iyi bir doktor denk gelirsin..
Allah de ötesini bırak...
Bende bebisimin kalp atislatini duydum sükürler olsun. Darisi tüm bekleyen arkadaslarin basina ins.
Gittim ultrasonda baktılar. Gelişimlerini iyi dedi. Hatta 11 hafta 1 gün dediler. Ben yumurta toplama tarihini hesaplamistim. İyi geldi bakalım 2 li ve 3 taramaya gerek yok dedi ikiz gebelikte çok doğru sonuç çıkmıyor dedi. Kilo mu fazla buldu 71 kikoyum fazla dedi.
Ohh ohh çok şükür canım darısı benimde başıma inş. 😊
Oh maşallah canım ikizler geliyor Allahın izniyle diyet mi verdi doktor ? Bende bir duysam görsem rahatklayacağım🙏🙏
Diyet vermedi dikkat et dedi. Inş. Duyardım canim . Ama duysanda rahatlamiyorsun hep bi diken üstü mevcut
Hıımm anladım canım daha erken diyet için sanırım. ne bilem duyunca gene diken oluyor mu ahh biz 9 ayı nasıl doldurucağız....
Canim merhaba nadil gidiyor hamilelik bulantin varmi? Bende bisey yok henuz
bugun biraz ksigima kramp giriyor drmu arafim normalmis.yarin ilk kontrolum
var bakalim kese icin.allahim kuzularimizi bize bagislasin.
Amin cnm benimmm
hepimiz sorunsuz bi hamilelik yaşarız inşallahhhhh
Cnm ben geldım.
Daktı alttan muayne etti.7 haftalık kalp atışları var dedi.ben duymadım erken herhalde.ilk resmini alıp geldim.11.hafta çağırdı.haziran 16.
Muayneye girerken cok korktum ve tedirgin oldum dualara başladım.
Anlatmak çok zor heyecan değilde korku vardı bende hemde nasıl anlatamam.darısı senin başına inşallah cnm benim.
Cnm ben geldım.
Daktı alttan muayne etti.7 haftalık kalp atışları var dedi.ben duymadım erken herhalde.ilk resmini alıp geldim.11.hafta çağırdı.haziran 16.
Muayneye girerken cok korktum ve tedirgin oldum dualara başladım.
Anlatmak çok zor heyecan değilde korku vardı bende hemde nasıl anlatamam.darısı senin başına inşallah cnm benim.
iyi olur canimm benimm cookk saol insallah liste basinada sen gecersinn 🙏😘🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi olur canimm benimm cookk saol insallah liste basinada sen gecersinn 🙏😘🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlarrr.
Bugün yedi haftalık olmuşuz.doktor kalp atışı var dedi ama ben duymadım bana dinletmedi.belki erken olduğu için.11.haftada cagırdı tekrar.:))
Arkadaslar estofemi hala kullanmaya devam ediyormusunz. Gebelkkte kullanilmaz yaziyor ama ben 7+1 teyim ve hala kullanmaya devam ediyorjum ama cok tereddütteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?