Canım dün keseyi gördüm çoook şükür
2 hafta sonrada allah kısmet ederse kalp atışını duyacağım
sendeki durumlar ne cnm herşey yolundadır inşallahhhhh
Gözün aydın canim.. Allah kucağına almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün keseyi gördüm çoook şükür
2 hafta sonrada allah kısmet ederse kalp atışını duyacağım
sendeki durumlar ne cnm herşey yolundadır inşallahhhhh
sen ne ara hamile kaldın
çok sevindim canım..
15 gün yoktum o aradamı oldu bitti herşey..
Rabbim sağlıklı bir gebelik versin inşallah
yok canım benim bir dönem yediğim herley direk çıkıyordu şimdilerde azaldı ama halen var ne zaman geçecek bende çok merak ediyorumCanim seninde bas donmesiylemi basliyordu kusman canim
Selam kızlarrrrrr ben geldim
1 negatif aşılama,1 dondurulmuş iptal,1 negatif tüp bebek,1 düşükle sonuçlanan 6 yıllık tüp bebek hikayemi geride bırakarak 3.dondurulmuş tüp bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😊 😊
Bugün kan testi yapıldı maşallah değerim 830 güzel çıktı.yüksek çıkmasının en büyük sebebi 2 tane 5.gün embriyosu ve donmuş embriyo olmaları. umarım sağlıklı bir şekilde devam eder bu kez.Allah hepimize nasip etsin bu sevinci bu duyguyu.Anneler günü hediyesi oldu bana.duamdasınız Rabbim isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin.ben çok bekledim,çok zor günler yaşadık ama çok şükür vakti bu zamandı belkide.ama tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde devam etmesi.Kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek.
1 negatif aşılama,1 dondurulmuş iptal,1 negatif tüp bebek,1 düşükle sonuçlanan 6 yıllık tüp bebek hikayemi geride bırakarak 3.dondurulmuş tüp bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😊 😊
Bugün kan testi yapıldı maşallah değerim 830 güzel çıktı.yüksek çıkmasının en büyük sebebi 2 tane 5.gün embriyosu ve donmuş embriyo olmaları. umarım sağlıklı bir şekilde devam eder bu kez.Allah hepimize nasip etsin bu sevinci bu duyguyu.Anneler günü hediyesi oldu bana.duamdasınız Rabbim isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin.ben çok bekledim,çok zor günler yaşadık ama çok şükür vakti bu zamandı belkide.ama tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde devam etmesi.Kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek.
Gözün aydın canim. Allahım kucağına almayi nasip etsin..
Tebrikler canım maşallah değerin ikiz benimde 5. gün blast embiryo koydular 2 tane 12.gün değerim 880 di sonra iki tane kese gördük İnsAllah Rabbim banada sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Gözün aydın canim.. Allah kucağına almayi nasip etsin
merhabalar bende tüp bebek ile yeni hamile kaldım 12 gün sonunda kan değerim 501.6 isdi 14. günde 1075 tek embriyo transferi yaptırdım tek embriyo transferinde ikiz gebelik şansı varmıdır acaba ..Datlıııımmm beni de yaz yaz beni beni.. Yıllardır şu listeleri okuyup durdum her yere yaz beni 😜
Yaş 32
Ilk deneme
Kayseri Acıbadem
Beta 9.gün 148
11. Gün 364
15. Gün 1000
Ikizlerimin cinsiyeti henüz belli değil
❤️❤️❤️❤️
🌸🌸🌸
merhabalar bende tüp bebek ile yeni hamile kaldım 12 gün sonunda kan değerim 501.6 isdi 14. günde 1075 tek embriyo transferi yaptırdım tek embriyo transferinde ikiz gebelik şansı varmıdır acaba ..
Canım benim duyduğuma göre hücre tekrardan bölünebiliyormuş bu sebeple ikiz olabiliyormuş.
Eğer 3.gün embriyosu ise çoğul gebelik şansı yüksek oluyor ama 5. Gün blastosist se çoğul gebelik olasılığı düşük diye okumuştum internetten...hakkında hayırlısı olsun canım...
Allah de ötesini bırak...
Canım benim duyduğuma göre hücre tekrardan bölünebiliyormuş bu sebeple ikiz olabiliyormuş.
merhabalar bende tüp bebek ile yeni hamile kaldım 12 gün sonunda kan değerim 501.6 isdi 14. günde 1075 tek embriyo transferi yaptırdım tek embriyo transferinde ikiz gebelik şansı varmıdır acaba ..
anladım cnm sağol 5. gün embriyo transferi yapılmıştı. vermiş olduğum bilgilerden dolayı teşekkürler
Benim birbirinden kıymetli gebe kızçelerim..
Herkes iyidir inşallah kuzularınız uslu duruyormu
Benim birbirinden kıymetli gebe kızçelerim..
Herkes iyidir inşallah kuzularınız uslu duruyormu