Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Canim bas donmesi ayni su filmlerdeki gibi oluyo donuyor valla heryer donmesiyle bir kusmaya basliyorum zatennnn

hımm sende aşırı oluyormuş demek benimki okadar olmuyotr hafif ka ç haftalık oldun canım

Kuzummm az kaldı mayıs sonu gibi tedaviye başlayacaktın dimi :26:
Çok güzel aylardayız allahım sana en en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhh

Canım kısmetse Haziran 5 gibi olucak eğer rahim filmi ve tiroid testinde bi problem çıkmassa bu sefer uzun protokol olucak bide anti tpo diye bi test istemiş bu ne için bilemiyorum ama durum bu:) sen bugün keseyi görücektin canım nasıl geçti?

Kizlar benim insnilmaz mide bulantilatim basladi.sabah 5 ten 10 kadar kustum.sari su kusuyorum resmen acayip bas donmesiyle geliyor mide bulantisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım demek mide bulantıların başladı benimde erkenden başlamıştı ve halen devam ediyor ilk zamanlar günde 4-5 kez çıkartıyodum
şimdi sayı 2 ye düştü çok şükür azalma var inşallah 12 haftanda yavaş yavaş atlatıyo olacaksın sabır etmen lazım eğer dr.unla görüşebilirsen mide bulantı ilacı almaya çalış yada aşırı olursa serum al canım çok faydası oluyor

Canim seninde bas donmesiylemi basliyordu kusman canim

Canim bende troit hastasiyim anti tpo testini surekli yaptiriyorum bu test troitin icinde antikorlara bakiyorlar yuksek cikarsa hasimiato troiti oldugun kesinlesiyor hayirlisi olsun canimmm

tatlım merak ettim kan testi yaptırdınmı sonuç ne oldu?
inşallah senide hamişler listemize eklemek nasip olur bana

inşallah canım ben ve tüm tüpçü kızçelerim geleceğiz aranıza

Dualarımdasın hep güldenim ismini bildiğim bilmediğim hepsine dua ediyorum allahım kabul eder inşallahhh

Oyyyyy çok az kalmış cnm tedavine
Canım çok şükür görüm keseyi cnm allahım sizlerede tez zamanda nasip eder inşallahhhhj

Canim bende troit hastasiyim anti tpo testini surekli yaptiriyorum bu test troitin icinde antikorlara bakiyorlar yuksek cikarsa hasimiato troiti oldugun kesinlesiyor hayirlisi olsun canimmm

Canım bende hipotiroid var zaten ama sadece t3 t4 yaptırıyordum anti tpo hiç bakılmadı 3. Tedavime başlamadan önce istedi ulun bey . Bu testim sonucu yüksek çıkarsa nasıl tedavi ediliyo peki biliyomusun? Ben sadece levotiron kullanıyorum çünkü

Selam kızlarrrrrr ben geldim

1 negatif aşılama,1 dondurulmuş iptal,1 negatif tüp bebek,1 düşükle sonuçlanan 6 yıllık tüp bebek hikayemi geride bırakarak 3.dondurulmuş tüp bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😊 😊
Bugün kan testi yapıldı maşallah değerim 830 güzel çıktı.yüksek çıkmasının en büyük sebebi 2 tane 5.gün embriyosu ve donmuş embriyo olmaları. umarım sağlıklı bir şekilde devam eder bu kez.Allah hepimize nasip etsin bu sevinci bu duyguyu.Anneler günü hediyesi oldu bana.duamdasınız Rabbim isteyen herkese hayırlı bir zamanda nasip etsin.ben çok bekledim,çok zor günler yaşadık ama çok şükür vakti bu zamandı belkide.ama tabi önemli olan sağlıklı bir şekilde devam etmesi.Kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek.

Canım hayırlı olsun bende 16.günümdeyim kalp atışını kadar hep bir korku var bende inş. Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlar buarada maşallah değerin çok iyi benim ki 349 du bende 6 yıllık evliyim hatta yıldönümüz de döllenme oldu bir gün önce yumurtalarım toplandı 7. Yılımız da inş. Bebişlerimiz kucaklarımız da olacak 🙏🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Gözünaydın sağlıkla kucağına al inşallah

çok tebrik ederim tatlım..
gebelerimizin arasına hoşgeldin

Kızlar toplu alıntı yapmayı bilmiyorum oyüzden burdan yazıyorum hepinize ayrı ayrı teşekkürler 😊

Kızlarrrrrr tüm annelerin , anne adaylarının ve anne aday adaylarının Anneler günü kutlu olsun....inş.seneye bebişlerimiz minicik elleriyle kutlarız...

Allah de ötesini bırak...

Gözün aydın canim. Allahım kucağına almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…