Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

mrb canım sana birşey soracam rica etsem cevap yazarmısın. senin kullandığın ilaçları bende kullanıyorum hatta ben isimlerini yazayım da öyle sorayım clexan iğne, progestan iğne, cironen jel, estrofem, felibol, elevit, koraspirin, dekort, haplarını kullanıyorum salı günü keseyi görmeye gideceğim sen keseyi gördükten sonra hangilerini bıraktın ilaçlardan bıkkınlık geldi artık bana.

Kizlar ben geldim.bebisin kesesini gordum gobegimden ultrasonla cok netti.21 de kalp atisi icin gidicez bu arada benim ikiz degilmis tek bebisim olucak kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben geldim.bebisin kesesini gordum gobegimden ultrasonla cok netti.21 de kalp atisi icin gidicez bu arada benim ikiz degilmis tek bebisim olucak kizlar

Hayırlı olsun cnm benim.sira kalp atisinda insallah.

Oooo baya kullaniyon sen.
Ben progestan fitil gunde 4
Estrofenm gunde 4
Koraspin gunde1
Folbiol gunde 1
Eleviti aldirdi daktir sonra baslayacakmiş 15mayista kalp atisini duymaya gidicem

Oooo baya kullaniyon sen.
Ben progestan fitil gunde 4
Estrofenm gunde 4
Koraspin gunde1
Folbiol gunde 1
Eleviti aldirdi daktir sonra baslayacakmiş 15mayista kalp atisini duymaya gidicem

hayırlısı olsun canım ben 13 mayısta daha keseyi görmeye gideceğim acaba niye bu ilaçlara devam etmemi söyledi doktor ben giderken soracam ha birde bant var onuda kullanıyorum climara fort.

aramiza hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun inşallah bende 41 yasine başladım allahın izniyle bitirirsem 1001 fatihayıda okurum rabbim hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin inşallah

ALLH razi olsun cnım senin de hayırlı olsun rabbim sona kadar gitmeyi kucağımiza almayi nasip etsin yasin serilerimiz yaradanımin katında kabul olsun amin diyorum güzel dileklerine

Amin cnım benım ben de çok heyecanlıyım kalp atıslariniduyacağız rabbım nasip etsin insAllh salı günü ıkımıze de güzelliklerini görmeyi cnımmm dualarim iz da buluşalım bebişlerin Allhın izni ıle cok iyiler ALLHA emanetsinnn

Hayırlı olsun cnım rabbım kucağına aldın günleri nasip etsin insAlhh

ALLH razi olsun cnım senin de hayırlı olsun rabbim sona kadar gitmeyi kucağımiza almayi nasip etsin yasin serilerimiz yaradanımin katında kabul olsun amin diyorum güzel dileklerine

amin canım allah razı olsun kaç haftalık senin bebeğin .

hayırlı olsun canım alah kucağına almayıda nasip etsin.
kalp atışınıda gümbür gümbür duyarsın inşallah.......

Benim icinde canim doktor ayni sryleri soyledi

Kizlar ben bugun bebegin kesesini gordum ve doktor estrofemi ecopirini progestan igneyi kesti bunlari artik kullanmiyacaksin dedi
Kullandiklarim
Vinalac immunitum vitamin
Progestan fitil
Proluton depot igne
Clexane igne

canım keseyi gördükten sonra değil kalp atışlarını duyduktan sonra estrofermi bıraktım cironen jel günde 2 defa yapıyodum o da bire düştü halen kullanıyorum ilaçlar gerçekten zor benimde artık midem almıyo ama bebişler için mecbur katlanacağız elevit de halen devam ediyor canım

amin canım Rabbim güzel haberler ile gelmeyi nasip etsin ikimizede

herşeyde bir hayır vardır canım benimde tedavimde hep önüme bir engel çıkıyordu demekki hepsinde bir hayır varmış inşallah tez zamanda aramıza katılırsın.

Cok moralim bozulmustu bir ay daha bekliceksin kist icin diyince Dr ama simdi iyiyim👍evet cnm hayirlisi böyledir dedigin gibi bide cnm iki üç sayfalik bir yazı fln verdiler olumsuz seyler olabilme ihrimali olan seyler yazili onuda yumurta toplama gunu imzalayip getirin gelirken dedi her yerde imzalaniyormu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle canım bebişler sağlıklı olsunda biz katlanırız ilaçlara.
ben cironen jeli hep günde 1 kere kullandım oda acayip bir jel kullandıktan sonra değişik bir hale dönüyor

evet canım her işlemden önce birşeyler imzalatıyorlar seninki bir ay demiş benim tedavim altı ay sürdü çok şükür olumlu sonuç aldım inşallah sende olumlu sonuç alırsın allahın izniyle

hadi senin için hayırlısı diyelim darısı bizim başımıza ilaçlar neysede iğnelerden morarmayan yerim kalmadı valla artık iğne yapacak yer kalmadı vücudumda

Son düzenleme:
evet canım her işlemden önce birşeyler imzalatıyorlar seninki bir ay demiş benim tedavim altı ay sürdü çok şükür olumlu sonuç aldım inşallah sende olumlu sonuç alırsın allahın izniyle

Insallah cnm insallaahhh 🙏👶🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canim. Ay senin kestirdigi herşeyi kullanıyorum ben bana 11 hafta dedi. Doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…