mrb ben bazı ilaçları bıraktım bazılarına devam ediyorum mesela estrofermi bebişlerimin kalp atışlarını duyduğumda bıraktım
kan sulandırıcı ve elevit kullanıyorum birde cironen jel kullanıyorum muhtemelen cironen jelide bu hafta salı kontrolüm var o zaman bırakacakmışım
hayırlısı olsun canım sağlıklı bir bebiş olsunda salı günü benimde muayanem var heycanlıyım minnoşlar ne durumda merak ediyorum doğrusu
Kizlar ben geldim.bebisin kesesini gordum gobegimden ultrasonla cok netti.21 de kalp atisi icin gidicez bu arada benim ikiz degilmis tek bebisim olucak kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb canım sana birşey soracam rica etsem cevap yazarmısın. senin kullandığın ilaçları bende kullanıyorum hatta ben isimlerini yazayım da öyle sorayım clexan iğne, progestan iğne, cironen jel, estrofem, felibol, elevit, koraspirin, dekort, haplarını kullanıyorum salı günü keseyi görmeye gideceğim sen keseyi gördükten sonra hangilerini bıraktın ilaçlardan bıkkınlık geldi artık bana.
Oooo baya kullaniyon sen.
Ben progestan fitil gunde 4
Estrofenm gunde 4
Koraspin gunde1
Folbiol gunde 1
Eleviti aldirdi daktir sonra baslayacakmiş 15mayista kalp atisini duymaya gidicem
aramiza hoş geldin canım bebeğin hayırlı olsun inşallah bende 41 yasine başladım allahın izniyle bitirirsem 1001 fatihayıda okurum rabbim hepimize sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin inşallah
mrb ben bazı ilaçları bıraktım bazılarına devam ediyorum mesela estrofermi bebişlerimin kalp atışlarını duyduğumda bıraktım
kan sulandırıcı ve elevit kullanıyorum birde cironen jel kullanıyorum muhtemelen cironen jelide bu hafta salı kontrolüm var o zaman bırakacakmışım
hayırlısı olsun canım sağlıklı bir bebiş olsunda salı günü benimde muayanem var heycanlıyım minnoşlar ne durumda merak ediyorum doğrusu
Kizlar ben geldim.bebisin kesesini gordum gobegimden ultrasonla cok netti.21 de kalp atisi icin gidicez bu arada benim ikiz degilmis tek bebisim olucak kizlar
ALLH razi olsun cnım senin de hayırlı olsun rabbim sona kadar gitmeyi kucağımiza almayi nasip etsin yasin serilerimiz yaradanımin katında kabul olsun amin diyorum güzel dileklerine
AMIN CNIM EVET TEK KESE GOZUKTU ama hala net bır sey demedı ust uste gelebılıyor bazen keseler dedı bthcg yüksek olduğu ıcın suphelısın dıyor ıkız konusunda:)salı gunu muayene var sakladıysa kendını orda gosterırı yoksa da tektır dedı hayrılısı artık amın cnım rabbım hepımıze sona kadar gıtmk nasıp etsın ınsALLHHH HAYRILI BRI SEKILDE
Ramazandan sonra inş canım sen naptın nasılsın
Sağol canım bütün dualrımz kabul olsun inş
canım keseyi gördükten sonra değil kalp atışlarını duyduktan sonra estrofermi bıraktım cironen jel günde 2 defa yapıyodum o da bire düştü halen kullanıyorum ilaçlar gerçekten zor benimde artık midem almıyo ama bebişler için mecbur katlanacağız elevit de halen devam ediyor canımmrb canım sana birşey soracam rica etsem cevap yazarmısın. senin kullandığın ilaçları bende kullanıyorum hatta ben isimlerini yazayım da öyle sorayım clexan iğne, progestan iğne, cironen jel, estrofem, felibol, elevit, koraspirin, dekort, haplarını kullanıyorum salı günü keseyi görmeye gideceğim sen keseyi gördükten sonra hangilerini bıraktın ilaçlardan bıkkınlık geldi artık bana.
Amin cnım benım ben de çok heyecanlıyım kalp atıslariniduyacağız rabbım nasip etsin insAllh salı günü ıkımıze de güzelliklerini görmeyi cnımmm dualarim iz da buluşalım bebişlerin Allhın izni ıle cok iyiler ALLHA emanetsinnn
herşeyde bir hayır vardır canım benimde tedavimde hep önüme bir engel çıkıyordu demekki hepsinde bir hayır varmış inşallah tez zamanda aramıza katılırsın.
canım keseyi gördükten sonra değil kalp atışlarını duyduktan sonra estrofermi bıraktım cironen jel günde 2 defa yapıyodum o da bire düştü halen kullanıyorum ilaçlar gerçekten zor benimde artık midem almıyo ama bebişler için mecbur katlanacağız elevit de halen devam ediyor canım
amin canım Rabbim güzel haberler ile gelmeyi nasip etsin ikimizede
Cok moralim bozulmustu bir ay daha bekliceksin kist icin diyince Dr ama simdi iyiyim👍evet cnm hayirlisi böyledir dedigin gibi bide cnm iki üç sayfalik bir yazı fln verdiler olumsuz seyler olabilme ihrimali olan seyler yazili onuda yumurta toplama gunu imzalayip getirin gelirken dedi her yerde imzalaniyormu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben bugun bebegin kesesini gordum ve doktor estrofemi ecopirini progestan igneyi kesti bunlari artik kullanmiyacaksin dedi
Kullandiklarim
Vinalac immunitum vitamin
Progestan fitil
Proluton depot igne
Clexane igne
evet canım her işlemden önce birşeyler imzalatıyorlar seninki bir ay demiş benim tedavim altı ay sürdü çok şükür olumlu sonuç aldım inşallah sende olumlu sonuç alırsın allahın izniyle
Kizlar ben bugun bebegin kesesini gordum ve doktor estrofemi ecopirini progestan igneyi kesti bunlari artik kullanmiyacaksin dedi
Kullandiklarim
Vinalac immunitum vitamin
Progestan fitil
Proluton depot igne
Clexane igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?