Slm kızlar inş bizde bi gün buraya yazmak nasip olurhepinize sağlıklı ve güzel bir gebelik le doğum diliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bizelerde
Çok teşekkürler canım senide tebrik ediyorum 👍 😊 Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Slm kızlar inş bizde bi gün buraya yazmak nasip olurhepinize sağlıklı ve güzel bir gebelik le doğum diliyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bizelerde
İnşallahhh kuzum inşallahhh
ne zaman tedaviye başlayacaksın cnm bellimi :26:
Cnmm yarın gidiyordun dimi kese görmeye..
Kıymetli bebeklerimizin anneleri iyilerdir inşallah
amin canımm benimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım inşallah en kısa zamanda sizde aramıza katılırsınız rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Kıymetli bebeklerimizin anneleri iyilerdir inşallah
Merhaba arkadaslar dr dan geldim kucuk bir kist var onu yok edelim dedi dogum kontrol ilacı verdi birdahaki adetinle baslariz dedi.😌
Günaydın güzel annelerrr.
Bu gece heppp doktorumla ugraştım yaaa.
Hasataneye gidiyorum kan testini tekrarlamaya biraz kanamam geliyomus.
Ayyyy cok karışik bi rüyaydı yaaa.
Hic iyi kalkmadım bu sabah.
Hep aklımda kanama korkusu lekelenme oldugu için rüyalarıma girdi.
Her tuvalete giderken korkarak gidiyorum yaaa.
Cok stresli bi dönem.
Rabbim yardımcımız olsun.rahat bi surec gecirmek istiyorum ama olmuyor cok stresliyim..
hayrılı günler sevgılı anneler ben de varım aslında nae zamandır yazacaktım bur turlu ızın fırsatım olmadı 26 nısan 12.gun bthcg 600 14.gun 1360 21.gun keseyı gördükten sonra da yaptık:)9286 tek kese gozuktu sımdılk doktr dıgerı saklanmış olabılır dedı tek cıft hıc fark etmıyr rabbm sağlıklı bır sekılde kucağımıza aldıgmız gunlerı nasıp etsın yas 29 ıkıncı deneme genart tup bebek merkezı haftaya salı kalp atsılrı ıcın cagrıdı ınsALLH allım hepımıze sag salım kucağımıza almayı nasp etsın hayrılı evlatlrımız olsun benım pek degısıklık yok vücudumda bugun hafıf bır bulantı sadece sık ıdrara ckıkıyorum ve yüzümde sıvılcelenme oldu östrojen hormonu ve progestandna oluyormuş umarım sorunusz sağlıklı bır gebelik gecırırz bu arada dua okuyabılırz bebekelrımız ıcın sağlıklı gelısıp buyusunler dıye hergun bır kıısı ıcın duşunun annneler ALLHA EMANETSINZ BEN 41 YASIN BITIRDIM HAYIRLI BIR SEKILDE DOGUSUN DIYE H.SONU DA 1001 FATIHA SERIFE BASLAYACGIM DUALLARIMM HEPIMIZLEEE
Ramazandan sonra inş canım sen naptın nasılsınİnşallahhh kuzum inşallahhh
ne zaman tedaviye başlayacaksın cnm bellimi :26:
amin canımm benimm
hoşgeldin canım benim
demek tek kese gözüktü sanki ikiz gibiydi değerleri hayırlısı olsun bakalım Allah tamamına erdirsin canım
hayrılı günler sevgılı anneler ben de varım aslında nae zamandır yazacaktım bur turlu ızın fırsatım olmadı 26 nısan 12.gun bthcg 600 14.gun 1360 21.gun keseyı gördükten sonra da yaptık:)9286 tek kese gozuktu sımdılk doktr dıgerı saklanmış olabılır dedı tek cıft hıc fark etmıyr rabbm sağlıklı bır sekılde kucağımıza aldıgmız gunlerı nasıp etsın yas 29 ıkıncı deneme genart tup bebek merkezı haftaya salı kalp atsılrı ıcın cagrıdı ınsALLH allım hepımıze sag salım kucağımıza almayı nasp etsın hayrılı evlatlrımız olsun benım pek degısıklık yok vücudumda bugun hafıf bır bulantı sadece sık ıdrara ckıkıyorum ve yüzümde sıvılcelenme oldu östrojen hormonu ve progestandna oluyormuş umarım sorunusz sağlıklı bır gebelik gecırırz bu arada dua okuyabılırz bebekelrımız ıcın sağlıklı gelısıp buyusunler dıye hergun bır kıısı ıcın duşunun annneler ALLHA EMANETSINZ BEN 41 YASIN BITIRDIM HAYIRLI BIR SEKILDE DOGUSUN DIYE H.SONU DA 1001 FATIHA SERIFE BASLAYACGIM DUALLARIMM HEPIMIZLEEE
hoşgeldin canım benim
demek tek kese gözüktü sanki ikiz gibiydi değerleri hayırlısı olsun bakalım Allah tamamına erdirsin canım
mrb ben bazı ilaçları bıraktım bazılarına devam ediyorum mesela estrofermi bebişlerimin kalp atışlarını duyduğumda bıraktımmrb cnm ben de 7. haftadayım bişi sormak istiyorum ilaçlara devam ediyomusun dmerak ettim bana iğneleri bırakmam gerektiğini söyledi doktor. hangilerine devam ediosun.
AMIN CNIM EVET TEK KESE GOZUKTU ama hala net bır sey demedı ust uste gelebılıyor bazen keseler dedı bthcg yüksek olduğu ıcın suphelısın dıyor ıkız konusunda:)salı gunu muayene var sakladıysa kendını orda gosterırı yoksa da tektır dedı hayrılısı artık amın cnım rabbım hepımıze sona kadar gıtmk nasıp etsın ınsALLHHH HAYRILI BRI SEKILDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?