Selam kızlarrrrrr bugün transferimin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hafif pembe çıktı hemen. 😊 çok mutlu oldum inşallah 12.gün kan testim de güzel çıkar dua edin banaaaa
Bence çok gülerrrr
Buaralar kahvaltı yapmak zor geliyor kendi kendime sevindim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde buaralar canı bişiler istemiyor her sabah kahvaltı yapan adam son üç gündür hazırlama diyor hadi ben hamileyim eşime ne oluyor herhalde stres yaptık ikimizde o yüzden ağzımızın tadı yok
O zaman sende benim gibi yumyumlar toplandıktan sonra kendi kendine boşu boşuna korkmuşum diyeceksin
iştahsizlık ara ara bendede oluyor bende aksine kahvaltı seviyorum kaynım aydından zeytin getirmişti bana hep onu yiyiyorum. benim geçenlerde derim soyuluyordu eşimde yanımda bende ona gösterdim doktora söyle dedi bana bende seviniyorum hamile belirtisi diye. bana nedese beğenirsin manyak insan derisinin soyulmasına bu kadar sevinirmi
Canim hamilesiiinnnn sende bizim aramizdasin artikkkkkkkk
Inanki bu sözler bana cok dayanak oldu cesaret verdi insallah arkadasim 👭😊☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy geliyorum rabbimin izniyle unutluyum baya insallah bosa çıkmaz umutlarim😌☺️kayınvalidem gelicek bakalim o da moral olur bana 👵
Kız benimde ağzımda yara çıkmış sence belirtimidir:26:
Valla ben eşime bişi demiyorum dalga geçmesin diye:)))
birtek benim kayınvalidem moral olamadı gitti bana üstüne üstün her seferinde arayıp moralimi bozmak için elinden geleni yapar.
gelişmeleri bize yazmayı unutma cnm çatlarız meraktan
😄😄Oyy kuzum benim yaa,ben kimseye soylemedim anlaştık kayinvalidemlede kimse bilmicek die istesede istemesede moral olmak zorunda napayim:))kimseylede konusamiyosun kardesim bile bilmiyor soylememek icin zor duruyorum,su an en cok bu siteden destek aliyorum😊☺️😉
canım senin kaynanın ağzı sıkımıdır bizimkide kimse bilmiyordu ama benim kaynanam sağolsun her gittiği yerden beni arayıp ne yapıyorsun neyaptın iğneni yaptınmıı doktora gittinmi diye diye bizi milletin diline düşürdü. allahım sen günah yazma ama zoruna gidiyor biz bu kadar para harcadık diye. oda öfkesini böyle alıyor
bilmemki ama sen belirti olarak say benim eşimde benim peşimde benim canım birşey istesinde dalga geçsin diye
Yazmammi en fılaş haberler burada olacak canlarım 😘😚
Benim kayinvalidemin sikidir ağzı soylemez,ama zaman ne gosterir bilmiyorum cnm.kayinvalidem ne kadar para harcanacak sa harcayin bi evlat sahibi olun der iyi niyetlidir o konuda,şu an hamilemisin ne durumdasin sen😌
😄😄Oyy kuzum benim yaa,ben kimseye soylemedim anlaştık kayinvalidemlede kimse bilmicek die istesede istemesede moral olmak zorunda napayim:))kimseylede konusamiyosun kardesim bile bilmiyor soylememek icin zor duruyorum,su an en cok bu siteden destek aliyorum😊☺️😉
Yaw ne istiyorlar bunlar bizden
bence bizi kıskanıyorlar bebişlerimizden çatlasınlar gıcıklar artık biz yaanlız değiliz bebişlerimiz var.
benimkide harcayın der aman boş ver kaynanaları ben iyiym çok şükür ara ara sancım oluyor ama bakalım salı günü keseyi görmeye gideceğim inşlah bebeklerimide görürüm du etbana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?