Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Keşke benimde belirtim olsa
Uykum yok , göğüslerim ağrımıyor, midem bulanmıyor ama ben hariç herkezin belirtileri var:26:

Cnm sadece uykuu.heee bide goguslerim siss.
Bazende birden karnim agriyo o zamnda cok tedirgin oluyorum cnm yaa..

Herkesin bunyesi farklı tabii kızzss seninde olucak..

Arkadaşlar bende yarın adetimin ikinci günü tüp bebeğe başlicaz inşallah yumurtalar toplanırken acı fln oluyormu uzun sürüyormu bilgi verirmişsiniz korkuyorum da😰

İlknuRemzi

canım korkmakta çok haklısın bende çok korkmuştum ama hiç gerek yokmuş hissetmiyorsun bile sanki uykuya dalıp uyanıyormuşsun gibi geliyor insana sadece uyanınca adet sancısı gibi ağrın oluyor oda yarım saatte geçti benimki yanımda bir arkadaş vardı ağrı kesici içti ben ona bile gerek duymadım yarım saat sonra zaten eve gittim. hayırlısıyla inşallah sende aramıza katılırsın.

😊saol cnm içim rahatliyor biraz böyle cümleler duyunca 😊 inşallah tez zamanda 🙏🙏

İlknuRemzi

Çok normal bende senin gibi çok korkuyordum kızlarda bana korkulacak bişi yok diyordu ama ben yinede korkmuştum canım biraz tatlıda Ama sonra anladım ki gerçeten korkulacak bişi yokmuş
İlk denememi cnm:26:

Keşke benimde belirtim olsa
Uykum yok , göğüslerim ağrımıyor, midem bulanmıyor ama ben hariç herkezin belirtileri var:26:

merak etme şeker öyle olacak ki bıkacaksın artık.
şu an ne düşündüm biliyormusun acaba normal hamile kalan bi insan bizim mide bulantısına bu kadar sevindiğimizi görse ne düşünür acaba.

Kabızlık sorunun gecti mi? Denedin mi ananası?

🌸🌸🌸

kabızlığa ananas iyimi geliyor ben yiyordum ama aynı korkudan afedersiniz büyük abdestime çıkamıyordum içmediğim kayısı suyu hoşaf kalmamıştı kabız sorununu gidereyim derken midemden olacaktım:)

Ayy canım benim sözlerin bi rahatlattı ki ama YİNEDE tırsıyorum☺️inşallah dediğin gibi oluverip geçer cnm.bir ay sonra yanınızdayım inşallah hamile olarak,😊😚

İlknuRemzi

Canım bana iyi geliyordu ac karnıma yiyordum.

🌸🌸🌸

merak etme şeker öyle olacak ki bıkacaksın artık.
şu an ne düşündüm biliyormusun acaba normal hamile kalan bi insan bizim mide bulantısına bu kadar sevindiğimizi görse ne düşünür acaba.

Bence çok gülerrrr
Buaralar kahvaltı yapmak zor geliyor kendi kendime sevindim yaşasın hamilelik belirtisi diye ama eşiminde buaralar canı bişiler istemiyor her sabah kahvaltı yapan adam son üç gündür hazırlama diyor hadi ben hamileyim eşime ne oluyor herhalde stres yaptık ikimizde o yüzden ağzımızın tadı yok

Çok normal bende senin gibi çok korkuyordum kızlarda bana korkulacak bişi yok diyordu ama ben yinede korkmuştum canım biraz tatlıda Ama sonra anladım ki gerçeten korkulacak bişi yokmuş
İlk denememi cnm:26:

Ilk denemem olucak inşallah son olur cnm 🙏 benimde acayip tatlı cnm☺️yandım yani bide paniğim kayınvalıdem gelicek yanıma bakalım nasıl olacak🙏👶🙏

İlknuRemzi

Benim de canim surekli kasik ve bel agrim var ama yanma nasil birsey anlamadim

Ayy canım benim sözlerin bi rahatlattı ki ama YİNEDE tırsıyorum☺️inşallah dediğin gibi oluverip geçer cnm.bir ay sonra yanınızdayım inşallah hamile olarak,😊😚

İlknuRemzi

inşallah canım hiç canını sıkma giderken yanında moralini düzeltecek birini götür çok iyi geliyor ben transfere gittiğimde yengemi götürmüştüm çok iyi gelmişti bana. hadi çabuuuuuuk seni bekliyoruz

Canım bana iyi geliyordu ac karnıma yiyordum.

🌸🌸🌸

ne güzel demekki bende ters tepki yaratmış normalde muz insanı kabız yapıyor ama nedense benimki ishal yapıyordu bu benim anormalliğim herhalde ama banada zeytin yağı iyi geldi.

Ilk denemem olucak inşallah son olur cnm 🙏 benimde acayip tatlı cnm☺️yandım yani bide paniğim kayınvalıdem gelicek yanıma bakalım nasıl olacak🙏👶🙏

İlknuRemzi

O zaman sende benim gibi yumyumlar toplandıktan sonra kendi kendine boşu boşuna korkmuşum diyeceksin

Ayy geliyorum rabbimin izniyle unutluyum baya insallah bosa çıkmaz umutlarim😌☺️kayınvalidem gelicek bakalim o da moral olur bana 👵

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlarrrrrr bugün transferimin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi hafif pembe çıktı hemen. 😊 çok mutlu oldum inşallah 12.gün kan testim de güzel çıkar dua edin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…