- 5 Aralık 2022
- 159
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi dilekbeybi35
miniğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Bende de pco var ama önemli değil dediler.bizde nisan ayında başlıyoruz tüp bebek sürecine.kendiliğimizden bi defa hamile kaldık ama kimyasal oldu.sürecinizi,yaptıklarınızı,dikkat ettiklerinizi bizlerle paylaşır mısınız rica etsemMedikal point tüp bebek hikayem Funda göde gittim ilk.tedavim hep pozitif bir insan öncelikle tüp bebekte çok önemli her gördüğünde bana senden gebelik bekliyorum derdi oraya kimi yönlendirdiysem hep pozitifti bende gücümü ve cesaretimi topladım şuan 7 haftalik hamileyim çok şükür öneri olsun bu süreç çok zor maddi manevi kanamam oldu ağladım sizladim hep doktorum pozitifti çok şükür kalp atisinida duydukumut olmak istedim sizlerde bizim sorunumuz sebepsiz infertilite pko var ama çok önemsiz demişti
Kizlar özür dilerim ağrım vardı giremedim merak ettiklerinizi yazin cvp veririmBelirtileriniz nelerdi transfersonrası
Kizlar özür dilerim ağrım vardı giremedim merak ettiklerinizi yazinBelirtileriniz nelerdi transfersonrası
İnan dikkat ettiğim özellikle bişey yok 2 gün yattım sonra işime döndüm 7 gün test yaptım silik cikti erken gebelik testinde hemen kan verdim 39 cikti sonra 121 sonra 264 sonra 733miniğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.Bende de pco var ama önemli değil dediler.bizde nisan ayında başlıyoruz tüp bebek sürecine.kendiliğimizden bi defa hamile kaldık ama kimyasal oldu.sürecinizi,yaptıklarınızı,dikkat ettiklerinizi bizlerle paylaşır mısınız rica etsem
Aşırı gaz adet olcaktim sankiBelirtileriniz nelerdi transfersonrası
teşekkür ederim.bende çalışıyrum transfer aşamasına gelince 2 gün izin alayım o zamanKizlar özür dilerim ağrım vardı giremedim merak ettiklerinizi yazin
İnan dikkat ettiğim özellikle bişey yok 2 gün yattım sonra işime döndüm 7 gün test yaptım silik cikti erken gebelik testinde hemen kan verdim 39 cikti sonra 121 sonra 264 sonra 733
Doktorunuz Funda hanimmiteşekkür ederim.bende çalışıyrum transfer aşamasına gelince 2 gün izin alayım o zaman
yok değil ama funda hanımı baya öneren olmuş.Doktorunuz Funda hanimmi
Merhaba eşimde ve ya bende hiç bir sorun yok aslında hatta Funda hanım da muayene sırasında hiç bahsetmemişti ancak fiyat alırken ek olarak PICSI ve PIEZZO diye bir şey yapılacağını söylediler. Size de yapıldı mı bunlar ? Ne olduğunu biliyor musunuz ?Medikal point tüp bebek hikayem Funda göde gittim ilk.tedavim hep pozitif bir insan öncelikle tüp bebekte çok önemli her gördüğünde bana senden gebelik bekliyorum derdi oraya kimi yönlendirdiysem hep pozitifti bende gücümü ve cesaretimi topladım şuan 7 haftalik hamileyim çok şükür öneri olsun bu süreç çok zor maddi manevi kanamam oldu ağladım sizladim hep doktorum pozitifti çok şükür kalp atisinida duydukumut olmak istedim sizlerde bizim sorunumuz sebepsiz infertilite pko var ama çok önemsiz demişti
Bendende istedi sorun yok bizde diye sonra vazgeçti sperm sayısı düşük olana oneriyorlarMerhaba eşimde ve ya bende hiç bir sorun yok aslında hatta Funda hanım da muayene sırasında hiç bahsetmemişti ancak fiyat alırken ek olarak PICSI ve PIEZZO diye bir şey yapılacağını söylediler. Size de yapıldı mı bunlar ? Ne olduğunu biliyor musunuz ?
Benim doktorumda Funda hanım, mükemmel bi insan, 1 yıl uğraştı benimle, transferimi oldum sonuç bekliyorum bende, inşallah mutlu haberi alırımMedikal point tüp bebek hikayem Funda göde gittim ilk.tedavim hep pozitif bir insan öncelikle tüp bebekte çok önemli her gördüğünde bana senden gebelik bekliyorum derdi oraya kimi yönlendirdiysem hep pozitifti bende gücümü ve cesaretimi topladım şuan 7 haftalik hamileyim çok şükür öneri olsun bu süreç çok zor maddi manevi kanamam oldu ağladım sizladim hep doktorum pozitifti çok şükür kalp atisinida duydukumut olmak istedim sizlerde bizim sorunumuz sebepsiz infertilite pko var ama çok önemsiz demişti
Merhaba eşimde ve ya bende hiç bir sorun yok aslında hatta Funda hanım da muayene sırasında hiç bahsetmemişti ancak fiyat alırken ek olarak PICSI ve PIEZZO diye bir şey yapılacağını söylediler. Size de yapıldı mı bunlar ? Ne olduğunu biliyor musunuz ?
İnşallah pozitifi görürsünüzBenim doktorumda Funda hanım, mükemmel bi insan, 1 yıl uğraştı benimle, transferimi oldum sonuç bekliyorum bende, inşallah mutlu haberi alırım
İşallah canım, çok teşekkür ederimİnşallah pozitifi görürsünüz
Sonuç ne olduİşallah canım, çok teşekkür ederim
Merabalar sonucum çok iyi değil malesefSonuç ne oldu
Funda hoca ne dediMerabalar sonucum çok iyi değil malesef
12. Gün 72,
14. Gün 127
16.gün yani bugün 144. Sanırım bişeyler ters gidiyo
Tekrar kan sonucu istedi, bakalım bu defa ne çıkacakFunda hoca ne dedi