• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı 2023 Ocak ???

Üroloji dr dediyse vardır bir bildiği çünkü genelde iyimser olan genelde onlar oluyor kadin doğum direk tüp bebek diyor
İnşallaah gizem hanım inşallaah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasp olur🤲🏻 Evet kadın doğum direk tüp bebek dedi. Adet olmayı bekliyorum 3. Günü gidp kan vereceğim. Hepimiz için güzel şeyler olsun inşallaah 🤲🏻

Allah yardımcınız olsun bilirim zor bi surec
Öyleee. Ya sabır deyip, etrwftakıler bebek yok mu dıye sorularına hayırlısı deyip gülümserken boğazına yumruk gibi takılan o duyguyu gülümseyerek yutarken daha çok hissediyoruz

Öyleee. Ya sabır deyip, etrwftakıler bebek yok mu dıye sorularına hayırlısı deyip gülümserken boğazına yumruk gibi takılan o duyguyu gülümseyerek yutarken daha çok hissediyoruz
Ayyy en nefretlik soru bide herkes sanki siraya girmis gibi hamile kalir çevrende filanca hamile sunun gelini doğurdu diye haberker gelir kulagina bi yandan icten ice üzülür sonra soranlara kizarsin hayirlisi dersin dusunmuyoruz daha genciz dersin bir yigin bahane avunma cumleleri ama aksam oldumu da kendinle kalinca ne yasadigini iste cok iyi anliyorum ☹️

Ayyy en nefretlik soru bide herkes sanki siraya girmis gibi hamile kalir çevrende filanca hamile sunun gelini doğurdu diye haberker gelir kulagina bi yandan icten ice üzülür sonra soranlara kizarsin hayirlisi dersin dusunmuyoruz daha genciz dersin bir yigin bahane avunma cumleleri ama aksam oldumu da kendinle kalinca ne yasadigini iste cok iyi anliyorum ☹️
Eveet aynen böyle. FaZlası var eksiği yok maalesef. Cevremde herkes gebe, pıt diye geba kalıyorlar. Onlar adına çook çook seviniyorum. Rabbim bizede hemencik gebe kalmayı hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏻

İzmir de özel muanede tedaviye başladım. Yumurta toplama, transfer işlemi vs su hospitalde yapılacak. 20 bin dedi doktorum. İlaçlar hariç. Bu günden itibaren başladık adet ile beraber gideceğim. Çikolata kisti ve tıkanıklıktan ameliyat oldum 1.5 ay önce. Laparoskopi olacaktı ancak ikinci tüpe ulaşamayınca açık ameliyat olmak durumunda kaldım. Çok fazla yapışıklık varmış. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Ben de cikolata kisti hastasiyimm hic ameliyat olmadim solda 5cm kistim. Bagirsak tupler rahim hep yapisik. Sisli memorilde tup bebek ile ilk denemede hamile kaldim bi oglum oldu 3 yil once. Simdi 2.transferimi yyaptirmayi dusunuyorum sizi neden ameliyat ettiler

Ben de cikolata kisti hastasiyimm hic ameliyat olmadim solda 5cm kistim. Bagirsak tupler rahim hep yapisik. Sisli memorilde tup bebek ile ilk denemede hamile kaldim bi oglum oldu 3 yil once. Simdi 2.transferimi yyaptirmayi dusunuyorum sizi neden ameliyat ettiler
benmim tüpler şişmişti ve sıvı vardı. sürekli akıntı olduğu için tüp bebek rahat tutunabilsin die tüpleri bağlayacaklardı ya da alacaklardı ancak doktorum çikolata kistini de almış. ne fayda 1 ayda hemen yeniledi. 2 tane nur topu gibi var...
benim şimdi 3 yumurtam gelişti iğne ile beraber. doktor yaşına göre az dedi. çikolata kistinden dolayı önce baskılama iğnesi yaptı 15 gün sonra iğnelere başladık. kan değerlerime göre yumurta toplama yapacak. eğer düşükse toplamayacağız. çok yıprandım daha şimdiden yani.

Doktorunuz kim di bende çikolata kisti var 5 yumurtam toplandı şuan 2 embriyom var bugün 3. Gün inşallah ölmezler doktorunuzun ismini öğrenebilirmiyim bende tutmazsa 2. Ye başka yerde tedavi olmak istiyorum

benmim tüpler şişmişti ve sıvı vardı. sürekli akıntı olduğu için tüp bebek rahat tutunabilsin die tüpleri bağlayacaklardı ya da alacaklardı ancak doktorum çikolata kistini de almış. ne fayda 1 ayda hemen yeniledi. 2 tane nur topu gibi var...
benim şimdi 3 yumurtam gelişti iğne ile beraber. doktor yaşına göre az dedi. çikolata kistinden dolayı önce baskılama iğnesi yaptı 15 gün sonra iğnelere başladık. kan değerlerime göre yumurta toplama yapacak. eğer düşükse toplamayacağız. çok yıprandım daha şimdiden yani.
Merhaba ben de 1.5 cm var daha önce 2 kez ameliyat oldum çikolata kistinden.
Semra Hanımdan memnun musunuz? Dün muayne oldum ben de .

Back