• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı 2023 Ocak ???

İzmir de özel muanede tedaviye başladım. Yumurta toplama, transfer işlemi vs su hospitalde yapılacak. 20 bin dedi doktorum. İlaçlar hariç. Bu günden itibaren başladık adet ile beraber gideceğim. Çikolata kisti ve tıkanıklıktan ameliyat oldum 1.5 ay önce. Laparoskopi olacaktı ancak ikinci tüpe ulaşamayınca açık ameliyat olmak durumunda kaldım. Çok fazla yapışıklık varmış. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun. Ameliyatlar operasyonlar
İzmir de özel muanede tedaviye başladım. Yumurta toplama, transfer işlemi vs su hospitalde yapılacak. 20 bin dedi doktorum. İlaçlar hariç. Bu günden itibaren başladık adet ile beraber gideceğim. Çikolata kisti ve tıkanıklıktan ameliyat oldum 1.5 ay önce. Laparoskopi olacaktı ancak ikinci tüpe ulaşamayınca açık ameliyat olmak durumunda kaldım. Çok fazla yapışıklık varmış. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Kaç tl tuttu özelde ameliyatlar operasyonlar. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Ameliyatlar operasyonlar

Kaç tl tuttu özelde ameliyatlar operasyonlar. Geçmiş olsun
Çok teşekkürler. Hsg çınarlıda oldum 2500 tl dili 2022 kasımdı yanılmıyorsam. Ameliyatı da 2022 aralıkda oldum medicanada 15000 tl ödedim. Sperm testidir kan testleri vs bunları tavmergende yaptırmıştım bi 2-3 arası bunlara harcandı. Tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için medicanadaki muanelere ücret ödemedim.

Merhabalar
Ben aralık ayında tedaviye başlarken eşimin tese ameliyatı dahil 42.600 fiyat aldım ilaçlar hariç
3 hafta gonapeptyl kullanımı sonrası gonal f e başladım ve 4 gün sonra covid olunca tedavi durdu
Adet sonrası geçen hafta muayeneye gittiğimde fiyatın zamlandığını söyleyip 60.000 total fiyat verdiler yine ilaç hariç

Canım konya novafertil hastaneye 18 bin odedik ayriyeten rahim dinlendirme için anlık dondurma ücreti ekstra 4 bin verdim ve biz embiriyo ayiklatmak istedik akıllı teknolojiyle oda 3 bin di gerisi ilaçlar tuttu. Şuan transfer bekliyorum transfer sonrasi ilaçlar ne tutar bilmiyorum ben diğer embiriyolarimida dondurucam yani tahminen toplam bı 40 bin felan ediyor odeme
Rahim dinlendirme kaç gün suruyor

Allah kolaylik versin ben 2022 ocak ayinda tedavi gordum cok sukur oglumu kucagima aldim allah sizede nasip etsin
Amin inşallah . Allah bağışlasın yavrunuzu. Valla bu zamanda o kadar zor ki herşey. Yani şaka gibi fiyatlar. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bende beklemedeyim bakalım. 2 embriyom kaldı son evreye. Şimdi ilk adetimi oldum 2. Adette gidicez bakalım transfer için.

Amin inşallah . Allah bağışlasın yavrunuzu. Valla bu zamanda o kadar zor ki herşey. Yani şaka gibi fiyatlar. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bende beklemedeyim bakalım. 2 embriyom kaldı son evreye. Şimdi ilk adetimi oldum 2. Adette gidicez bakalım transfer için.
Bizde tek embriyo 5.gunu gormustu oda tutundu ck sukur cidden cok zor maddi manevi

Merhabalar
Ben aralık ayında tedaviye başlarken eşimin tese ameliyatı dahil 42.600 fiyat aldım ilaçlar hariç
3 hafta gonapeptyl kullanımı sonrası gonal f e başladım ve 4 gün sonra covid olunca tedavi durdu
Adet sonrası geçen hafta muayeneye gittiğimde fiyatın zamlandığını söyleyip 60.000 total fiyat verdiler yine ilaç hariç
Cok gecmıs olsun. Demekki tüp bebepe baslamadan bir kredi cekmek sart. İnşallaah en kısa zamanda hamıle kalırsınız ve sağlıkla bebeğinize kavusursunuz

Bizde tek embriyo 5.gunu gormustu oda tutundu ck sukur cidden cok zor maddi manevi
Deren hanım gözünüz aydın. Allah bagıslasın. Memnun kaldınız mı bahceciden. Bahceci fulyada mı tedavı gördünüz.

Bende iki gün önce basaksehır cam sakura gittim. Bizde eşten kaynaklı gebelık olmuyor. Eşimde varıkosel var. Sperm hızı sıfır, sayısı çook düşük. Cam sakura direk tüp bebeğe yönlendirdi. Adetin 3. Günü ve 20. Günü kan vermeye gideceğim. Çok başındayız. Devlete ne kadar ücret veriliyor bilmiyorum

Bende iki gün önce basaksehır cam sakura gittim. Bizde eşten kaynaklı gebelık olmuyor. Eşimde varıkosel var. Sperm hızı sıfır, sayısı çook düşük. Cam sakura direk tüp bebeğe yönlendirdi. Adetin 3. Günü ve 20. Günü kan vermeye gideceğim. Çok başındayız. Devlete ne kadar ücret veriliyor bilmiyorum
Varikosel ameliyati dusundumu eşiniz.ameliyat olmadan yapılan tüp bebek işlemlerinde sperm kalitesi yetersiz olduğu için düşük riski fazla oluyor dedi doktorumuz bizi ameliyata yönlendirdi.hareket 35 40 arası sayıda 10 milyon olduğu halde.once varikoselden kurtulun doğal yolla bile olur olmazda tüp bebek dedi

Üroloji doktoru cam sakurada direk tüp bebek dedi. Ameliyat vs demedi. Bizde araştırdık. Ama söyle bir sonuç çıkıyo varıkosel ameliyatı olanların azosperm e cevırdığı ve sperm sayısının sıfıra düştüğünü söylüyorlar :( ne kadar doğru bilmiyorum. Çok kafamız karışık:(( siz ameliyat oldunuz mu, nerede oldu eşiniz ameliyat. Çok gecmıs olsun:(

Varikosel ameliyati dusundumu eşiniz.ameliyat olmadan yapılan tüp bebek işlemlerinde sperm kalitesi yetersiz olduğu için düşük riski fazla oluyor dedi doktorumuz bizi ameliyata yönlendirdi.hareket 35 40 arası sayıda 10 milyon olduğu halde.once varikoselden kurtulun doğal yolla bile olur olmazda tüp bebek dedi
Şuanda bile doğal gebe kalsam sağlıksız olacağını söylüyorlar. Çünkü sperm kalıtesı eşimin cok düşük. Sayısıda milyon yok zaten. Eşimde bende 30 yaşındayız. Ameliyattan sonra 6 7 aylık bir toparlanma süreci var diyorlar. Sizede öyle bilgi verdiler mi

Back