• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı 2023 Ocak ???

Deren hanım gözünüz aydın. Allah bagıslasın. Memnun kaldınız mı bahceciden. Bahceci fulyada mı tedavı gördünüz.
Ben altunizade de bahceci umutta tedavi gordum doktorum ebru ozturk. Eger 2.bebek niyetine girer isem ilerki zamanda ve yine normal yoldan olmazsa ki zor ihtimal yine ebru hocaya giderim gozum kapali sekilde

Ben altunizade de bahceci umutta tedavi gordum doktorum ebru ozturk. Eger 2.bebek niyetine girer isem ilerki zamanda ve yine normal yoldan olmazsa ki zor ihtimal yine ebru hocaya giderim gozum kapali sekilde
Ne kadar güzel. Biz avrupa kıtasındayız. Ebru hocayı daha öncede duydum. Fulyaya geldiği günler oluyor mu acaba

Üroloji doktoru cam sakurada direk tüp bebek dedi. Ameliyat vs demedi. Bizde araştırdık. Ama söyle bir sonuç çıkıyo varıkosel ameliyatı olanların azosperm e cevırdığı ve sperm sayısının sıfıra düştüğünü söylüyorlar :KK43: ne kadar doğru bilmiyorum. Çok kafamız karışık:KK43:( siz ameliyat oldunuz mu, nerede oldu eşiniz ameliyat. Çok gecmıs olsun:KK43:
azosperm kim çeviriyor dediyse orda bir hata var oyle bir ihtimal yok zaten tıkanık olan damarı temizliyorlar 6 ay sonra sperm ve ileri hareket hızı artıyor benim eşimde oldu 3 milyondan 40 milyonlara çıktı sayı 6 ay sonra

Üroloji doktoru cam sakurada direk tüp bebek dedi. Ameliyat vs demedi. Bizde araştırdık. Ama söyle bir sonuç çıkıyo varıkosel ameliyatı olanların azosperm e cevırdığı ve sperm sayısının sıfıra düştüğünü söylüyorlar :KK43: ne kadar doğru bilmiyorum. Çok kafamız karışık:KK43:( siz ameliyat oldunuz mu, nerede oldu eşiniz ameliyat. Çok gecmıs olsun:KK43:
Varikosel ameliyati bazi durumlarda ciddi anlamda zaman kaybi yasatiyo lutfen bir doktorun yonlendirmesi ile hareket etmeyin

azosperm kim çeviriyor dediyse orda bir hata var oyle bir ihtimal yok zaten tıkanık olan damarı temizliyorlar 6 ay sonra sperm ve ileri hareket hızı artıyor benim eşimde oldu 3 milyondan 40 milyonlara çıktı sayı 6 ay sonra
Herkeste farklı bir sonuç çıkıyor sanırım:( eşi varıkosel ameliyato olup azosperme cevıren bir hanımefendi ile tanıştım, konuştum. O yüzden yazdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor:( eşimde benimde yaşımız 30. 1,5 yıl bebeğimiz olmadı. Varıkoseli 3 ay kadar önce öğrendik. Biraz da kafamız karıştı böyle öreneklerle karşılaşınca

Varikosel ameliyati bazi durumlarda ciddi anlamda zaman kaybi yasatiyo lutfen bir doktorun yonlendirmesi ile hareket etmeyin
Evett haklısınız deren hanım. Bizde bu yüzden korkuyoruz. Yaşlarımız 30:( zaman herkes için çok kıymetli. Varıkosel ameliyatı olup 1,2 senede azospermle mücadele eden bir hanımefendı ile tanıştım. O yüzden çekiniyoruz:(

Evett haklısınız deren hanım. Bizde bu yüzden korkuyoruz. Yaşlarımız 30:KK43: zaman herkes için çok kıymetli. Varıkosel ameliyatı olup 1,2 senede azospermle mücadele eden bir hanımefendı ile tanıştım. O yüzden çekiniyoruz:KK43:
Bahcecide bulent erol var urolog esim ona gitti bnce bi gorusun bikac doktrdan fikir aln varikosel sayi da ck problem yoksa spermi duzeltiyo ama ciddi sayi dusuklugunde zaman kaybi

Herkeste farklı bir sonuç çıkıyor sanırım:KK43: eşi varıkosel ameliyato olup azosperme cevıren bir hanımefendi ile tanıştım, konuştum. O yüzden yazdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok zor:KK43: eşimde benimde yaşımız 30. 1,5 yıl bebeğimiz olmadı. Varıkoseli 3 ay kadar önce öğrendik. Biraz da kafamız karıştı böyle öreneklerle karşılaşınca
Bencede tüp bebek dusunuyorsaniz hiç ameliyat olmayın 6 ay 1 sene geri atıyor maalesef

Bahcecide bulent erol var urolog esim ona gitti bnce bi gorusun bikac doktrdan fikir aln varikosel sayi da ck problem yoksa spermi duzeltiyo ama ciddi sayi dusuklugunde zaman kaybi
Varıkosel sevıyesı düşük ama sperm sayısı çok düşük eşimin. Nerdeyse sıfıra yakın. Ekleyim

Eklentiler

• 24474E3C-A72B-4718-8EBB-F860B738BE4B.jpeg
    24474E3C-A72B-4718-8EBB-F860B738BE4B.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 463
Bencede tüp bebek dusunuyorsaniz hiç ameliyat olmayın 6 ay 1 sene geri atıyor maalesef
Evet tüp bebekle ilerleyeceğiz sanırım. :( geç kqlmaktan korkuyorum. Bende 31 e doğru gidiyorum. Yediğimiz gıdalar hep hormonlu. Yumurtalarımında azalmasından korkuyorum.

O zaman varikoselle.duzelmesi zaman alabilir tabi uzmanlar ne der bilemiyoruz ama cevremde bunun orneklerini ck gordum
Ameliyat sonrasımı çocuk sahıbı oldular, yoksa tüp bebek ile mi? Tanıdıklarınızın gittiği doktorlar hastaneler neresi acaba deren hanım

Yok varikosel ameliyati oldular hc bsy değişmedi sadece zaman kaybı oldu bahcecide. Altunizade eurofertil de tedavi gorduler ordaki doktorlar varikosel ameliyati zman kaybettirmis dedi direk tup bebege basladilar bizde sperm sayısı azdi varikosel yoktu biz direk bsladik ama iyi arastirn sizlerde

Acıbadem tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba pcos hastasym
Acıbadem 35 bin.bülent hoca yumurta toplasın isterseniz +10000-tl. mikroçip 4800.
Kan tahlilleri indirimsiz kadın erkek için toplam 8000 tl idi biz acıbadem sigortalı olduğumuz için 6000 tl verdik.avans olarak 7800 tl alıyorlar

Şuanda bile doğal gebe kalsam sağlıksız olacağını söylüyorlar. Çünkü sperm kalıtesı eşimin cok düşük. Sayısıda milyon yok zaten. Eşimde bende 30 yaşındayız. Ameliyattan sonra 6 7 aylık bir toparlanma süreci var diyorlar. Sizede öyle bilgi verdiler mi
Evet sayı ve kalitenin normale döneceği tarih olarak ameliyatın 6.ayi ve 9. Ayı arasındaki 3 ayı gebelik şansı çok yüksek dediler.eger başka sorun yoksa yaş veya kadın faktörlü ameliyat mutlaka olmaliymis

Evet sayı ve kalitenin normale döneceği tarih olarak ameliyatın 6.ayi ve 9. Ayı arasındaki 3 ayı gebelik şansı çok yüksek dediler.eger başka sorun yoksa yaş veya kadın faktörlü ameliyat mutlaka olmaliymis
Ben 31 eşim 39 yaşında mecburen 1 yıl kadar daha bekleyeceğiz eğer yine olmazsa 1 yılın sonunda tüp bebeğe geçeceğiz mecbur.beklemek çok zor evet ama yaşlarının genç ikimizinde umarım hayallerimiz gerçek olur en kısa zamanda

Üroloji dr dediyse vardır bir bildiği çünkü genelde iyimser olan genelde onlar oluyor kadin doğum direk tüp bebek diyor

Yok varikosel ameliyati oldular hc bsy değişmedi sadece zaman kaybı oldu bahcecide. Altunizade eurofertil de tedavi gorduler ordaki doktorlar varikosel ameliyati zman kaybettirmis dedi direk tup bebege basladilar bizde sperm sayısı azdi varikosel yoktu biz direk bsladik ama iyi arastirn sizlerde
Tesekkur ederım deren hanım. Çok sağolun

Back